2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yapmasan olmaz mı? Dediğin gibi ortamın sıcaklığı fazla olursa görüntüde kötü olur
belki bu konuda tecrübesi olan bilen birisi yardımcı olur die sordum aslında üstüne şeker hamuruyla süsleme yapabilirm ama sertmi olur tadı nasıl olur bilmiyorum içi dolgulu olacak zaten

Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar

Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)

Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
canım bence pasta değildi hani pasta tarzı tatlı türü şeyler olabilr.

ekler pasta gibimi kuzumm
evet canım o traz olur ıslak kek gibi bişi olur hem tatlıda olmuş olur. ayrıca bir pasta yaptırıp kesmeye gerek yok. cupcake üstüne şeker hamuru içinde gayet güzel olur.sert olacağını düşünme sonuçta pastalara kaplanıyor hiç birşey olmuyor.

belki bu konuda tecrübesi olan bilen birisi yardımcı olur die sordum aslında üstüne şeker hamuruyla süsleme yapabilirm ama sertmi olur tadı nasıl olur bilmiyorum içi dolgulu olacak zaten
Şeker hamuruyla hoş olabilir hem 1 gün önceden de yapılır. Ben böyle pasta yapmıştım arkadaşımın doğumgününe, herkes çok beğenmişti tadı çok hafif olmuştu. Hem de marshmellowu eritip pudra şekeriyle yoğurarak yapmıştım şeker hamurunu, normalde ağır bir tat bekleniyor ama öyle olmadı.

Kızlar günaydın:) evli hatununuz geldi:-) evliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)
Günaydınlarr :) Ay ne güzel nazar değmesin size :D

Gunaydınnlaarrrr guzel gelinciklerr

Kızlar günaydın:) evli hatununuz geldi:-) evliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)

Yerim senii şuna baakk :)))

hatuna baakk havanı yesinler seninnn :KK68: aşkınız daim olsun kuzummm

Şeker hamuruyla hoş olabilir hem 1 gün önceden de yapılır. Ben böyle pasta yapmıştım arkadaşımın doğumgününe, herkes çok beğenmişti tadı çok hafif olmuştu. Hem de marshmellowu eritip pudra şekeriyle yoğurarak yapmıştım şeker hamurunu, normalde ağır bir tat bekleniyor ama öyle olmadı.
bakalım kuzum bende bi çare bulmayı düşünüyorum önden bir deneme yapmayı planlıyorum :)

kızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın :p ( tabiki bende gidemiyorum he :p )
http://www.perdue.com.tr/
Ama neden :mad: Zaten bu yaz izin kullanamıyorum, tam diğer iş yerinde 1 yılı doldurdum, iş değiştirdim. Burada 1 yılı doldurduğumda sonbahar olacak. Yapılır mı bu :cry: Düğünün ne zaman olacağını bile bilmiyorum

Ama neden :mad: Zaten bu yaz izin kullanamıyorum, tam diğer iş yerinde 1 yılı doldurdum, iş değiştirdim. Burada 1 yılı doldurduğumda sonbahar olacak. Yapılır mı bu :cry: Düğünün ne zaman olacağını bile bilmiyorum
balayına değilde bizde bi kaç sene sonra gideriz napalım

Back
X