- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
daha yeni geldin sen,otur oturduğun yerde![]()
Napiiiiiiiimmmm seviyorum arkadaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yeni geldin sen,otur oturduğun yerde![]()
Hadi bakalım gözün aydın atlatmışsın :)Selam bebeklerrrnasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu
acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar
![]()
Güzel günlerde kullan canımmBenim de alyansları gösteresim geldiNasıl kızlar
Teşekkür ederimm :)Güzel günlerde kullan canımm![]()
Sağol bebişim amma onlar gelmeden baya titriyordum yaniOhh ne güzelllatlatmışsın hadi geçmiş olsun
![]()
ellerine sağlık bu arada :)
Teşekkürler canımHadi bakalım gözün aydın atlatmışsın :)
Son çare siz geldiniz aklımaArkadaşlar yardım istiyorum
Nişanlımin is yerinden çalışma arkadaşları ve eşleriyle birlikte yemeğe gidicez sizce ne gitmeliyim yaaa beynim döndü kafam karıştı dolabın karışıklığina hiç girmiyorum bile![]()
Nasıl bir yerde olacak yemekSon çare siz geldiniz aklıma
İlk kez taniscaz bu arada
Kanatci Ali Haydar diye Ünlü bir mekan ama sportif bir ortam canımNasıl bir yerde olacak yemek
Kot yerine farklı renkte bir pantolon giyebilirsin bence, üzerine de tarzına uygun bir bluz tamamdır :)Kanatci Ali Haydar diye Ünlü bir mekan ama sportif bir ortam canım
Kot mu giyeyim çok mu lakayt olur
Uzun eteklerimden mi giysem biraz şık biraz sportif bir hal katarak
Napim sence yaa![]()
Teşekkrülerr :)
Kot yerine farklı renkte bir pantolon giyebilirsin bence, üzerine de tarzına uygun bir bluz tamamdır :)
Teşekkrülerr canım bakinayim ben biraz daha kombinleyip foto paylaşı cam bi bakarsın oluy mu![]()
derler gelin iyi hoşta uykucu galiba diyeslogan gibi oldu, iyi ki üye olmuşum zaten..
Oturduğum yerde uyuyaklıyormuşum, nineler gibi
Gel, beklerim yiyeceğin sarma baklava olsun![]()
Ohhh ne güzel iyi yapmışsın canmSlm kızlar bugün kuaföre gittim ve köklü bir değişiklik yaptm saçlarımi boyattm. Hiç girip bakamadm neler yaptınız siz nasılsınız?
ayyy vala kendime geldim nişanlandım nişanlanalı kendim için bir sey yapmayı unutmuştum artıkOhhh ne güzel iyi yapmışsın canm![]()
Masallah kuzum atlatmissin guzel bir sekilde :)Selam bebeklerrrnasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu
acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar
![]()