- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım iki kişi gecelik 1000 tl diye duydumAyyy bayıldım ben buraya yaa fiyatları nasıl biliyomusun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iki kişi gecelik 1000 tl diye duydumAyyy bayıldım ben buraya yaa fiyatları nasıl biliyomusun canım
Hazır ol canım güzel olack:)Günaydın canım, hazır değilim vallahi![]()
845 tl hesapladı bi site gördüm şimdi canımcanım iki kişi gecelik 1000 tl diye duydum![]()
10 gün sonra benim de nişanlım olacak bi kereAllah tadınızı bozmasın canımay benimde nişanlım var kız
diğerleri düşünsün
![]()
Yaa ben de bel bölgemi zayıflatmaya çalışıyorum. Elbise balık orda kat kat geliyor gözüme. Video izleyip spor yapıyorum aynı şekilde. Kilom çok değil ama taktım işteEvet evde videoları izleyerek yapıyorum bakalımm ben gelinliği kabarık istiorum belimde sıkıntı yok zaten basenlerde gözükmüyoama vericemm koydum kafaya
Sen hangisini izliyosun canımm. Aynenn yaa ne kadar olursa artık10 gün sonra benim de nişanlım olacak bi kerekoca gibi olmaz tabi ama olsun
Yaa ben de bel bölgemi zayıflatmaya çalışıyorum. Elbise balık orda kat kat geliyor gözüme. Video izleyip spor yapıyorum aynı şekilde. Kilom çok değil ama taktım işteHayatımda diyet yapmadım ilk defa böyleyim bütün yemekler ayrı güzel geliyor
Kafana koymuşken yap zaten bi daha böyle bir gaz gelmez
burada slim in 6 diye bir grup vardı onların videolarını takip ediyorum. Bir de yine forumlarda aratmıştım bel simitleri için bir video buldum onu denedim, bariz göbek atıyorsun baya eğlenceli hem düğüne de hazırlık olurSen hangisini izliyosun canımm. Aynenn yaa ne kadar olursa artık![]()
Atarsan sevinirim canım ben de burda görmüştüm jillian michaels 30 day shredburada slim in 6 diye bir grup vardı onların videolarını takip ediyorum. Bir de yine forumlarda aratmıştım bel simitleri için bir video buldum onu denedim, bariz göbek atıyorsun baya eğlenceli hem düğüne de hazırlık olurbasit gibi geldi ama ilk 5 dkda nasıl yordu. Güne öyle başlamak iyi olsa gerek
Linklerini bulayım atarım canım.
Sen neleri izliyorsun?
Atarsan sevinirim canım ben de burda görmüştüm jillian michaels 30 day shred
Menu cok guzel bende geliyomBuarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar
Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)
Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak
![]()
![]()
![]()
Kızlar günaydın:) evli hatununuz geldievliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)
Ayyy bayıldım ben buraya yaa fiyatları nasıl biliyomusun canım
Bu super akmaz dolaba koyarsn kuzucum![]()
Burda bi arkada yazmıştı canım perdue.comNeresi orasi kuzum
Burda bi arkada yazmıştı canım perdue.com