Kız benimki olduğu gibi duruyo vallaİşte rwsimler:)

Bu arada günaydın hepinize kuzular. Bugün böyle her şeyi okuyup cevaplayamadım tek tek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benimki olduğu gibi duruyo vallaİşte rwsimler:)
Günaydın canımcıım, hoşgeldiin :)Bu arada günaydın hepinize kuzular. Bugün böyle her şeyi okuyup cevaplayamadım tek tek.
İnşallah canım benim:)İnşallah hepimiz için çabuk geçer zaman. Hasret hepimiz için bitsin bir an önce. İnşallah giderim ne deyim
Evet canım onunda az kaldı:) yok ya sanada az kalmış yarısı gitmiş:)nagehanda siliniş onun zaten az kaldı karıştırmıyorsamkim kim tam bilmediğim için yorumda yapamıyorum :) ama bana baya var daha o belli
![]()
Vuuu baua uğrtaştırıcı olmuş gerçekten , o kadar emeğe kim beğenmezz yanii :)
Tebrik ediyorum senii.
Dediği gibi alıp direkt al sana bunu aldım desen asla bu etkiyi yaratamzdıı.
Teşekkür ederim kuzu uzun uzun da anlatmışsın. Belki aynısı değilama buradan çıkarabileceğim çok şey varr . Parçaları birleştirip güzel bir süpriz yapayım bende. Hem benim doğum günüm evlendikten sonra olacağı için ona da fikir olur![]()
![]()
![]()
kızlar sevgilime hediye almıştım ya geçen gün ona dedimki "ablamda aynısını aldı " sonra ablam yanımıza gelince benimki "ee ne aldın" dedi bende masuscuktan "yaa akıllıya bak ayakkabı aldım diyceksin o da kendi hediyesini de öğrencek" dedim sonra ağzımdan kaçırmışm gibi yaptım. dün de yine bilerek ayyakbı dedim
benimki ona ayakkabı aldım sanıyor
bi de kıkır kıkır gülüyor ya nasıl ağzından kaçırdın iki kez diye
2017 anca kuzu :)İnşallah canım benim:)
Evet canım onunda az kaldı:) yok ya sanada az kalmış yarısı gitmiş:)
hala diyorki "ayakkabı modelini çok merak ediyorum "çokkk fenasıınn hee
Aaaa orası süpriz olsun artık dehala diyorki "ayakkabı modelini çok merak ediyorum "![]()
Gördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiiio harf olayı süperdi kuzu saana bitmiş halini de atayım daha iyi anlarsnn :)
Gri simli sahne ayakkabısı aldım deseydin, değişiklik olsun diye hahahahala diyorki "ayakkabı modelini çok merak ediyorum "![]()
ayy ilk sevgililer gününüz ya evde olcaksanz böyle mumlar güller filann uu :))Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))
hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsızGördüüüm çok güzel olmuş cidden bayıldım! Ne güzel de organize etmişsin yaa bravo valla sanaaa ! Pastada senden miydiii![]()
Gri simli sahne ayakkabısı aldım deseydin, değişiklik olsun diye hahaha
Beğenirsin İnşallah falan![]()
Güzel bişe hazırlıcam kuzum:)ayy ilk sevgililer gününüz ya evde olcaksanz böyle mumlar güller filann uu :))
hepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız
şuan cidden ayakkabı sanıyor yarın çok merak ediyorum napıcak
![]()
Ayy valla ben geçen doğum gününde bi pasta yapmıştım şeker hamurlu kalpli canım çıkmıştııı! Allahım pastanenin suyumu çıktı demiştimhepsini kendim yaptım kuzum ama kurabiyeler canımı ckardı. dedikoduya dalıp 1 tepsiyi yaktık ama iyiki yakmışsız![]()
Slm canım hoş geldinselammmmmmmmmmm![]()
Hoşbulduk.Hayırlı cumalar herkeseSlm canım hoş geldin
Güzel fikirr canım :)Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))