2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)

yy o da doğru, ama misafir için yemek takımını ne diye aldık ki :KK53:
Almaya bayılıyoruz çünküü :D
Ama dediğim gbii canım hatta en yakınımdan ablam misafir yemek tk. var nasılsa deyip 6 kişilik almştı. Sonra bana ill verdiği tavsi,ye " sakın 6 kişilik yeter diye düşünme" oldu. Hakikaten 2. takımı alana kadar da bulaşık makinasına koy sonra çıkar elde yıka tekrar koy yapmak zorunda kaldı..

tefalle karşılaştırdımda en iyisi oymuş öyle dediler canım bende onu aldım ama pahalıya almışım sanırım biraz burdan bi arkadaş 140 tl ye aldım dedi :KK43: ben 300 tl ye aldım
Yok canım 290 a da ben aldım kaç ay oldu..Normal fiyatı..Aynı renk olup dış görünüşü cok benzeyen bir model daha var azurda kablo uzunluğu otomatik kapanma vs özellikleri farklı o modelle..Dışı hemen hemen aynı..Onla karıstırmıs olabilir.

Yok canım 290 a da ben aldım kaç ay oldu..Normal fiyatı..Aynı renk olup dış görünüşü cok benzeyen bir model daha var azurda kablo uzunluğu otomatik kapanma vs özellikleri farklı o modelle..Dışı hemen hemen aynı..Onla karıstırmıs olabilir.
bende 290 - 280 öyle bi rakama aldım sanırım hani düz hesap 300 dedim içim rahatladı bak şimdi kazıklandım sandım bi an :KK43::KK45:

budur canım seninkide normal fiyatı senin aldığın gibi zaten. ben aldığımda n11 de kampa vardı üstüne kuponlar falan benim aldığım fiyat normal değildi yani ama çok avantajlı olmuştu bana
anladım canım bende bu kadar fiyat farkı nasıl olur diye düşündüm yarı yarıya fark var kazıklandım sandım valla :KK45:

bende 290 - 280 öyle bi rakama aldım sanırım hani düz hesap 300 dedim içim rahatladı bak şimdi kazıklandım sandım bi an :KK43::KK45:
yok yok sıkıntı yok:) bende arastırırken dışı aynı fiyat niye farklı ki dedim meğer özellikleriymiş:)

Benim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)
elektrikli süpürgemi bende almadım ya ama bi modele baktım hoşuma gitti canım phılıps oda
Adsız.webp

bundan istiyorum bende fikir olur belki sanada başka fikri olan varsa bende açığım :KK39:

fantom ss 2400 diye bir model var 68db baya düşük yani diğer süpürgelere göre ama toz torbalı :KK43:
Evet toz torbalıymış baktım şimdi :(
Rowenta slience bu en son modeli canım baya baya sessiz ama susuzmu hatırlayamadım
Bunu görmüştüm ben de. toz torbalıları yine alınabilir düzey de de bir de torbasızı var 900TL gibi bişeydi fiyatıı

Back
X