2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız
bende bugün tupper mor yağdanlık ve soysoy aldım.:)
Güzel güllerde kullan inşallah :) Benim bütün çeyizim 12 tane su bardağından ibaret :KK48: ama zaten bir kısmını da çalıştığım yerden alırım gibi. kendi yaptığım ürünleri kullanırım değişiklik olur :P

Güzel güllerde kullan inşallah :) Benim bütün çeyizim 12 tane su bardağından ibaret :KK48: ama zaten bir kısmını da çalıştığım yerden alırım gibi. kendi yaptığım ürünleri kullanırım değişiklik olur :p

aa kendin ev eşyaları mı yapıyosun.:KK49: ne güzellll.görmek isterim bikaç şey.
benimde pek bişeyim yok canım.hepsini sayıyım.tupper yağdanlıklar,soysoyla birlikte üçlü kapaklı renkli leğen,kristal kaplar.birde sos yapmak için minik bi tavam var.hepsi bu benim aldığım.annemde dantelli havlu ve yemeni ördürmüş ama pek sevmiyorum pek öyle şeyler.sesimi çıkarmıyorum adet diye artık.:KK69:

Valla bildiğiniz hiç gelemiyorum buralara, kusuruma bakmayın kızlar

Bugün olanı biteni anlatayım size kısaca, pek sevgili sevgilim ve ailesi geldiler bize, yemeğimizi yedik çaylarımızı içtik ve en nihayetinde konu açıldı, "nasıl evleneceğiz" bizimkiler de onlar da düğün istiyorlar, biz sevgilimle istemiyoruz, kokteyl olabilir diyorduk kendi aramızda, ailelere de bu konuyu açtık ve istediğimiz konsepti tam olarak anlattık, sanırım ikna oldular

bakalım şimdi nolucak :)))

aa kendin ev eşyaları mı yapıyosun.:KK49: ne güzellll.görmek isterim bikaç şey.
benimde pek bişeyim yok canım.hepsini sayıyım.tupper yağdanlıklar,soysoyla birlikte üçlü kapaklı renkli leğen,kristal kaplar.birde sos yapmak için minik bi tavam var.hepsi bu benim aldığım.annemde dantelli havlu ve yemeni ördürmüş ama pek sevmiyorum pek öyle şeyler.sesimi çıkarmıyorum adet diye artık.:KK69:
evet canım işyeri bünyesinde. ama buradan da pek yazmayayım tam anlamıyla deşifre olurum:KK48: daha piyasaya da sürülmediler oraya yeni başladım sayılır. heyecanla bekliyoruz :) o dantelli havluları falan ben de hiç sevmiyorum ama kayınvalidem öyle koymazsam olmaz laf ederler ne biçim bohça hazırlamış diye dedi ses edemedim. bizimkiler de hiç laf etmez aslında annem de pek sevmiyor :P aman olsun adet işte kadıncağız özenmiş emek etmiş mutlu oluyor böyle içine sinsin. yemeniler falan da lazım olur namazlık, mevlütlük olurlar evde.
Valla bildiğiniz hiç gelemiyorum buralara, kusuruma bakmayın kızlar

Bugün olanı biteni anlatayım size kısaca, pek sevgili sevgilim ve ailesi geldiler bize, yemeğimizi yedik çaylarımızı içtik ve en nihayetinde konu açıldı, "nasıl evleneceğiz" bizimkiler de onlar da düğün istiyorlar, biz sevgilimle istemiyoruz, kokteyl olabilir diyorduk kendi aramızda, ailelere de bu konuyu açtık ve istediğimiz konsepti tam olarak anlattık, sanırım ikna oldular

bakalım şimdi nolucak :)))
Hadi bakalım hayırlısı. Seviniyorum böyle aileler uzlaşınca :)
Aynı olursa daha güzel duruyo canım.

Ay bide duvak için fiyat farkı aldı bizden. Off ya çok sinir oldum:KK43:

Ben hiç dikkat etmedim. Hem renk hemde güpür farklı:KK43:
Canımcım değiştirme şansın yok değil mi? En azından fiyat farkını geri versinler yani iş mi bu da? İnsan her ince ayrıntıya özenip dikkat ediyor böyle insanlar içine ediyor ya çok kızıyorum.
Günaydın hatunlar:)
Günaydınlar :) Biz baya erkenciyiz galiba pazar sabahı, kendimden beklemediğim bir performans:KK48:

evet canım işyeri bünyesinde. ama buradan da pek yazmayayım tam anlamıyla deşifre olurum:KK48: daha piyasaya da sürülmediler oraya yeni başladım sayılır. heyecanla bekliyoruz :) o dantelli havluları falan ben de hiç sevmiyorum ama kayınvalidem öyle koymazsam olmaz laf ederler ne biçim bohça hazırlamış diye dedi ses edemedim. bizimkiler de hiç laf etmez aslında annem de pek sevmiyor :p aman olsun adet işte kadıncağız özenmiş emek etmiş mutlu oluyor böyle içine sinsin. yemeniler falan da lazım olur namazlık, mevlütlük olurlar evde.

Canımcım değiştirme şansın yok değil mi? En azından fiyat farkını geri versinler yani iş mi bu da? İnsan her ince ayrıntıya özenip dikkat ediyor böyle insanlar içine ediyor ya çok kızıyorum.

Günaydınlar :) Biz baya erkenciyiz galiba pazar sabahı, kendimden beklemediğim bir performans:KK48:
Canım bugün açıksa nişanlım gösterecek. Değiştirmeye çalışacak. Ben artık uyuyamıyorum çünkü hiç bişe kalmadı artık düğüne:)

Canım bugün açıksa nişanlım gösterecek. Değiştirmeye çalışacak. Ben artık uyuyamıyorum çünkü hiç bişe kalmadı artık düğüne:)
Ay düşünemiyorum bile heyecanını. İnşallah sorun çözlür ama olmazsa da takma kafana çok da dikkat çekmez öyle. Büyük güne odaklan sen :)

evet canım işyeri bünyesinde. ama buradan da pek yazmayayım tam anlamıyla deşifre olurum:KK48: daha piyasaya da sürülmediler oraya yeni başladım sayılır. heyecanla bekliyoruz :) o dantelli havluları falan ben de hiç sevmiyorum ama kayınvalidem öyle koymazsam olmaz laf ederler ne biçim bohça hazırlamış diye dedi ses edemedim. bizimkiler de hiç laf etmez aslında annem de pek sevmiyor :p aman olsun adet işte kadıncağız özenmiş emek etmiş mutlu oluyor böyle içine sinsin. yemeniler falan da lazım olur namazlık, mevlütlük olurlar evde.

bende zahmet etmeyin dedim de yapmışlar.kırmadım bende ısrar edip.yemeniler kullanılır yine doğru ama namazlık havluları kullanmam sanırım.patik de kullanmam ama kayınvalidem bi tane getirmiş ona bayıldım giyerim.:)mevlütlerde de şal veriyoruz biz öyle çok yapmalarına gerek yok.3-5 tane yeter.sözde getirdikleri bohçayı çok beğendim ama normalde hoşlanmama rağmen.sözlüme parfüm,ayna aldırmışlar.birde mürdüm kadife bi kumaş koymuşlar.terzi bulursam elbise diktiricem ona.gereksizlerin yanında güzel şeyler de var yani :)

Ay düşünemiyorum bile heyecanını. İnşallah sorun çözlür ama olmazsa da takma kafana çok da dikkat çekmez öyle. Büyük güne odaklan sen :)
Öyle yapacam. Şu an sanki ruhum dondu :( bişe hissetmiyorum. Sanki düğünü olan benim değilde başkasının düğünü gibi:(

Aaa bilmiyorbulndumdum kuzu yaa son günlerde girmedim foruma.. Hayırdır niye kavga ettiniz o_O

Canim aradim acmadi bende calisyor die üstlemedim sonra yarim saat gecti aramadi bidaha aradim baskasyla konusuyor dio sinirlendim ondan sonra kapatp.aradi beni kmle konuşuyorsun dedim arkdsmla dedi benim.kafam atti ya ben aramisim gormedinnmi hemen aramadiin die bagrdim oda uyuya kalmsm sofor kendisi arabada uyumus is arkdsm cok cok aradi uyandirdi beni deDi ilk basta bunu dese neyse arkdsmla dincr ilk basta bagrms bulundum sonra bana agir bisey dedi kavga buydu bnde karskl verdim oda daha laflarini agrlastrdi bende yuzune kapadim.o sekil ama cok agir konustu kzuum cok kotu oldum

Canim aradim acmadi bende calisyor die üstlemedim sonra yarim saat gecti aramadi bidaha aradim baskasyla konusuyor dio sinirlendim ondan sonra kapatp.aradi beni kmle konuşuyorsun dedim arkdsmla dedi benim.kafam atti ya ben aramisim gormedinnmi hemen aramadiin die bagrdim oda uyuya kalmsm sofor kendisi arabada uyumus is arkdsm cok cok aradi uyandirdi beni deDi ilk basta bunu dese neyse arkdsmla dincr ilk basta bagrms bulundum sonra bana agir bisey dedi kavga buydu bnde karskl verdim oda daha laflarini agrlastrdi bende yuzune kapadim.o sekil ama cok agir konustu kzuum cok kotu oldum
Kıyamam kuzum yaa ama başta sen üstüne çok gitmişsin gerçi ağır laf duymayı hakedecek bişey de yapmamışsın ama son durum ne canım konuştunuz mu bugün hiç?

Back
X