2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence değilim ama çevremde ki herkes öyle diyor :) gece 2 de makarna yediğimi bilirim :) buradan anlaşılabilir sanırım .p

hahahaha senin yerine de yerim kız :KK70:

Dur sen yapma bana uyma yavrum :)
Ya yeminle 2 sene önce böyle değildim. Midem çöplük gibiydi sabah öğle akşam gece farketmez paso yiyodum yani. Hatta 49 kiloykene (evet öyle zamanlarım oldu) annemlerle akşam yemeği yedik tıka basa, ortaköye çıktık canım kumpir istedi kumpir yedim akşam, sonra canım bi de waffle çekti waffle yedim üstüne.Bakışları tahmin edersiniz, bitiremezsin diyorlardı bir de bana :D Öyle zamanalarımdı 49 kilo hallerim. Zaman işte erken yaşlanıverdim. Depresyon yarıyo mu yoksa ne bilemedim ki
ahahah kızlar yaa :KK70: ben de 2-3 sene önce diyet yaptım işte baya kilo verdim bu defa herkes aşırı zayıf olduğumu düşünüyordu. ben de yeni tanıştığım herkese yiyorm yiyorum kilo almıyorum diyordum :KK70::KK70::KK70::KK71: halbuki canım çıkmıştı zayıflayana kadar:KK54:
Sen de moral bozuyomuşun bile bile ama :D

ahahah kızlar yaa :KK70: ben de 2-3 sene önce diyet yaptım işte baya kilo verdim bu defa herkes aşırı zayıf olduğumu düşünüyordu. ben de yeni tanıştığım herkese yiyorm yiyorum kilo almıyorum diyordum :KK70::KK70::KK70::KK71: halbuki canım çıkmıştı zayıflayana kadar:KK54:
Haha alemsin :KK70:

hahaha çok güldüm kıss bi alemsiinn :)

Ya yeminle 2 sene önce böyle değildim. Midem çöplük gibiydi sabah öğle akşam gece farketmez paso yiyodum yani. Hatta 49 kiloykene (evet öyle zamanlarım oldu) annemlerle akşam yemeği yedik tıka basa, ortaköye çıktık canım kumpir istedi kumpir yedim akşam, sonra canım bi de waffle çekti waffle yedim üstüne.Bakışları tahmin edersiniz, bitiremezsin diyorlardı bir de bana :KK70: Öyle zamanalarımdı 49 kilo hallerim. Zaman işte erken yaşlanıverdim. Depresyon yarıyo mu yoksa ne bilemedim ki

Sen de moral bozuyomuşun bile bile ama :KK70:

bende almaya başlıyorum canım ya yemekten vazgeçemiyorum bende spor yapıyorum :)

Ya kizlar ben cok uzak kaldim adapte olamiyorum, baglanma sorunu yasiyorum sanirsam:KK70:

kilo seysine dalayim direkt bari:KK70:

Bende yiyip kilo almayanlardan sayilirim:KK73: yani 2senede 2kilo ancak alirim:KK69: masallah diyeyim:nazar:

Ama spora yazildim haftada 2gun falan gidiyorum. 54-55olayim istiyorum ama zor da veriyorum, 58kiloyum:eek:

iyi akşamlar kızlar.yine yorgunluğumu burda atıcam ama cırcır konuşuyodunuz şimdi susmuşsunuz :110:

Back
X