İnşallah kısmet olur çok güzel cennet gibi :)balayına değilde bizde bi kaç sene sonra gideriz napalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kısmet olur çok güzel cennet gibi :)balayına değilde bizde bi kaç sene sonra gideriz napalım
Bugün hissediyorum kızlar ben evliyim:)
kızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın( tabiki bende gidemiyorum he
)
http://www.perdue.com.tr/
haklısınHaadi çok şükürrr :) :)
yani şurda mesai yapıyoruzz bu yapılır mu yahuuu![]()
Yaza karadenize gidecez:))yaza tatile çıkarsınız belki![]()
kocam var benimm:)))Haadi çok şükürrr :) :)
yani şurda mesai yapıyoruzz bu yapılır mu yahuuu![]()
Kız sen çok yaşa emikocam var benimm:)))
Allah tadınızı bozmasın canımkocam var benimm:)))
onlarında sevgilisi sözlüsü var :)Allah tadınızı bozmasın canımay benimde nişanlım var kız
diğerleri düşünsün
![]()
Kız sen çok yaşa emi![]()
günaydın canım ne yaptın hazır mısın nişanaGünaydın hatunlarr
canım fotoğraf düzenlemeden kalitesini düşerebilirsinkızlar fotoğrafların boyutu büyük yayüklenmiyo ne yapabilirim
![]()
günaydın canım ne yaptın hazır mısın nişana![]()
Uzak duralım mesai saatlerinde enerjimiz düşmesin .p hayllaere kapılıp işi bırakırız sonraahaklısınbende bir an bakmış bulundum
kocam var benimm:)))
Evet evde videoları izleyerek yapıyorum bakalımm ben gelinliği kabarık istiorum belimde sıkıntı yok zaten basenlerde gözükmüyoSpor mu var canım :) Valla aynı stresi yaşıyorum ben denişan elbisem balık model içine sığıyorum sığmasına ama işte nasıl sığdığın da önemli olunca spor şart oluyor
![]()
paintte açıp yeniden kaydedince küçülüyo canımkızlar fotoğrafların boyutu büyük yayüklenmiyo ne yapabilirim
![]()
Ayyy bayıldım ben buraya yaa fiyatları nasıl biliyomusun canımkızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın( tabiki bende gidemiyorum he
)
http://www.perdue.com.tr/