- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Gunaydin guzelleeerr
Ayni benim gibisin. Bende oldum bittim kimseden para isteyemem. Hatta ogrenciligimde bile babam yolliyim derdi yok var ya param derdim o halimden anlayip yollardi
Allah yardimcin olsun canim. Hep yapmayip hem konusan karisan turden seninkiler

Canım ben zaten bir şey istemiyorumki sıkıntıda orada. ben çalışmaya başladığım ilk günden beri kendi babamdan harçlık bile istemedim. ben babamdan bile para alırken çok gurur yaparım. herşeyi nişanlımla beraber yapmak istiyorum. ama bana olmaz diyorlar biz anne baba olarak üstümüze düşeni yapıcaz diyorlar. sonra da ben bişi beğenince bana demiyorlar ama nişanlıma vay efendim ona okadar para verilirmi şurda daha ucuzu var diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. onlara illa yapıcaz dediğinde dedim yük olunmasın diye eşyayı biz alalım bari diye. ama demiyorlarki bu kız bukadar iyi niyetli bari diğerlerinde ses çıkarmayalım yok. onlara göre 2 binlik gelinlik fuzuli.bin tlye varken ne gerek var.onlara sorsan yaptıkları cimrilik değil.. benim gözüm yüksekte.
Ayni benim gibisin. Bende oldum bittim kimseden para isteyemem. Hatta ogrenciligimde bile babam yolliyim derdi yok var ya param derdim o halimden anlayip yollardi

Allah yardimcin olsun canim. Hep yapmayip hem konusan karisan turden seninkiler