- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Tabi ki istemelisin canım bu özel bi durum vermezseler bile istemiş ol mutlaka sen
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü diyorsun yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki istemelisin canım bu özel bi durum vermezseler bile istemiş ol mutlaka sen
Ayyy evet iste bence canısıKızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
Akşama atarım kuzu inşallah:)
Kızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
Kızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
Merakla bekliyoruz :)
Canııım iste tabii biliyorum sizinkiiler biraz sıkı bu konuda ama ard arda 2 gün yorulucaksında gitme dicem hatta ama imkansız dimiİnşallah izin verirler yarım gün de olsa
canım bence tam gün izinli olmaya bak. İşyeri hekimiyle konuşsan belki rapor yazar sanaKızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
bence de izin al cnm,aksi takdirde çok yorulursun.bende Cuma'yı tam gün izin alcam.
canım bence tam gün izinli olmaya bak. İşyeri hekimiyle konuşsan belki rapor yazar sana
bence de izin al cnm,aksi takdirde çok yorulursun.bende Cuma'yı tam gün izin alcam.
Ayyy yavru zaten deliriyorum, sıkıntı, stres hep bu işyerinin yüzünden..
anladım canım kolay gelsin sanaCanım işyeri hekimide bize bağlı :) Ben kısım şefine söylicem, en sonra gidip Proje Müdürüne söylicem :) Nasıl fikir? İzin formunu, ilk kısım şefi, sonra proje müdürü onaylıyor çünkü ?
canım göremedim benKızlar albüme resim ekledim söz ve nişanımdan *.*
takip ediyorum seni tekrar bak canımcanım göremedim ben
Canım zorunlu hizmetteyim ben, 3 yılım dolmadan tayin falan yok.allah kolaylık versin canım sende il dışı istesen yazın istanbula
canım yok malesef ya çok geçmiş olsunKızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
kafeinim nasılsınbenide edermisin canım bakıyım :)
kafeinim nasılsın![]()
allah bir yastıkta kocatsın canım benim çok güzel yaFarkına varamadım daha bişeyin ya:)
Aynen canım hatta herkesin ortasında iste iznini ki vermemeye utansınlarİsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü diyorsun yani![]()
Amin kzum sağolcanım yok malesef ya çok geçmiş olsun