2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar benimde 9 ağustos ya evrak süresi 6 ay dediler yani en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun. Bence garantiye almakta fayda var. İmkan varsa hemen gidip başvurulmalı diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim nişanlım işten sürekli izin alamıyor oyüzden o ayarladığı gibi gitmeyi düşünüyorum bende.

Bide evlilik ehliyeti die bisi cikmis ya basvurufa o ne acaba :(

Harbiden paranın gözü kör olsun.. Yok canım ya o size kalmış bişey biz asla maddiyattan kavga etmedik hala ev yok eşya yok mesela ama olucak yani neden birbirimizi yıpratalım ki 1-2 ay sonra herşeye karar veririz diyip para biriktiriyoruz mesela. sende yavas yavas ceyizi almaya baslarsın bi yandan da birikim olur yani

Hersey para ya hersey para okadar borclu evlencez maasini vermiyorlar nisanlimin cok stresli üzülüyorum cunku biz mobilyalarımı zi aldik borc odeme gunu gekdi de hrcti daha maasini vermediler :(

Kızlaar bana yardım ediiin!
Nişanlım şimdi buzdolabı için mağazaya gidecek. İkisi aynı fiyattı indirimi istedğimiz gibi yaparsa ikisinden birini alıcaz.
Özellik olarak aynı olduklarını varsayarsak görünüş olarak hangisi sizcee?

He şu notu da düşeyiim. Buzluğu üstte olanın boyu diğerinden 3-4 cm falan kısa öyle bir fark var.

Ikincisi bence kuzum

Azda olsa yemek yedim kızlar biraz sorada hava almak icin hazırlanip markete gidicem. Evin biraz asagisinda kaliyo hem vakit gecer hem hava alirim :(

İlk nişanlımla konuştuğumda sonra da annemle konuştuğumda ortaya çıkan sonuç bu oldu. Kısmet napalım nişanlı nişanlı gezeriz artık :KK47:

Hayrlisyla mutlu sona ulasicaz kuzum brndr nisanlilik uzun surdu okuldu asklerlikti derken uzuyor

Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Buzluğu altta olan 1800 diğeri 1650. Çok fark yok aslında ama 1300 den başlayınca benim için fazla oldu :KK43:
Adama da sinir oldum kaç seferdir ikisi aynı fiyat diyo şimdi yükseldi birden.
artı bütün beyaz eşyaları ondan aldık hediye verirsin dedik ağlayacaktı neredeyse sonra bi fön makinası veririm dedi. Tamam dedik.
Şimdi 1650 olanı alırsak onu da veremeziş kurtarmazmış. Hayır 50liralık fön makinası umrumda değil de kıvırıp durdu. Sinirim bozuldu. Zaten zar zor karar veriyorum :KK43:

Kuzum ya iyi paraya almissin valla çünkü beya esylar cok pahalandi uzme kendini hayrli ugurlu olsunn

iyi akşamlar kızlar.
bugün kredi kartım geldi ama daha açılmadı.gelir gelmez alışveriş yapıcaktım bende ama malesef kursağımda kaldı.:KK53: haftasonuna açtırıcaz,açılır açılmaz da bi saat içinde limitini doldururum heralde.:KK23:

Azda olsa yemek yedim kızlar biraz sorada hava almak icin hazırlanip markete gidicem. Evin biraz asagisinda kaliyo hem vakit gecer hem hava alirim :KK43:

bende ne zaman canım sıkılsa ya da stres olsam kendimi alışveriş merkezine atarım.bişey almasam bile mağazaları dolaşıp kalabalık içinde olmak çok rahatlıyo beni.açık havada yürüyüş yapmak da iyi geliyo içimin daralmasına ama düşünüp duruyorum yine.mümkün olduğunca dışarı çık bence.o iç sıkıntısı çok kötü gerçekten.bi an önce karara bağlanır sıkıntından kurtulursun inşallah canım. :KK43:

Hangi karakter çok merak ettimm. Ben de cnbc-e den sarmıştım sonra internetten izleme olayları çıkınca baştan sona bi kaç kez izledim ama biraz da böyle lisedem beri takık olduğumdan kaynaklı seviyor olabilirim. Şimdi başlamış olsam belki sevmezdim. O zamanlar perşembe günleriydi sanırım televizyonun başına kurulur izlerdim, sabahları 6da da tekrarı olurdu kalkar onu da izlerdim :KK48: Şimdi her şey kolay internetten izleniyor. Ben bir de parenthood'a sardım bu yıl. Ona da sırf Lauren Graham var diye başladım. Ona da alıştım dizi final yaptı yeni.
Her gün takipteyim o zaman yaptın mı yapmadın mı sporunu diye.:KK59:
Migren illeti var bende akşam hafif geçiştirince başım ağrıyor hafif geçiştirmezsem kilo alıyorum ne yapayım sence? :KK43: Benim sevmediğim kız sanırım başroldü sarışın zayıf uzun boylu falan neyse uyuz oluyordum fragmanlarda ona. O dönem bende hollyoaksu izliyordum ama ne kadar saçma bi diziydi ya hiçbir çekicilği yoktu yine de sarmıştım ona :KK69: aynen sabah 6da kalkıp bende tekrarını izlerdim hollyoaksun :KK69:

Kızlar squat yapın squat, kilo verirken sporu da aksatmayın. Ben başladım yine squata, kilo yok ama popom için yapıyorum. Bide minik bir göbecik çıktı onu yok etcem, pilatese başlıyorum.

Back
X