- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
iyiym kuzum bugün biraz yoğunum :)Günaydın canım iyiyim, sen nasılsın?![]()
kuzucumm bu hafta sonu gidicek misin hediye işini ne yaptın merak ettim :)Günaydın canııım
Günaydın canııım sağol inşallah
Günaydın :)
Sağol canım amin inşallah :)
Günaydıııın :)
Günaydın amiin sağol :)
Günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinize ,yarın bizim için hem sevgililer günü hemde yıldönümü ama görüşemicez sevdiceğimle .Olsuun bize her gün aşk günü![]()
yok kuzu klasik işte diyet telaşı hakim topikteGünaydın kızlar :) bugün evimize dönüyoruz:) alıntıları yaptım sadece geçmişi okuyamadım ama kaçırdığım bi durum var mı?

siz naptınız tatlım naısl giidyor evlililk isimlerimize baktın mı silinmiş mi

canımm canını çok sıkma ve böyle şeylerden tartışmayın.. nişanlılık dönemi zor bi süreç çünkü düşünsene adamın kendine aldığı en pahalı şey telefonu filan bi anda 30 40 binlik ihtiyaç çıkıyor strese giriyor biz sürekli bişeyler istiyoruz filan korkuyrlar haliyle.. heyecansız olduğunu sanmıyorum ama zor bi durum onlar için deKizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm![]()