2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gunaydin guzelleeerr:KK73:

Canım ben zaten bir şey istemiyorumki sıkıntıda orada. ben çalışmaya başladığım ilk günden beri kendi babamdan harçlık bile istemedim. ben babamdan bile para alırken çok gurur yaparım. herşeyi nişanlımla beraber yapmak istiyorum. ama bana olmaz diyorlar biz anne baba olarak üstümüze düşeni yapıcaz diyorlar. sonra da ben bişi beğenince bana demiyorlar ama nişanlıma vay efendim ona okadar para verilirmi şurda daha ucuzu var diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. onlara illa yapıcaz dediğinde dedim yük olunmasın diye eşyayı biz alalım bari diye. ama demiyorlarki bu kız bukadar iyi niyetli bari diğerlerinde ses çıkarmayalım yok. onlara göre 2 binlik gelinlik fuzuli.bin tlye varken ne gerek var.onlara sorsan yaptıkları cimrilik değil.. benim gözüm yüksekte.

Ayni benim gibisin. Bende oldum bittim kimseden para isteyemem. Hatta ogrenciligimde bile babam yolliyim derdi yok var ya param derdim o halimden anlayip yollardi:KK70:

Allah yardimcin olsun canim. Hep yapmayip hem konusan karisan turden seninkiler:KK69:

bende çok iyiyim bugün.gribim ama o bile etki etmiyo.hava çok güzel .birde kilo almışım diyete başladım bugün :)
Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaa:kk77:
Hedefim günde 100 gram vermek :KK55: Masa başında otururken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem=):D

Günaydınlar kk nın en guzel gelinleri, nasılsınız *.*
Diyetteyiz:oops:

Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..

Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaa:kk77:
Hedefim günde 100 gram vermek :KK55: Masa başında otururken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem=):D

verirsin canım.ben kalori sayıyorum.165 boyum.63ten 57 ye düşmüştüm daha önce.şimdi 59 olmuşum tekrar.56 kiloya düşmek istiyorum.sen kaç kilosun boyun kaç.

Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..
:KK57::KK57: çokmuş bencede güven vermiyo iki provada nasıl yapcakmış merak ettim

Ben diyet yapamayorum ya 3 gün spor yaptım adana ya gittim geldim hasta oldum o da aksadı :(

günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldi :P bugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor :KK53:

günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldi :p bugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor :KK53:

Yavrum senin devreler yandı benden demesi :KK57: Yüzüklere o kadar para bayılınca, ayları karıştırdın sen :KK53:

Gelmezse kendisi rezil olucak. Siz degil. Bosver eglenmene bak. Kinasiz gelin mi olurmus.

Bende cok sansliyim:KK49: kayinvalidem yok keske olsaydi. Kayinpederim asla karismaz biseye. Gorumcem de cok iyidir. Herseyin ozel olsun siradan olmasin diyor:KK76: onemli olan senin begenmen diyor. Maddi anlamda da hicbisey sakinmazlar herseyi en iyi sekilde yaptilar.

Benim askim zaten basimin taci:KK23: sadece evlenme konusu nisan dugun degil her konuda bir dedigimi iki etmez. Beni kirmaz, sozle degil gozle anlasiyoruz :oops: sakindir bi kere bile sesi yukselmedi 3senedir. Tartissak bile hep seviyemizi saygimizi bozmadik bozmayiz. Cok sansliyim. Hayatimin en buyuk sansi onunla tanismak oldu:KK37: ayy aska geldim ozledimm:KK42:

Caniimmm kolay gelsin:KK73: en guzel sekilde atlatin insallah:KK73:

Boyle seyler bana cok garip geliyor. Nasil boyle bi laf ederler. Ayip. Kalitesiz olan kendileri bence:63:
Gelip laf söylemesindense zaten gelmediği daha iyi olur.

Yavrum senin devreler yandı benden demesi :KK57: Yüzüklere o kadar para bayılınca, ayları karıştırdın sen :KK53:

ahahahahah kahkaha attım wallahi :KK70::KK70::KK70:31 Ağustos hakkaten nerden çıkmış yaaa:rolleyes::rolleyes: 31 Ocak hatunları dicektim:KK53: hakkaten bu masraflar adam da bırak kafayı,yaşama sevinci bile bırakmıyor anacım :KK70::KK70:

verirsin canım.ben kalori sayıyorum.165 boyum.63ten 57 ye düşmüştüm daha önce.şimdi 59 olmuşum tekrar.56 kiloya düşmek istiyorum.sen kaç kilosun boyun kaç.
Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmm:eek:
Nasıl yapıyosun peki ben maksimum 3 kilo filan veriyorum onuda nişandan önce stresten vermiştim..Tek umudum stres:KK57:

Ben diyet yapamayorum ya 3 gün spor yaptım adana ya gittim geldim hasta oldum o da aksadı :KK43:
Spor hiç yapamıyorum bende..Hep istikrarsızlık var düzene sokamıyorum:( Yememekte cok zor, bol su içmekle başlıcam galiba, sabah işe gelirken 1.5ltlik su aldım onu bitiricem bugün..Başka napıcagımıda bilmiyorum:)

Spor hiç yapamıyorum bende..Hep istikrarsızlık var düzene sokamıyorum:KK43: Yememekte cok zor, bol su içmekle başlıcam galiba, sabah işe gelirken 1.5ltlik su aldım onu bitiricem bugün..Başka napıcagımıda bilmiyorum:)

günde 3 litreye yakın içmeye çalış canm, abur cubur yeme, ekmek 1 dilim ye akşam 6-7 den sonra yeme yanında birazda spor yap verirsin.
ben spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum yanlarım var malesef zayıfım aslnda onlar olmasa herşey çok güzeel .p :KK49:

ahahahahah kahkaha attım wallahi :KK70::KK70::KK70:31 Ağustos hakkaten nerden çıkmış yaaa:rolleyes::rolleyes: 31 Ocak hatunları dicektim:KK53: hakkaten bu masraflar adam da bırak kafayı,yaşama sevinci bile bırakmıyor anacım :KK70::KK70:

Sen çok yaşa yaaa ne çok güldüümmm :p
gerçekten masrafların içinde boğulup gitmekten korkuyorum bende ya bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz
oooff offf yuva kurmak zor ama sonunu düşününce herşeyi unutuyor insan :KK15:

günde 3 litreye yakın içmeye çalış canm, abur cubur yeme, ekmek 1 dilim ye akşam 6-7 den sonra yeme yanında birazda spor yap verirsin.
ben spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum yanlarım var malesef zayıfım aslnda onlar olmasa herşey çok güzeel .p :KK49:
Bende balık etli bile sayılmam ama anlık kilo almalarımdan bıktımo_O
Bölgesel çalışıyosundur canım sen o zaman..Benimde basenlerim sağolsun j.lo yanından gecemez:rolleyes: ama seviyorum ..
Tamam bugün söylediklerini yapayım bakayım sonuc ne olucak:)

Sen çok yaşa yaaa ne çok güldüümmm :p
gerçekten masrafların içinde boğulup gitmekten korkuyorum bende ya bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz
oooff offf yuva kurmak zor ama sonunu düşününce herşeyi unutuyor insan :KK15:
Sizde adetlere göre mi alınıyor esya? Mesela bizde kız tarafı birtek yatak odasını alır..Diğer odaları beyaz esyayı vs erkek alır.

Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmm:eek:
Nasıl yapıyosun peki ben maksimum 3 kilo filan veriyorum onuda nişandan önce stresten vermiştim..Tek umudum stres:KK57:

bende üzüntüden veriyrum.:confused: telefonuma fatsecret diye bi uygulama indirdim.yediklerimin kalorisini sayıyorum.günlük 1000-1200 kalori falan almam gerekiyo.ama ben biraz zor verdiğim için daha az yiyorum.alşam yemeklerini atlarım bazen.ekmek yemiyorum.pek sağlıklı kilo verdiğim söylenemez ama veriyorum işte.:)) bi topiğe yazıyorum bi de ordakiler tarçının baya iştah kapattığını söylüyolar.yoğurtla karıştırıp deneyebilirsin canım :)

Back
X