2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa :D
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum :D
Hangisi bi seçim yapmak gereek?

Eklentiler

• 8691607316018_0.webp
    8691607316018_0.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 148440681_tn50_0.webp
    148440681_tn50_0.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 585957.webp
    585957.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 48
  • toastbuster-fiyati267TL.webp
    toastbuster-fiyati267TL.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 49
aha :KK70: kız ben akıllılık ediyom göstermiyom aldığım şeyleri bu aldıklarımın hiç birini görmedi :KK45:
düğün yerimizde sandalyelerin arka kurdeleleri pembe olcak diyorum ben sinir olayım diye yok altın sarısı yaptırcam diyo :KK34: ama pembe yaptırır ben öyle istiyom diye
Ben nişan tepsimi pembe yaptım diye kurdeleri de son dk pembeyle değiştirmiştim de şokundan çıkamamıştı . İlk kez görüyorum diye haha :D
E göstermemek lazım ben de öyle yapıyorum bi kısmını canım. O da zaten engel olmaz da ona da günah diye biraz dikkate alıyorum artık :)

Ben nişan tepsimi pembe yaptım diye kurdeleri de son dk pembeyle değiştirmiştim de şokundan çıkamamıştı . İlk kez görüyorum diye haha :KK70:
E göstermemek lazım ben de öyle yapıyorum bi kısmını canım. O da zaten engel olmaz da ona da günah diye biraz dikkate alıyorum artık :)
benim nişan tepsimde pembeli beyazlıydı :KK70:
mutfak benim alanım valla pembe pembe alırım herşeyimi yoksa yemek hazırlayasım gelmez :KK45:

canım çok güzelmiş bunlar ya
ama fiyatı gerçekten abartılı bunu sende yapabilirsin evde çok basit bu gül objeler satılıyo zaten istediğin renkte boya silikonla kavanoz kapağına yapıştır kurdele ile süslemiş gerçekten 20 lira falan tutar en fazla malzemeleri

Pek becerim yok bu konularda canim benim el isine yatkin degilim

Kızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa :KK70:
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum :KK70:
ya canım bence lila olanlar daha güzel gözüküyo ama özellik olarak bilmiyorum nasıllar hiç fikrim yok görünüş olarak soruyosan ben lila olanları alırdım

Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum :KK70:
Bence homend canımm. Bende homendin caycisi ve kahvecisini aldim

ya canım bence lila olanlar daha güzel gözüküyo ama özellik olarak bilmiyorum nasıllar hiç fikrim yok görünüş olarak soruyosan ben lila olanları alırdım
Bence homend canımm. Bende homendin caycisi ve kahvecisini aldim
Zaten kararsızdım iki farklı cevap geldiii :D
Aslında bende homend bi adım önde galıba.. Yani ablamda aynısının beyazı var ve çok güzel hakikaten. Bir de lila çok güzel ama tutacağımız evin mutfağı alakasız olursa çok da çiğ durur sanki.
Kırmızı daha kolay uyum sağlayan bi renk gibi. YEKTA61 YEKTA61 cım ben kahve makinasını da alayım diye düşündüm. Kullandın mı memnunmusun?

YEKTA61 YEKTA61 kız cidden kendin yap hem daha güzel olur hem de çok çok ucuza gelirr.
benim kavanozum yok ama bi baharat takımım var çeyizimdeee :21:

Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008

kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))

Güle güle kullan canım çok güzel hepsiii :)

Benim kırmızıya zaafım var yaaa onu seçerdiimm :) :KK9::KK55:

Zaten kararsızdım iki farklı cevap geldiii :KK70:
Aslında bende homend bi adım önde galıba.. Yani ablamda aynısının beyazı var ve çok güzel hakikaten. Bir de lila çok güzel ama tutacağımız evin mutfağı alakasız olursa çok da çiğ durur sanki.
Kırmızı daha kolay uyum sağlayan bi renk gibi. YEKTA61 YEKTA61 cım ben kahve makinasını da alayım diye düşündüm. Kullandın mı memnunmusun?
canım ben biraz pembeci olduğum için kırmızı yerine diğerini alırdım dediğim gibi kalitesi özelliği hakkında bilgim yok :)

Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008

kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))

Güle güle kullan hepsi çok güzel :)

Kızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım

Bir de günlük yemek takımı alıcam ama onun rengine şimdi karar vericem sözlümle kadını arayıp söylücem getirticek

Ayrıca bir de kahvaltı seti var 2 kişilik onada karar veremedik henüz :) :)

Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim :) Son söz sözlümle benim olucak ama yardımcı olursanız sevinirim ;)

Eklentiler

• çerezlik.webp
    çerezlik.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
  • pembe takım.webp
    pembe takım.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 43
  • yeşil takım.webp
    yeşil takım.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 43
  • pembe kahvaltı.webp
    pembe kahvaltı.webp