Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım:)işte nikah resimlerimiz :)
Hayırlı olsun ne güzel yazmışsın...Allah tamamına erdirsin=)Ben gelebildiiimmm
Hepinizi ozledim
Oncelikle soylemeliyim ki hersey mukemmel gecti
Insallah sizin nisanlar dugunler de boyle olur
Cumartesi saat 8gibi geldiler. Aslinda 7demistik ama bi yakinlari gecikti onlari beklediler. Ben tabi hazir bekliyorum biraz sıkılmaya baslamistim geldiler
Ilk once odada bekledim herkes oturunca hosgeldiniz dedim. Biraz oturduk. Sonra istemeye gecildi kahveler yapildi. Ben yapmadimablam yapti
Sonra verdiler iste beni sevdicegime
babam cok agladikalabalik oldugumuzdan bayanlar erkekler ayri oturdu mecburen. Bayanlar biz duymadik istemeyi dediler. Bidaha kadinlar arasinda isteme toreni yaptik tiyatro gibi cok komikti
ananemden istedi beni gorumcemin kayinvalidesi
Sonra yuzuk kesmeye gectiko ana dair hicbisey hatirlamiyorum. Sadece elimin titredigini gordum
Veeeee askkupum o anda biz yuzukleri beklerken kulagima egildi benimle evlenir misin dedidondum kaldim bisey diyemedim ama daha sonra bi kosede kistirdim onu evet dedim
kayinpederimle dedem takti yuzukleri. Dedem kesti. Tepsiye para koydu babasi falansonra bilezik falan taktilar. Askulatam da tektasimi takti
gercekten kendim gidip alsaymisim bu kadar olurmus cok begendim bayildim
sonra herkesi optuk babam yine agladi
Cikolatayi actik herkese tuttumcok guzeldi fotorafini atarim size
Ardindan ikramlara gectik. Yine ablamlar hazirladilaryedik ictik sira bohca acmaya geldi
Gorumcemden beklemiyordum ama herseyi mukemmel yapmis herkes cok begendi bohcami
Sonra ben hediyelerimi dagittim herkese fazla fazla verdim yetti. Kalanlari yarin isteki arkadaslara vericem
Ardindan gece sonlandi. Benim agzim kulaklarimda tabi
Kizlar inanin bu kadar guzel olacagini ummuyordum. Kalabalikti ama kargasa olmadi. Cok guzel sicak samimi bi ortam oldu
Ve cicegim cikolatam bohcam yuzugum hepsini cok begendim. Cok ozenmisler sagolsunlar. Hersey bi yana ben cok guzel bi aileye gelin gidiyorum![]()
Sağol kuzum:)Tebrikler canım:)
Esengül :)Kızlar günaydın:) ismilerinizi yazın ayakkabımın altına yazacam:)
işte nikah resimlerimiz :)
Kızlar bugün tencere setimi aldım, düdüklü, çaydanlık ve cezve takımı da içinde.. Ayrıca granit tencere ve tava da aldım ama resimdekilerin siyahı..
Eki Görüntüle 1387502 Eki Görüntüle 1387503 Eki Görüntüle 1387504
Geçenlerde tupper kaplar almıştım ya bunu da hediye yollamış kadın..
Eki Görüntüle 1387505
Bu battaniyeyi de English Home'dan aldım.
Eki Görüntüle 1387507
Ben gelebildiiimmm
Hepinizi ozledim
Oncelikle soylemeliyim ki hersey mukemmel gecti
Insallah sizin nisanlar dugunler de boyle olur
Cumartesi saat 8gibi geldiler. Aslinda 7demistik ama bi yakinlari gecikti onlari beklediler. Ben tabi hazir bekliyorum biraz sıkılmaya baslamistim geldiler
Ilk once odada bekledim herkes oturunca hosgeldiniz dedim. Biraz oturduk. Sonra istemeye gecildi kahveler yapildi. Ben yapmadimablam yapti
Sonra verdiler iste beni sevdicegime
babam cok agladikalabalik oldugumuzdan bayanlar erkekler ayri oturdu mecburen. Bayanlar biz duymadik istemeyi dediler. Bidaha kadinlar arasinda isteme toreni yaptik tiyatro gibi cok komikti
ananemden istedi beni gorumcemin kayinvalidesi
Sonra yuzuk kesmeye gectiko ana dair hicbisey hatirlamiyorum. Sadece elimin titredigini gordum
Veeeee askkupum o anda biz yuzukleri beklerken kulagima egildi benimle evlenir misin dedidondum kaldim bisey diyemedim ama daha sonra bi kosede kistirdim onu evet dedim
kayinpederimle dedem takti yuzukleri. Dedem kesti. Tepsiye para koydu babasi falansonra bilezik falan taktilar. Askulatam da tektasimi takti
gercekten kendim gidip alsaymisim bu kadar olurmus cok begendim bayildim
sonra herkesi optuk babam yine agladi
Cikolatayi actik herkese tuttumcok guzeldi fotorafini atarim size
Ardindan ikramlara gectik. Yine ablamlar hazirladilaryedik ictik sira bohca acmaya geldi
Gorumcemden beklemiyordum ama herseyi mukemmel yapmis herkes cok begendi bohcami
Sonra ben hediyelerimi dagittim herkese fazla fazla verdim yetti. Kalanlari yarin isteki arkadaslara vericem
Ardindan gece sonlandi. Benim agzim kulaklarimda tabi
Kizlar inanin bu kadar guzel olacagini ummuyordum. Kalabalikti ama kargasa olmadi. Cok guzel sicak samimi bi ortam oldu
Ve cicegim cikolatam bohcam yuzugum hepsini cok begendim. Cok ozenmisler sagolsunlar. Hersey bi yana ben cok guzel bi aileye gelin gidiyorum![]()
Günaydın güzel gelincikler, hepinize güzel bir hafta diliyorummmmmmmmm![]()
Gunaydinn bebeklerim![]()
Günaydınn. Maşallah çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Elbisen de çok güzel durmuş bu arada, işte fizik güzel olunca :) Çikolatanız da çok güzelmiş ay gördükçe heyecan bastı beni. Pazar günü geliyorlarAy nolur güzel geçsin ya nolur sevgilim o gün bari heyecanlansın hevesli görünsün odun gibi durmasın.
Günaydınn Hayırlı haftalar güzel gelinciklerr![]()
Günaydınn canlaaaarr
Kızlar günaydın:) ismilerinizi yazın ayakkabımın altına yazacam:)
Ne güzel düşünmüşsün :) Özelden yazıyorum canım ben de. Fotoğraf bekliyorum ama sonra mutlaka. Bence bizim hepimizi sen böyle en silinecek yerlere sıkıştırıverKızlar günaydın:) ismilerinizi yazın ayakkabımın altına yazacam:)
En kötü günleriniz böyle olsun inşallahÖzelden yazıyorum hemen , benimkini silincek bir yere yazİsimler bitince foto çekte görelim , düğün sonrası da koyarsın
![]()
Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı haftalarHaftasonum çoook çok çook harika geçti sevdiceğim ve ailesiyle birlikteydim sevdiceğim beni otogardan aldı eve hemencik gitmedik azıcık dolaştık arabayla
Sonra dedim dönüp durma başım döndü yeter
Zaten 5 saat otur otur gına geldi dedim inelim hadi
İndik neyse beni yemeğe beklemişler girdim eve annemi öptüm , 2 ablası da oradaydı onları öptüm küçük kız var eliş onuda öptüm
Sonra hemen sofraya geçtik hazırlamışlar , hazır sofraya geldim k.bakmayın yarında ben hazırlarım dedim
Utandım , anneside olsun kızım hadi gel dedi güzel güzel yemekler yapmışlar miss gibi yedik sonra biz sevdiceğimle dışarı çıktık gezdik,dolaştık canlı müziğe gittik ama birbirimizden başka hiçbirşeyi görmüyor ve duymuyorduk
Sevdiceğimle geze geze eve gittik çay içtik , çekirdek çıtlattık :) Sonra ablası ve eniştesi bizde kalsınlar rahat rahat dedi annemde onlar bilirler kızım sabahta gelirsiniz kahvaltıya o zaman dedi, gittik ablasına saat 3 e geliyordu yattığımızda kahve içtik film izledik sonra ablamlar yatmaya gittiler bende bende yatıyorum iyi geceler dedim sevdiceğe çekildim odama :) :) O da salonda yattı yavrum
Sabah kalktık kahvaltıya gittik annesine yardım ettim hazırladık sofrayı konuştuk birazcık bizde gelicez kızım nişandan önce oturmaya dedi dedim inşallah bekleriz . Kahvaltı yaptık sonra biz yine gezmelere çıktııık dolaştık dolaştık sonra eve geldik yemek yedik :) Bu arada alyans konusunu konuştuk sevdicekte geldiğimizde alırız dedi bohça alışverişi yapılırken :) bir de bir kaç mağazaya girip yemek takımı falan baktık çok güzeldiii
Ahh ah dönüş saati geldi ve otobüse bindim öptüm sarıldım kokladım ...
Sonra sevdiceğim gözden kaybolunca ağlamaya başladım . Her gittiğimde daha da çok bağlanıyorum ve artık aramızda ciddi bir adım var sözlüyüz , nişanlanıcaz , evlenicez. Bu yüzden hep birlikte olmak istiyorum ve ayrı kalmak çok zor geliyo inşallah hayırlısı ile kavuşuruz.Beni dinlediğiniz için teşekkür ederimm
![]()
Izledim seni canim bakabilirsin
Amiinnncanim insallah hersey gonlunuzce olur
oncesinde insan stres oluyor hatta ben bir hafta once olmasina ragmen regl olur gibi bisey oldu bende. Butun dengem sasti ama gecti cok sukur
cok guzel olucak seninde ben eninim
dua edicem hepiniz icin
Amin canim sagolasinizledim senie bakabilirsin fotograflara
![]()
Kızlar günaydın:) ismilerinizi yazın ayakkabımın altına yazacam:)
En kötü günleriniz böyle olsun inşallahÇok sevindim böyle mutlu olmana :)
ay ay yesinler seni:)) Hiç ayrılmayın inşallah tez zamanda kavusun:)Canım çok güzel olmuşsun inşallah çok mutlu olursunuz,tekrardan hayırlı olsun
Güle güle kullan canım , çok güzeller![]()
Ayy kendi söz günüm geldi aklıma şimdiii, ne güzel olmuş sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah artık sende sözlüler camiasındansınResimlerinede baktım çok güzel herşey ,sende öylesin maşallah
Günaydın canımm , inşallahhh
Günaydınnn
Günaydın :) Heyecan güzeldirrrGüzel geçer inşallah :) erkek arkdaşından yana sıkıntı yapma hiç kendine benim sevdiceğimde pek rahattır ama o gün var ya nasıl oturacağını bilemedi kıpır kıpırdı
Bizden daha heyecanlı oluyolar yani
Günaydın canım
Günaydın canım :) :) :)
Özelden yazıyorum hemen , benimkini silincek bir yere yazİsimler bitince foto çekte görelim , düğün sonrası da koyarsın
![]()
Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı haftalarHaftasonum çoook çok çook harika geçti sevdiceğim ve ailesiyle birlikteydim sevdiceğim beni otogardan aldı eve hemencik gitmedik azıcık dolaştık arabayla
İndik neyse beni yemeğe beklemişler girdim eve annemi öptüm , 2 ablası da oradaydı onları öptüm küçük kız var eliş onuda öptüm
Sonra hemen sofraya geçtik hazırlamışlar , hazır sofraya geldim k.bakmayın yarında ben hazırlarım dedim
Utandım , anneside olsun kızım hadi gel dedi güzel güzel yemekler yapmışlar miss gibi yedik sonra biz sevdiceğimle dışarı çıktık gezdik,dolaştık canlı müziğe gittik ama birbirimizden başka hiçbirşeyi görmüyor ve duymuyorduk
Sevdiceğimle geze geze eve gittik çay içtik , çekirdek çıtlattık :) Sonra ablası ve eniştesi bizde kalsınlar rahat rahat dedi annemde onlar bilirler kızım sabahta gelirsiniz kahvaltıya o zaman dedi, gittik ablasına saat 3 e geliyordu yattığımızda kahve içtik film izledik sonra ablamlar yatmaya gittiler bende bende yatıyorum iyi geceler dedim sevdiceğe çekildim odama :) :) O da salonda yattı yavrum
Sabah kalktık kahvaltıya gittik annesine yardım ettim hazırladık sofrayı konuştuk birazcık bizde gelicez kızım nişandan önce oturmaya dedi dedim inşallah bekleriz . Kahvaltı yaptık sonra biz yine gezmelere çıktııık dolaştık dolaştık sonra eve geldik yemek yedik :) Bu arada alyans konusunu konuştuk sevdicekte geldiğimizde alırız dedi bohça alışverişi yapılırken :) bir de bir kaç mağazaya girip yemek takımı falan baktık çok güzeldiii
Sonra sevdiceğim gözden kaybolunca ağlamaya başladım . Her gittiğimde daha da çok bağlanıyorum ve artık aramızda ciddi bir adım var sözlüyüz , nişanlanıcaz , evlenicez. Bu yüzden hep birlikte olmak istiyorum ve ayrı kalmak çok zor geliyo inşallah hayırlısı ile kavuşuruz.Beni dinlediğiniz için teşekkür ederimm
![]()
ay ay yesinler seni:)) Hiç ayrılmayın inşallah tez zamanda kavusun:)
Maşallah canımm yan çok sevindim gerçektennn ohh iyice hasret giderseydin ben yakın olduğu halde her eve gidişimde böyle tuhaf oluyorum ne zaman kendi evimize gidicez diyeeCanım çok güzel olmuşsun inşallah çok mutlu olursunuz,tekrardan hayırlı olsun
Ayy kendi söz günüm geldi aklıma şimdiii, ne güzel olmuş sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah artık sende sözlüler camiasındansınResimlerinede baktım çok güzel herşey ,sende öylesin maşallah
Günaydınnn
Günaydın :) Heyecan güzeldirrrGüzel geçer inşallah :) erkek arkdaşından yana sıkıntı yapma hiç kendine benim sevdiceğimde pek rahattır ama o gün var ya nasıl oturacağını bilemedi kıpır kıpırdı
Günaydın canım
Özelden yazıyorum hemen , benimkini silincek bir yere yazİsimler bitince foto çekte görelim , düğün sonrası da koyarsın
![]()
![]()
Kuzum çok güzel geçmiş haftasonun çoook sevindim :))Canım çok güzel olmuşsun inşallah çok mutlu olursunuz,tekrardan hayırlı olsun
Günaydınnn
Günaydın canım
![]()
![]()
Kizlar albume fotograf ekledim. Takip ettigim kisiler gorebilirler
Bakmak isteyenleri hemen izlemeye alirim
Maşallah canımm yan çok sevindim gerçektennn ohh iyice hasret giderseydin ben yakın olduğu halde her eve gidişimde böyle tuhaf oluyorum ne zaman kendi evimize gidicez diyee![]()
Kuzum çok güzel geçmiş haftasonun çoook sevindim :))
Canım çabucak kavuşursunuz inşallah:)Giderdim giderdim :) Bende diyorum şu otogarları hem seviyorum hem nefret ediyorum.. Hem kavuşturuyo bizi , hem de ayırıyo...
Çok teşekkürlerr :) :)
Canım çabucak kavuşursunuz inşallah:)