• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende daha önce 3 yada 4 defa görüştüm annesiyle hatta ailesiyle ama eve gelince durum farklı oldu :KK48: Babasını öpmeyi unutmuştum bende, erkek arkadaşıma uzun süre bakmadım ama,baksam kahkaha atardım kesin :KK47:
Hahah çok komik oluyor onlar da ya. Benimki sus pus oturdu bütün gün çok sıkıldı baktıkça kıkırdadım dalga geçtim :KK48:

Ah sen beni bir tanısan anlarsın ne demek istediğimi :KK48: O kadar insanın izliyor olması bile yeterli

bende öyleyim aslında ama inan nasıl becerdiysem sakindim tabi çoğu şeyi hatırlamıyorum bile ama stres ve heycan olmayınca herşey daha güzel oluyor :)
Sakinleştirici mi alsam acaba? :KK45:

kendini sakinleştir herşey normalmiş gibi davran :D :D

Evde olucak canım:KK17:
İsteme olmuşmuydu yoksa o da mi olacak benim isteme söz birlikte oldu off feci bir şeydi ına göre kıyafet secaeydin ben balık elbise giymiştim ı kahve ve çikolata dağıtımında nasıl uoruldugumu hala hatırlıyorum bi de yaklaşık 50 kişi olunca daha da yorucu oluyor tabi :KK47::KK47::KK47:

İsteme olmuşmuydu yoksa o da mi olacak benim isteme söz birlikte oldu off feci bir şeydi ına göre kıyafet secaeydin ben balık elbise giymiştim ı kahve ve çikolata dağıtımında nasıl uoruldugumu hala hatırlıyorum bi de yaklaşık 50 kişi olunca daha da yorucu oluyor tabi :KK47::KK47::KK47:

Cuma akşamı isteme, cumartesi nişan olucak :) İsteme günü diz üstü bir elbise giyicem..Nişan günüde uzun bir elbise giyicem :KK49::KK76: :KK52:

Back
X