2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım benim hep sölüyorum gene sölüyeceğim. Erkenler iş ciddiye binince ahtlıyorlar nasıl olsa benim diye. Önceki kadar hassas olamıyorlar ama sonra düzeliyorlar ya. sende iyi ölç tart düzelebilir bence
Tartılacak bir şey kalmadı. Keşke hiç tanışmasaydık dedi. Yine beni suçladı çekti gitti. Aranızdan evlenmeden de ayrılmak varmış ne diyelim. Her şey kısmet

Kızlar hepinize her şey için çok teşekkür ediyorum. İyi kötü yanımda oldunuz. Ama ben bir süre buraya uğramayabilirim çünkü burada hep hevesle hazırlık yaptığım zamanları hatırlarım. Kendinize çok çok iyi bakın. Allah hepinize güzel yuvalar kurmayı nasip etsin. Hepinizi tek tek öpüyorum :cry:

Kızlar hepinize her şey için çok teşekkür ediyorum. İyi kötü yanımda oldunuz. Ama ben bir süre buraya uğramayabilirim çünkü burada hep hevesle hazırlık yaptığım zamanları hatırlarım. Kendinize çok çok iyi bakın. Allah hepinize güzel yuvalar kurmayı nasip etsin. Hepinizi tek tek öpüyorum :cry:
Ya kıyamam ya üzülme..Takma kafana aklını dagıtmaya calış..Kendine dikkat et..Bende öptüm senii

ya bu erkeklerinde böle yazıştığı yerler varmıdır acaba varsa okumayı çok isterim yani acaba bizler kadar üzülüyor yada kırılıyorlarmı. bukadar mı zor ya anlayışlı olmak birini üzmemek.

ya bu erkeklerinde böle yazıştığı yerler varmıdır acaba varsa okumayı çok isterim yani acaba bizler kadar üzülüyor yada kırılıyorlarmı. bukadar mı zor ya anlayışlı olmak birini üzmemek.
Hiç sanmıyorum. Her biri çünkü en iyisini bildiklerini düşünüyorlar. Tek doğru onlar.. Biz salağız ya uzlaşmaya çalışıyoruz işte. Yaranılmaz bu insanoğluna.

Keşke tanışmasaydık nedir ya? 1 hafta kala nişana... 5.5 yıl geçmiş, bütün güzel yıllarımı ona harcamışım, teşekkür ederim bana kattıkların için güzel zamanlarımız da oldu diyeceğine.. Ben böyle insana nasıl hakkımı helal edeyim? Kusura bakmayın kusamıyorum öfkemi...

Keşke tanışmasaydık nedir ya? 1 hafta kala nişana... 5.5 yıl geçmiş, bütün güzel yıllarımı ona harcamışım, teşekkür ederim bana kattıkların için güzel zamanlarımız da oldu diyeceğine.. Ben böyle insana nasıl hakkımı helal edeyim? Kusura bakmayın kusamıyorum öfkemi...

Şok oldum ama ben..Biraz sakin ol bence, şu an fevri karar verme ..

canım gerçekten sinirle söylenmiş bir laftır ya bir insanla nişanlanmaya az kalmışken böle söylüyor olabilrimi. onun gerçekten nişan arefesinde böle düşünmesi için çok büyük bişi yapman laızm e yapmadığına göre sinirle söylenmiştir. sen sakin ol bekle kendini affettirsin.

Şok oldum ama ben..Biraz sakin ol bence, şu an fevri karar verme ..
Canım ben vermedim o kararı, kendisi verdi. Hiçbi zamanda ayrılık lafını ağzıma almadım ilişkimiz boyunca. Doğru bulmuyorum oyuncak etmeyi bu lafı. Karşıya güvensizlik veriyor. Gerçi ona rağmen güvenilmez biri oldum. Yakasına yapışıp yapma diyecek halim yok, gitsin kendine bulsun kafasına göre birini madem beni bu kadar beğenemedi. Birikmişlikler vardı zaten, ilk kez bitirelim deyişi değil. Olmayacak duaya amin demişim hep, farkındaydım bir gün olacağının işin kötüsü ben böyle şok olmadım. Biliyordum çünkü.

canım gerçekten sinirle söylenmiş bir laftır ya bir insanla nişanlanmaya az kalmışken böle söylüyor olabilrimi. onun gerçekten nişan arefesinde böle düşünmesi için çok büyük bişi yapman laızm e yapmadığına göre sinirle söylenmiştir. sen sakin ol bekle kendini affettirsin.
Bay mükemmele layık olamadım daha büyük ne olabilir ki canım. Zorla evlenelim diyen benmişim gibi. Hayır bir de ben bu adama güvendim, ailem hemen evlenmemi istememesine rağmen onları karşıma aldım.

Bay mükemmele layık olamadım daha büyük ne olabilir ki canım. Zorla evlenelim diyen benmişim gibi. Hayır bir de ben bu adama güvendim, ailem hemen evlenmemi istememesine rağmen onları karşıma aldım.
Bu imkansızlıkta masraf yaptılar nişan için. Ben ne derim şimdi onlara. Yüzüm yok ki..

Çok üzüldüm..Napıcaksın peki karar verdin mi?
Canım yapacak bir şey yok ki. Bitirdi zaten. Bana bu saatten sonra bi seçenek kalmıyor. Muhtemelen annesi falan arayacak düzeltmeye çalışacak o da çok üzülür şimdi biliyorum ama bana diyecek niye böyle yapıyosunuz alttan al o öyle işte diye. Ama artık alttan alacak bir durumum da kalmadı, bu kez ondaydı top, yapamadı..

Neyse bi ayrılamadım : D Kendinize iyi bakın hatunlar. Az toparlanayım dayanamam gelirim herhalde

Canım yapacak bir şey yok ki. Bitirdi zaten. Bana bu saatten sonra bi seçenek kalmıyor. Muhtemelen annesi falan arayacak düzeltmeye çalışacak o da çok üzülür şimdi biliyorum ama bana diyecek niye böyle yapıyosunuz alttan al o öyle işte diye. Ama artık alttan alacak bir durumum da kalmadı, bu kez ondaydı top, yapamadı..

Ayy Allahım bir hafta var dimi senin nişana?

Back
X