• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye


Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim :(
 
Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim :KK43:
Düğünde yapıcam eved canım ama bilmiyorum yani herkes ramazan sonrası diye yüklenir mi bilemedim bi bakmak lazım smdi
 
Nisanlandıgim kisiyle gorusmuyorum canim



Sagol canım. Bugün yazdı yine ama ayrılmak istedigimi soyledim ona biraz zaman vermesini ve daha onceleri gibi beni acele ettirmemmesini soyledim. Once kendim hazir olmaliyimki aileme bunu daha rahat soyleyeyim dedim. Ozur felan diledi ama hep ayni yine aynisi olacak .
Canım ne desek boş, sen daha iyi tanır bilirsin. İyi karar verin, umarım çok mutlu olursun o kararın sonunda. Ayrıca burdan ayrılma bak ne olursa burda destek değil miyiz birbirimize. Benim de başımdan bi olay geçmişti bak hiç biriniz bırakmadınız beni, moral oldunuz ve inan burda sakinleşmemiş olsaydım her şey çok daha farklı olabilirdi.
 
@serp07
kuzum dugunlerimiz cok yakin sen nezmn nikah gunu alicaksin canim

Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye

Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim :KK43:

Kızlar benimde 9 ağustos ya evrak süresi 6 ay dediler yani en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun. Bence garantiye almakta fayda var. İmkan varsa hemen gidip başvurulmalı diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim nişanlım işten sürekli izin alamıyor oyüzden o ayarladığı gibi gitmeyi düşünüyorum bende.
 
Back
X