• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam bebeklerrr :KK49: nasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu :KK36: acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar :KK73:
Hadi bakalım gözün aydın atlatmışsın :)

Arkadaşlar yardım istiyorum
Nişanlımin is yerinden çalışma arkadaşları ve eşleriyle birlikte yemeğe gidicez sizce ne gitmeliyim yaaa beynim döndü kafam karıştı dolabın karışıklığina hiç girmiyorum bileo_O:KK47::KK47::KK22::KK11:

Arkadaşlar yardım istiyorum
Nişanlımin is yerinden çalışma arkadaşları ve eşleriyle birlikte yemeğe gidicez sizce ne gitmeliyim yaaa beynim döndü kafam karıştı dolabın karışıklığina hiç girmiyorum bileo_O:KK47::KK47::KK22::KK11:
Son çare siz geldiniz aklıma
İlk kez taniscaz bu arada

Kanatci Ali Haydar diye Ünlü bir mekan ama sportif bir ortam canım
Kot mu giyeyim çok mu lakayt olur
Uzun eteklerimden mi giysem biraz şık biraz sportif bir hal katarak
Napim sence yaa:KK47::KK47:En Büyük KK
Kot yerine farklı renkte bir pantolon giyebilirsin bence, üzerine de tarzına uygun bir bluz tamamdır :)
N Nyks01 Güle güle takın yüzüklerinizi :KK66: :KK66:
Teşekkrülerr :)

Slm kızlar bugün kuaföre gittim ve köklü bir değişiklik yaptm saçlarımi boyattm. Hiç girip bakamadm neler yaptınız siz nasılsınız?

Selam bebeklerrr :KK49: nasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu :KK36: acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar :KK73:
Masallah kuzum atlatmissin guzel bir sekilde :)

Back
X