- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelngmde 55 istiom olamamm biliom![]()
Ben cok kiloluyum kuzum 60 hayalim benimniye olmasın canım.uzun zaman var kararlı olursan yaparsın.bende 55e insem hiç fena olmaz ama çok zor.en son 6 sene önce inmiştim ve resmen aç duruyodum.57 benim için olabilceğim en düşük kilo![]()
Kuzu ya uyucam.dedim ama.uyuyamiomkuzu ya korkuom seyden hani borc borc die hep soyliom ya korkuom bende nisanlm bikarsa die ne blym ya hani rencide olursa die anliomusun beni
ona da böyle endişelerinden bahsediyomusun canım.üzüldüğünden falan.
Kızlar günaydııınnBayaadır yoktum pek keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim burası buz gibi Allahtan çalıştığım yerde klima var sıcacık ofis , umarım herşey yolundadır herkese güzel haftalar diliyorum
![]()
Evet ozledik seniiiii hoşgeldin
TeşekkürlerHoşbuldum :) Nasılsınız keyifler nasıl?
Hamd olsun kosturmaca kuzum sen nasılsın artik buralardasin dimii
Vakit buldukça evet :)
Naberrrr :)Vakit buldukça evet :)
Kizlar islerine daldi yoklar bende uyuyimmm yine gelrm öpüyorum sizi calisan arkdslarada hayrli isler olsunnn![]()
Naberrrr :)
Bahsetmiyorum o üzülüyor zaten bende guclu yapariz ederiz diye destek veriyorum sonra tabi bende o uzuldu diye uzuluyorum şimdi söyledim aradilar diye biraz geciknce hemen ariyolar dedi cok morali dustu![]()
İyiyim bende soğuk ta atölyeye in çık dondum valla :)Teşekkürler :) iyi uykular sana da
İyi canım sağol sen nasılsın? :)
İyiyim bende soğuk ta atölyeye in çık dondum valla :)
Valla hasta oldum zaten 10 gündür öksürük hala geçmediDikkat et tam hastalık havası var vallaa
Valla hasta oldum zaten 10 gündür öksürük hala geçmedi
Saol canım :) deniyim bi tamam :)Geçmiş olsun canım ılık su iç bol bol , öksürük için bal ile zencefil iyi geliyo dene![]()