2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende öyleydim :KK70: bir kilo alınca sevinçten havaya uçuyordum :KK70: ki yaş ilerledikçe birde hareketlerin azaldıkça kilo alıyorsun :KK70: ben kilo almak için çok yerdim hiçte almazdım şimdi o alışkanlık devam ettiği için şuan 54 kilo oldum ve bir sene içinde aldım nasıl aldım bilmiyorum :KK70:
İştee öyle oluyo bi anda ne olduğunu anlamadan hop tartı coşmuşş :D
O yüzden kontrollü olmak lazım şimdiden şişersek vay halimizee :D

İştee öyle oluyo bi anda ne olduğunu anlamadan hop tartı coşmuşş :KK70:
O yüzden kontrollü olmak lazım şimdiden şişersek vay halimizee :KK70:
Ya ben hala dikkat etmiyorum :D şuanki halimden çok memnunum eskiden kıyafetler olmazdı. bacakalrım çok inceydi etek giyemezdim şimdi iyyim valla tek sıkıntım göbüşüm :D işte orayı halledersem süper :D

1.65 boyum kilomda şuan 49 :) :)
Maşşallahh. Hayatımda bir kez yaşadım o hissi, sonra ne ara kilo aldım hatırlamıyorum :D Depresyondan kilo vermiştim gerçi ben
Orya sen harbi zayıfsın :KK57: nasıl bi duygu?
:D :D :D :D
Haha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman? :KK70: Ben de ne güzel hazır mantıya yapar yapar yeriz diye sevinmiştim :KK70:

Hahah vursun vursun belki küçülür biraz :KK70:
Ama yemek yemek bir ihtiyaç değil zevk benim için, ne yapayııım :KK43:
Oyyşş hayat felsefem :KK45:

Ya ben hala dikkat etmiyorum :KK70: şuanki halimden çok memnunum eskiden kıyafetler olmazdı. bacakalrım çok inceydi etek giyemezdim şimdi iyyim valla tek sıkıntım göbüşüm :KK70: işte orayı halledersem süper :KK70:
Benim de tekk derdim o :( Tek başına beni bırakıp gitse ne olur sankii :D

Ya bende alıyorum mesela 46 kiloydum işe girmeden önce evdekilerde hep bi 50 olsan tam olucaksın falan derdi şimdi 49 kiloyumm :) bende istiyodum almayı . Ama hiç göstermiyorum 49 :KK70: Bir de bende masabaşı çalıştığım için direk göbeğe gidiyo onun içinde haftasonları vaktm oldukça yürüyüş yapıyorum ya da minibüsten bir kaç durak önce inip eve yürüyorum :KK66:

Çok güzell hayırlısı olsun inşallah :KK66:

ben de akşamları 1 saat yürüyorum:63:

Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Heh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha :KK70:
Ben de senin gibiydim kızkene işte evlendikten sonra çoluk çocuk böyle kalınmıyo :KK69: :63:
Ben de hep bir 50 olsam diyordum. Zorla 48e çıkıp orda kalmıştım yıllardır.. Yeni 50 oldum ama minik bir göbek çıktı, spora başladım.

Canım ben zayıfım zaten kalori önemli değil, önemli olan göbek çıkmasın :)
Kız sen de mii. Üstte verdiğim aynı cevap senin için de geçerli :63:

Ben de şu yandaki simitleri can simidi niyetine bağışlasam diyorum o_O
Varsa bildiğin öyle bi kurum ben de hazırım bağış yapmaya. Sevmediğimden değil he sevaptır diyee :D
kmeksiz sebze yemeği, yoğurt. Tatlı niyetini 2 tane çikolatalı form bisküvi :KK69:
Tatlı niyetine künefe yesem, küçük tulumba yesem tamam olmadı profiterol yesem ? :KK49:

Varsa bildiğin öyle bi kurum ben de hazırım bağış yapmaya. Sevmediğimden değil he sevaptır diyee :KK70:

Tatlı niyetine künefe yesem, küçük tulumba yesem tamam olmadı profiterol yesem ? :KK49:
Ben bu tatlı isteğini daha fazla simit bağışlamak istemene yoruyorum. Ne hayırsevermişin kız sen öyle :D

Ben Karşıyakadanım canım. Düğünümüzde Smyrna Garden Körfez Salonunda olacak kısmetse sizin bellimi sen neresindensin izmirin ? :)
Ben de Bornova tarafı canım :) Aaa biliyorum orayı kuzenimin orda olmuştu benimde pınarbaşı aşiyan pegasus :)

Back
X