- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yeminle 2 sene önce böyle değildim. Midem çöplük gibiydi sabah öğle akşam gece farketmez paso yiyodum yani. Hatta 49 kiloykene (evet öyle zamanlarım oldu) annemlerle akşam yemeği yedik tıka basa, ortaköye çıktık canım kumpir istedi kumpir yedim akşam, sonra canım bi de waffle çekti waffle yedim üstüne.Bakışları tahmin edersiniz, bitiremezsin diyorlardı bir de banaBence değilim ama çevremde ki herkes öyle diyor :) gece 2 de makarna yediğimi bilirim :) buradan anlaşılabilir sanırım .p
hahahaha senin yerine de yerim kız
Dur sen yapma bana uyma yavrum :)
Sen de moral bozuyomuşun bile bile amaahahah kızlar yaaben de 2-3 sene önce diyet yaptım işte baya kilo verdim bu defa herkes aşırı zayıf olduğumu düşünüyordu. ben de yeni tanıştığım herkese yiyorm yiyorum kilo almıyorum diyordum
halbuki canım çıkmıştı zayıflayana kadar
![]()
Haha alemsinahahah kızlar yaaben de 2-3 sene önce diyet yaptım işte baya kilo verdim bu defa herkes aşırı zayıf olduğumu düşünüyordu. ben de yeni tanıştığım herkese yiyorm yiyorum kilo almıyorum diyordum
![]()
ahahah kızlar yaaben de 2-3 sene önce diyet yaptım işte baya kilo verdim bu defa herkes aşırı zayıf olduğumu düşünüyordu. ben de yeni tanıştığım herkese yiyorm yiyorum kilo almıyorum diyordum
![]()
Ya yeminle 2 sene önce böyle değildim. Midem çöplük gibiydi sabah öğle akşam gece farketmez paso yiyodum yani. Hatta 49 kiloykene (evet öyle zamanlarım oldu) annemlerle akşam yemeği yedik tıka basa, ortaköye çıktık canım kumpir istedi kumpir yedim akşam, sonra canım bi de waffle çekti waffle yedim üstüne.Bakışları tahmin edersiniz, bitiremezsin diyorlardı bir de banaÖyle zamanalarımdı 49 kilo hallerim. Zaman işte erken yaşlanıverdim. Depresyon yarıyo mu yoksa ne bilemedim ki
Sen de moral bozuyomuşun bile bile ama![]()
Tam silipşündüğüm gibi teyzeler a101 de bişey bırakmamış![]()
Ahhserp07 .!.:Tam da düşündüğüm gibi teyzeler a101 de bişey bırakmamış![]()
Haha teyzelere bak ya. Bi gorevli de cikip demiyor ki teyze senbo cicili bicili seyleri napicaz diyeeeTam da düşündüğüm gibi teyzeler a101 de bişey bırakmamış![]()
Cupcakeli fırın kapları vardııı çok şekerdi içimde kaldı vallaaaaNe vardi A101de kizlar![]()
Ne vardi A101de kizlar![]()
HAdi yaa bende gdemedim yarin gdcktm kalr belki die silip supurmuslee teyseler desene![]()
ayyy sabah dokuzda bitmiş bide yaaa şiddetle kınadımAhh
Haha teyzelere bak ya. Bi gorevli de cikip demiyor ki teyze senbo cicili bicili seyleri napicaz diyeee![]()
Hiç görmedim valla kuzuNe yoktu kiben fonduyu cok seviyorum ondanda vardi kalmstr umarım
İyi akşamlar hatunlar neler kaynatiyosunuz bakiyim
Gitmiş herkessssssssiyi akşamlar kızlar.yine yorgunluğumu burda atıcam ama cırcır konuşuyodunuz şimdi susmuşsunuz![]()