2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah hepimiz için çabuk geçer zaman. Hasret hepimiz için bitsin bir an önce. İnşallah giderim ne deyim
İnşallah canım benim:)
nagehanda siliniş onun zaten az kaldı karıştırmıyorsam :KK70: kim kim tam bilmediğim için yorumda yapamıyorum :) ama bana baya var daha o belli :KK70:
Evet canım onunda az kaldı:) yok ya sanada az kalmış yarısı gitmiş:)

Vuuu baua uğrtaştırıcı olmuş gerçekten , o kadar emeğe kim beğenmezz yanii :)
Tebrik ediyorum senii.
Dediği gibi alıp direkt al sana bunu aldım desen asla bu etkiyi yaratamzdıı.
Teşekkür ederim kuzu uzun uzun da anlatmışsın. Belki aynısı değilama buradan çıkarabileceğim çok şey varr . Parçaları birleştirip güzel bir süpriz yapayım bende. Hem benim doğum günüm evlendikten sonra olacağı için ona da fikir olur :KK70: :KK70: :KK70:

o harf olayı süperdi kuzu saana bitmiş halini de atayım daha iyi anlarsnn :)

:p:confused::rolleyes:kızlar sevgilime hediye almıştım ya geçen gün ona dedimki "ablamda aynısını aldı " sonra ablam yanımıza gelince benimki "ee ne aldın" dedi bende masuscuktan "yaa akıllıya bak ayakkabı aldım diyceksin o da kendi hediyesini de öğrencek" dedim sonra ağzımdan kaçırmışm gibi yaptım. dün de yine bilerek ayyakbı dedim :KK70: benimki ona ayakkabı aldım sanıyor:KK48: bi de kıkır kıkır gülüyor ya nasıl ağzından kaçırdın iki kez diye
:D:D çokkk fenasıınn hee

Ayyy atkı örüyodum ip eksik geldi bende alayım dedim şaka gibi yok hiç biyerde ne bahtsız bi insanım ben yaaa :KK51:

Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))

o harf olayı süperdi kuzu saana bitmiş halini de atayım daha iyi anlarsnn :)
Gördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiii :D

Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))
ayy ilk sevgililer gününüz ya evde olcaksanz böyle mumlar güller filann uu :))
Gördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiii :KK70:
hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız :D
Gri simli sahne ayakkabısı aldım deseydin, değişiklik olsun diye hahaha :KK70:
Beğenirsin İnşallah falan :KK70:
:D şuan cidden ayakkabı sanıyor yarın çok merak ediyorum napıcak :D

ayy ilk sevgililer gününüz ya evde olcaksanz böyle mumlar güller filann uu :))

hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız :KK70:

:KK70: şuan cidden ayakkabı sanıyor yarın çok merak ediyorum napıcak :KK70:
Güzel bişe hazırlıcam kuzum:)

hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız :KK70:
Ayy valla ben geçen doğum gününde bi pasta yapmıştım şeker hamurlu kalpli canım çıkmıştııı! Allahım pastanenin suyumu çıktı demiştim :D
Başbaşa olalım oturalım bi mekanda dedim ama bi ton insan toplamıştım:D
Ablası da yolda sürekli mesaj atıyo nerdesiniz nerdesiniz diye görür falan diye Garanti diye kaydetmiştim kızı bankadan sansın diye haha :D İyiki de öyle yapmıştım mesaj sesi duyunca şöyle kafayı uzatmıştı :D

Kızlar yanlış anlamayın da bana saçma geliyor sevgiler günü falan. Benim adam da duyunca şaşırdı. Benim için hiç bir özellik arz etmiyor. Şaşırdı ama çok da memnun kaldı zaten süpriz falan uğratmayacak ya:)))

Back
X