2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım iyiyim, sen nasılsın? :KK54:
iyiym kuzum bugün biraz yoğunum :)
Günaydın canııım

Günaydın canııım sağol inşallah :KK66:

Günaydın :)

Sağol canım amin inşallah :)

Günaydıııın :)

Günaydın amiin sağol :)

Günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinize ,yarın bizim için hem sevgililer günü hemde yıldönümü ama görüşemicez sevdiceğimle .Olsuun bize her gün aşk günü :KK36::KK36::KK36::KK36:
kuzucumm bu hafta sonu gidicek misin hediye işini ne yaptın merak ettim :)
Günaydın kızlar :) bugün evimize dönüyoruz:) alıntıları yaptım sadece geçmişi okuyamadım ama kaçırdığım bi durum var mı?
yok kuzu klasik işte diyet telaşı hakim topikte :D
siz naptınız tatlım naısl giidyor evlililk isimlerimize baktın mı silinmiş mi:D

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm :KK43:
canımm canını çok sıkma ve böyle şeylerden tartışmayın.. nişanlılık dönemi zor bi süreç çünkü düşünsene adamın kendine aldığı en pahalı şey telefonu filan bi anda 30 40 binlik ihtiyaç çıkıyor strese giriyor biz sürekli bişeyler istiyoruz filan korkuyrlar haliyle.. heyecansız olduğunu sanmıyorum ama zor bi durum onlar için de

Günaydın kızlaaarr. Raporum dün bityi simdi hastaneye gidiyorum tekrar rapor almaya sizler napiyosunuz bakiyim

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm :KK43:
Sıkma canını ağlama canım o da sizin için çalışıyo ama anlayışlı ol gerçekten çok yoğun olabilir yani bunu aksam o calısmadıgında falan konusursunuz o da daha cok ilgilenir

Canım zaten şu tarla işinden o altınların gideceği belli oluyor yani. ama dediğin gibi boşver giden altın olsun. bahanen olur huzurun olur en azından. Siz iyi olunda.

canım sen hiç moralini bozma gerçekten hepsi aynı. Bende birşey alıcam 2 şey arasında kalıyorum ona gösteriyorum bakıyorum o çok hevessiz bir şekilde şu olsun diyor ama bakıp demiyor yani sırf birni seçip benden kurtulmak için yapıyor bende inadına onun dediğini değil diğerini alıyorum :KK70: heves yokmuş gibi ama aslında öyle değil. malesef onlar başka şeylerin stresini yaşıyorlar ve bu tarz şeylere önem vermiyorlar. Bazende morali okadar iyi oluyroki gezerken bir yerden bişi görüyor gel evimize şunu alalım diyor zorla aldırıyor bana :KK70: boşver takılma sen. seni stiyor bu noktaya gelmiş ya sen onu düşün. Hem herşeye karışan erkek emin ol çok daha kötü :KK70:
benim sevgilim benimle her şeye bakıyor yaa yerim ben onu.:KK60::KK60::KK60::KK60: ama ben ondan daha araştırmacı olduğum için bana bırakıyor. elektronikleri ben seçeri özellikle tv gerisi senin istediğin gibi olsun diyor :D
ama tabi nişanlanınca değişir mi bilemem :D:KK76::KK76:

Sagolun canlar agrima gidiyor sesi heyecansz olusu bilmiyorum artik yoruldum :( cok saolsun hhakinizi hepiniz helal edin kizlar basinzi agrttm :(

Gunaydin kizlar

Nisanlim isten haziranin ilk haftasi ayriliyor kizlar samsuna tasncaz ya burdaki isten cikicak bizde isten ayrilsin ondan sorna izmite gidip islmelerimiz rahat rahat yapalim dedik sonrada samsuna gecip evimizi tutalim dedik kizlar INŞALLAH plan sizce nasil mayis diyordum hazrana kaldi
Canım benim uzme kendini erkekler hep boyle sen kendin soyluyosun cok yogun calisiyo die. Benimkiside balayina hic karismiyo oda farkinda ama biliyosun ben yapamiyorum sen daha iyi anliyosun ilgileniyorsun felan diyorm boyle seyler icin uzme kendi hem senin istedigin oluyo iste ne guzel herseye karisan itiraz eden birisi olsaydi dahami iyi olurdu cnm benimm

Canım benim uzme kendini erkekler hep boyle sen kendin soyluyosun cok yogun calisiyo die. Benimkiside balayina hic karismiyo oda farkinda ama biliyosun ben yapamiyorum sen daha iyi anliyosun ilgileniyorsun felan diyorm boyle seyler icin uzme kendi hem senin istedigin oluyo iste ne guzel herseye karisan itiraz eden birisi olsaydi dahami iyi olurdu cnm benimm

Kuzu umrunda degil gibi en azndan dugunle ilgili bisi söylesin konussun varsa yoksa kamyonu biktim ben ya soldum valla herseyi benmi dusunucem :( odun ya odun
Hap.ictim uyuym yine gelrm öptüm hepnzi canlarrr

:p:confused::rolleyes:kızlar sevgilime hediye almıştım ya geçen gün ona dedimki "ablamda aynısını aldı " sonra ablam yanımıza gelince benimki "ee ne aldın" dedi bende masuscuktan "yaa akıllıya bak ayakkabı aldım diyceksin o da kendi hediyesini de öğrencek" dedim sonra ağzımdan kaçırmışm gibi yaptım. dün de yine bilerek ayyakbı dedim :D benimki ona ayakkabı aldım sanıyor:KK48: bi de kıkır kıkır gülüyor ya nasıl ağzından kaçırdın iki kez diye

Sagolun canlar agrima gidiyor sesi heyecansz olusu bilmiyorum artik yoruldum :KK43: cok saolsun hhakinizi hepiniz helal edin kizlar basinzi agrttm :KK43:
Canim hem isteyken aramissin. Calisirken insan boyle seylere yogunlasamazki. Sanirim sen calismiyorsun canim oyuzden o an farkli dusunce ve duygularda oluyo ama nisanlin oan senin oldugun durumda degilki seninle ayni duyguyu paylasabilsin ve biz bunu wnlaywmiyoruz sora beklentimizden farkli bir davranis karsisinda uzuluyoruz dusunemiyoruz karsi tarafin oan musait olamadigini. Bunlari zamaninda bende yasadim ise girmeden hep benle konussun bana mesj atsin ilgilensin istiyordum bosta oluyodum tum gun biseylere bakiyorum gerci halada oyle cunku ben daha az yogun calisiyorum.nisanlim daha yogun. Onu ariyorum heycanla aa bak sunu soyle yapabiliriz calisiyorum askm diyince kendime geliyorum :))

Canim hem isteyken aramissin. Calisirken insan boyle seylere yogunlasamazki. Sanirim sen calismiyorsun canim oyuzden o an farkli dusunce ve duygularda oluyo ama nisanlin oan senin oldugun durumda degilki seninle ayni duyguyu paylasabilsin ve biz bunu wnlaywmiyoruz sora beklentimizden farkli bir davranis karsisinda uzuluyoruz dusunemiyoruz karsi tarafin oan musait olamadigini. Bunlari zamaninda bende yasadim ise girmeden hep benle konussun bana mesj atsin ilgilensin istiyordum bosta oluyodum tum gun biseylere bakiyorum gerci halada oyle cunku ben daha az yogun calisiyorum.nisanlim daha yogun. Onu ariyorum heycanla aa bak sunu soyle yapabiliriz calisiyorum askm diyince kendime geliyorum :))
kesinlikle öyle. ben de ilk başlarda böyle az ilgileniyo gibi geliyordu çok çalışıyor diye 1 saatte msj atıyordu filan. şimdi alıştım ben de çalıştığım için farkına varıyorum bu sefer ben yoğunlaşıp unutuyorum onu

:p:confused::rolleyes:kızlar sevgilime hediye almıştım ya geçen gün ona dedimki "ablamda aynısını aldı " sonra ablam yanımıza gelince benimki "ee ne aldın" dedi bende masuscuktan "yaa akıllıya bak ayakkabı aldım diyceksin o da kendi hediyesini de öğrencek" dedim sonra ağzımdan kaçırmışm gibi yaptım. dün de yine bilerek ayyakbı dedim :KK70: benimki ona ayakkabı aldım sanıyor:KK48: bi de kıkır kıkır gülüyor ya nasıl ağzından kaçırdın iki kez diye
Haha çok hoşsun yaa ben de ağzından kaçırdın sandım ilk :D
Ay ne almıştın ben bilmiyoruuum merak ederiiim :)

Gunaydin canlarim benim... Sevdicegim gelecek yarin hazirlik yapcam bugun kayseri mantisi istiyor:) yapim bugun de yarina hazir olsun cok mutluyum gelecek sonunda
Bende istiyorummm mantiii :) nasil yapiyosun kuzum mantiyi bana ozel mesj atabilirmisin? Tarifini

Back
X