2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah tadınızı bozmasın canım :D ay benimde nişanlım var kız :p diğerleri düşünsün :p
10 gün sonra benim de nişanlım olacak bi kere :63: koca gibi olmaz tabi ama olsun

Evet evde videoları izleyerek yapıyorum bakalımm ben gelinliği kabarık istiorum belimde sıkıntı yok zaten basenlerde gözükmüyo :KK70: ama vericemm koydum kafaya
Yaa ben de bel bölgemi zayıflatmaya çalışıyorum. Elbise balık orda kat kat geliyor gözüme. Video izleyip spor yapıyorum aynı şekilde. Kilom çok değil ama taktım işte :110:Hayatımda diyet yapmadım ilk defa böyleyim bütün yemekler ayrı güzel geliyor :KK53: Kafana koymuşken yap zaten bi daha böyle bir gaz gelmez

10 gün sonra benim de nişanlım olacak bi kere :63: koca gibi olmaz tabi ama olsun

Yaa ben de bel bölgemi zayıflatmaya çalışıyorum. Elbise balık orda kat kat geliyor gözüme. Video izleyip spor yapıyorum aynı şekilde. Kilom çok değil ama taktım işte :110:Hayatımda diyet yapmadım ilk defa böyleyim bütün yemekler ayrı güzel geliyor :KK53: Kafana koymuşken yap zaten bi daha böyle bir gaz gelmez
Sen hangisini izliyosun canımm. Aynenn yaa ne kadar olursa artık :D

Sen hangisini izliyosun canımm. Aynenn yaa ne kadar olursa artık :D
burada slim in 6 diye bir grup vardı onların videolarını takip ediyorum. Bir de yine forumlarda aratmıştım bel simitleri için bir video buldum onu denedim, bariz göbek atıyorsun baya eğlenceli hem düğüne de hazırlık olur :KK48: basit gibi geldi ama ilk 5 dkda nasıl yordu. Güne öyle başlamak iyi olsa gerek :pLinklerini bulayım atarım canım.
Sen neleri izliyorsun?

burada slim in 6 diye bir grup vardı onların videolarını takip ediyorum. Bir de yine forumlarda aratmıştım bel simitleri için bir video buldum onu denedim, bariz göbek atıyorsun baya eğlenceli hem düğüne de hazırlık olur :KK48: basit gibi geldi ama ilk 5 dkda nasıl yordu. Güne öyle başlamak iyi olsa gerek :pLinklerini bulayım atarım canım.
Sen neleri izliyorsun?
Atarsan sevinirim canım ben de burda görmüştüm jillian michaels 30 day shred

Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar

Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)

Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
Menu cok guzel bende geliyom ;)

Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak :KK43:

Red-Velvet-Cupcakes-Cream-with-Candy-Sprinkle.jpg
Red-Velvet-Cupcakes-Float.jpg
images

Bu super akmaz dolaba koyarsn kuzucum ;)

Kızlar günaydın:) evli hatununuz geldi:-) evliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)

Yaa cok tatliiii ;) nasil gecti anlatasana nasil ni duygu soyadinda degisti ;) Mutluluklar

Kızlaaar çok yoğundum giremedimm:) öğle arasında yine alışveiş yaptım kurabiye hamuru kalıplar cupcakeler için kremşanti süsler vs şeyler aldımm :) hepsini akşam resim çekip atacam sizeee:)

Back
X