- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Öyle diyip verdim zaten canım![]()
Ben olsam vermezdim kuzum ne yalan soylym

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyip verdim zaten canım![]()
kuzu biz sevgilimle (bizde henüz nişan söz olmadığını belirteym) gün içinde sürekli whatsapptan yazışırız. 1 saat arayla bile olsa saçma salak ifadeler bile olsa yazışırız. sonra ben ofisten çıkınca ararım onu 5 10 dk konuşuruz. o da eve gidip yemeğini yiyince arar bi yarım saatte öyle konuşuruz bi de yatmadan mutlaka birbirimizin sesini duyarız. ilk zamanlar dk yetmiyordu ama artk o kadar değilKuzum benimki şoför olduğu icin genelde kisa konusuyoruz com konustugumuzda oluyor ama cok yogun olunca kisa kisa konusmalar oluyor cok sukur ariyo ama sofor ya konusamiyoz doya doya![]()
Aynen öyle oldu bende orda rezil olduğumla kaldım.Gosteris yapmiss yahu![]()
Onlar sizin hakkınız aslında. Keşke vermeseydinz. Ama huzursuz olmaktan iyidir. Ama geri gelmez giden canım. Benim kuzen.e de öyle deyip aldılar geri vereceklerdg ama beş yıl oldu gelmedi.Öyle diyip verdim zaten canım![]()
kuzu biz sevgilimle (bizde henüz nişan söz olmadığını belirteym) gün içinde sürekli whatsapptan yazışırız. 1 saat arayla bile olsa saçma salak ifadeler bile olsa yazışırız. sonra ben ofisten çıkınca ararım onu 5 10 dk konuşuruz. o da eve gidip yemeğini yiyince arar bi yarım saatte öyle konuşuruz bi de yatmadan mutlaka birbirimizin sesini duyarız. ilk zamanlar dk yetmiyordu ama artk o kadar değil![]()
Aynen öyle oldu bende orda rezil olduğumla kaldım.
boşver canım hasret biticek yakında inşallah o zaman doya doya konusursunuz. çalışırken benim sevgilimde saatlerce yazamıyor. o inşaat sektööründe bazen çok yoğun oluyor. atolyeleri geziyor ustalarla ilgielniyor o zamanlar o da yazamıyo banaKuzum is guc olali bzide doya doya konusamiyoz coo yogun cçalışıyor sofor her dk yolla ilgilenio dogal olrak bide heryer kar ya dikkat etmesi gerekiobizde konusuyoz ama kisa dakkalar benim.nisanlimn teli aklli tlfn deil watsabi yok oyuzden ordanda yazisamioz da dakkasi var msjida yok
boşver canım hasret biticek yakında inşallah o zaman doya doya konusursunuz. çalışırken benim sevgilimde saatlerce yazamıyor. o inşaat sektööründe bazen çok yoğun oluyor. atolyeleri geziyor ustalarla ilgielniyor o zamanlar o da yazamıyo bana
Vala aldıklarını istemiyorum benim çok şükür bir ton kiyafetim var. Ama birazcık insanlık bekliyorum o da yok. Sürekli bir kendini övmek var kv.mde. Bana sözde ne yüzük ne küpe hiç bir şey almadilar. Carsida kendine yüzük bakıyor yüzüğü kırılmış da para ekleyip daha iyisini alacakms. Nişanlım zavallı da borç ödeyecem diye kafayı yiyor.Bosver takma kuzum ya salla gitsin banada aldilar ama azcik benimkiler uzakta gelrken insan hediye getriir yok dusunce yok
Vala aldıklarını istemiyorum benim çok şükür bir ton kiyafetim var. Ama birazcık insanlık bekliyorum o da yok. Sürekli bir kendini övmek var kv.mde. Bana sözde ne yüzük ne küpe hiç bir şey almadilar. Carsida kendine yüzük bakıyor yüzüğü kırılmış da para ekleyip daha iyisini alacakms. Nişanlım zavallı da borç ödeyecem diye kafayı yiyor.
Benim ki de eğitim alıyor iki hafta sürecekms. Bu ara biz de akşam beş.e kadar hiç konuşamıyoruz. Bugün de akşam eve geldi yemek yedi uyuya kaldı yaKuzum is guc olali bzide doya doya konusamiyoz coo yogun cçalışıyor sofor her dk yolla ilgilenio dogal olrak bide heryer kar ya dikkat etmesi gerekiobizde konusuyoz ama kisa dakkalar benim.nisanlimn teli aklli tlfn deil watsabi yok oyuzden ordanda yazisamioz da dakkasi var msjida yok
Ben anlamadim gerçekten canım yaa. Çok uzuluyorum böyle davranmasını hakedecek hiç bir şey yapmadimHepsi mi boyle bu modellerin![]()
Benim ki de eğitim alıyor iki hafta sürecekms. Bu ara biz de akşam beş.e kadar hiç konuşamıyoruz. Bugün de akşam eve geldi yemek yedi uyuya kaldı ya
Ben anlamadim gerçekten canım yaa. Çok uzuluyorum böyle davranmasını hakedecek hiç bir şey yapmadim
Ben de çalışıyorum artık takmamayada insanın elinde olmuyor bir yerde patlak veriyor. Bende sıkıldım vala konusamiyoruz bu ara ve gelemiyoda özledim ışte ondan oluyorBiz hak etmedik kuzucum zaten ben artik takmiyorum valla.ne halleri varsa gorsunlersende uzme tatli canini degmez
![]()
Ben de çalışıyorum artık takmamayada insanın elinde olmuyor bir yerde patlak veriyor. Bende sıkıldım vala konusamiyoruz bu ara ve gelemiyoda özledim ışte ondan oluyor
Günaydın canımm hoşgeldinGünaydın kızlarr