• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasil olcak hayal.ettgm gibimi olcak kavgada cok ediyoruz en azndan kavgalar imiz azalicak mi neblym icmde bi huzursuzluk bide ailemden ayrilicaz ya cok duygulaniyorum baba evnden ayrilmak herhalde cok ağlarım tabi zman gecsin kavusym istiyorum biandada zamn yaklastkca duygulaniyorum
canım bu duygular çok normal bendede var aynısı yeni bi hayata giricez bi evin sorumluluğunu alıcaz ne kadar tanıyoruz desekte sevdiceklerimizi aynı eve girince farklı olucak bazı şeylerini garipsicez
ben bide ailemden hiç ayrı kalmadım üniversiteyide aynı şehirde okudum akşam geldiğimde sıcak yemeğim önümdeydi kıyafetlerim ütülüydü ama artık başka bi evde kalıcaz herşeyimizi kendimiz yapıcaz bu düşünceler genelde bütün gelin adaylarında oluyo merak etme kavga olayınıda zamanla aşarsınız yeri geldiğinde bi taraf susup diğer tarafın sakinleşmesini beklemek zorunda yoksa çok büyür kavgalar ama zamanla bu püf noktaları yaşadıkça çözücez

Kızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa :KK70:
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum :KK70:
Hangisi bi seçim yapmak gereek?
canım günaydın. bugün n11 de bunu görünce aklıma geldin. Sanırım baya indiirmli oluyor 127tl ye geliyor bir bak istersen.

Günaydınn:) okuldayım artık bende:) dün dinlendim de:) bende tupper almıştım:) onlar gelmiş yarın alacam:)

canım günaydın. bugün n11 de bunu görünce aklıma geldin. Sanırım baya indiirmli oluyor 127tl ye geliyor bir bak istersen.
Günaydın canıım. Ne tatlısın yaa unutmamışsın. :KK68:
Hemen bakayım. Hangisi bu indirimde olan tost mu çaycı mı :)

Sanada afiyet olsun fistik :KK66:
Canım en az seninki kadar tartışmalı bi nişanlılık dönemim oldu. Düğüne 15gün kala bile ayrılmayı düşündüm ama o stres bittiğinden beri kavgalarımızda yok oldu gitti. Bi evi çekip çevirmek elbetteki zor ama yanında sevdiğin adamı görünce hepsi yok olup gidiyo. bende baba evinden ayrılacam diye çok duyguluydum sürekli ağlıuodum düğünde bile çok ağladım ama bu da Allahın emri. Ve şöyle düşün düğün bittikten sonra sevdiğin adamla el ele göz göze evinizdesiniz:)

günaydınn kızlarr :KK54: hasta hasta işe geldim çok halsizim bugün :KK43:
geçmiş olsun canım :(
:KK34::KK34:
Kizlar ben evlilikten korkuyorum sanki ya bu yasanan olaylardan cok etkilendim icm cok huzursuz
canım herkes bu süreci yaşıyor.. çoğumuz el bebek gül bebek yaşıyoruz. ben eve gidiyorum yemeğim önümde çamaşırlarım yıkanmış.. ama sonuçta sevdiğin insanla bi yuva kuruyorsun
canım bu duygular çok normal bendede var aynısı yeni bi hayata giricez bi evin sorumluluğunu alıcaz ne kadar tanıyoruz desekte sevdiceklerimizi aynı eve girince farklı olucak bazı şeylerini garipsicez
ben bide ailemden hiç ayrı kalmadım üniversiteyide aynı şehirde okudum akşam geldiğimde sıcak yemeğim önümdeydi kıyafetlerim ütülüydü ama artık başka bi evde kalıcaz herşeyimizi kendimiz yapıcaz bu düşünceler genelde bütün gelin adaylarında oluyo merak etme kavga olayınıda zamanla aşarsınız yeri geldiğinde bi taraf susup diğer tarafın sakinleşmesini beklemek zorunda yoksa çok büyür kavgalar ama zamanla bu püf noktaları yaşadıkça çözücez

kesinlikle canım :KK51:

günaydın kızlar..nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir.memlekette ki düğün içinde salonu tuttuk çok şükür,26-29 Agustos düğün tarihleri :) darısı henüz gün almamış tüm gelinlerin başına olsun :KK68: hala ama sanki baskası evleniyor,hiç ben değilim gibi bu hazırlıkların sahibi,tuhaf bi duygu :)

endless love endless love burda mısın cnm? sen kır düğünü için salonlar çok pahalı demiştin ya,bende artık hayallerimden vazgeçmiştim,biz kır düğünü için salon tuttuk :) kokteyl tarzında ikramları da var,hemde 3000 tl :) tabi hafta içi bu fiyat ve peşin ödeme :) düğüne kdr taksitle ödemek istersen 3500 tl oluyor.o senin düğün olacak otele de baktık,istediğimiz tarih doluydu,sonra babam göl kenarında bi sürü kır düğünü yapan yer var dedi,orya baktılar,bana ztn fotoları attılar aşık oldum,bi de fiyat bu olunca hemen atladım tabi :)

günaydın kızlar..nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir.memlekette ki düğün içinde salonu tuttuk çok şükür,26-29 Agustos düğün tarihleri :) darısı henüz gün almamış tüm gelinlerin başına olsun :KK68: hala ama sanki baskası evleniyor,hiç ben değilim gibi bu hazırlıkların sahibi,tuhaf bi duygu :)

endless love endless love burda mısın cnm? sen kır düğünü için salonlar çok pahalı demiştin ya,bende artık hayallerimden vazgeçmiştim,biz kır düğünü için salon tuttuk :) kokteyl tarzında ikramları da var,hemde 3000 tl :) tabi hafta içi bu fiyat ve peşin ödeme :) düğüne kdr taksitle ödemek istersen 3500 tl oluyor.o senin düğün olacak otele de baktık,istediğimiz tarih doluydu,sonra babam göl kenarında bi sürü kır düğünü yapan yer var dedi,orya baktılar,bana ztn fotoları attılar aşık oldum,bi de fiyat bu olunca hemen atladım tabi :)
canım çok iyi tutmuşsunuz benimde kır düğünü olcak kasım ayında tuttuk haziranda düğün erken tuttuk diye indirimli olmasına rağmen 8 bine tutuldu :KK43: sizinki uygunmuş baya
gönlüne göre olsun canım

hayırlı olsun canım ve acayip uyguna tutmuşsuznu ne güzel :)
canım çok iyi tutmuşsunuz benimde kır düğünü olcak kasım ayında tuttuk haziranda düğün erken tuttuk diye indirimli olmasına rağmen 8 bine tutuldu :KK43: sizinki uygunmuş baya
gönlüne göre olsun canım

ben istanbuldyaım ve 200 kişilik baktım 10 bine mal oluyordu ya şehirlerden dolayı ne şanslısınız.

Anladım canım sen niye gidemiyosun ki devlettesin sanırım eş durumuyla giderdin.
Canim nisanlım ozelde calisiyor. Nor.alde ayni isyerinde 1 yil kesintisiz sigortali calisma durumuna gore tayin aliniyordu ama agustosta yonetmelik degisti ve 3 yil sarti getirildi. Daha o ise gireli 6 ay oldu :( normal tayinde atandigim donem yine degismisti ve 5 yil ayni ilde gorev yapma sarti getirildi yani il disi 5 yil il ici yer degisikligi 3 yil sarti var. Suan tek yol unvan degisikligi sinavi var bu ayin sonunda 70 ve uzeri alan tercih yapacak ama istanbula atanabilmek icin 80-85 almam lazim en az :(

Kızlar size bir soru: Evlenme teklifinizi ne zaman aldınız, nişandan önce mi sonra mı?

Canım sözüm 25 ekimde oldu ben teklifi bayramın 2.günü yani 6 ekimde almıştım :)

Günaydınnn nn nn n. :)

Günaydın hatunlarr :KK49:

Günaydınnn.çok soguk kizlar :KK17:

günaydınn kızlarr :KK54: hasta hasta işe geldim çok halsizim bugün :KK43:

Gunaydinlar canlar

Günaydın kızlarrr, evet çok soğukk sıkı sıkı giyinin hasta olmasın gelincikler :) :)

Kizlar ben evlilikten korkuyorum sanki ya bu yasanan olaylardan cok etkilendim icm cok huzursuz

Canım korkulucak bişey yok sadece ihtiyacın olan şey biraz zaman evlendiğinde herşey değişicek hepimiz için baba evinden çıkıcaz belkide ayrı bir şehirde olucaz çoğumuz , ama yuvayı dişi kuş yapar derler sende o yüzden korkmadan dimdik ayakta durmalısın üzülmezsin demiyorum elbette ki üzülücez ben bile ilk ailemden üniversite döneminde ayrıldım yurtta kaldım yine herşeyim güzeldi yemeğimiz oluyodu odamız sıcaktı ama ben yatağa girdiğimde ilk günler nasıl ağlıyodum,arkadaşlarla beraber uyuyoduk her gece yatakları birleştirip... Sonra sözlüm çıktı karşıma evde kalıyodu o.Ara ara gittim yemek yaptım, bazen beraber kaldık film izledik uyuduk yani çok farklıydı ne zaman aileme özlemimi hissetsem ona sarıldım.Kavgalarınız oldu mu dersen oldu diyemem çünkü biz hiç kavga etmedik en ufak bi tartışmamız bile olmadı aramız çok iyi maşallah ama bazen beni sinir etmiyo değil :) yine de bunlar ufak tefek şeyler ikinizde sivri dilli olursanız zor geçer ilk aylar ama biriniz de susup sakinleşmeyi beklerse daha iyi olur eminim ;)
Kar yağışı başladıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eveeeett kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyorrr :KK73::KK73:

günaydınlarrrr

Günaydıın :)

Günaydın canıımm uhuuu ne güzell fiyatlar ben zaten biliyodum kiii bunları hııhh :63::63::KK50: :p

@endless love burda mısın cnm? sen kır düğünü için salonlar çok pahalı demiştin ya,bende artık hayallerimden vazgeçmiştim,biz kır düğünü için salon tuttuk :) kokteyl tarzında ikramları da var,hemde 3000 tl :) tabi hafta içi bu fiyat ve peşin ödeme :) düğüne kdr taksitle ödemek istersen 3500 tl oluyor.o senin düğün olacak otele de baktık,istediğimiz tarih doluydu,sonra babam göl kenarında bi sürü kır düğünü yapan yer var dedi,orya baktılar,bana ztn fotoları attılar aşık oldum,bi de fiyat bu olunca hemen atladım tabi :)
en istanbuldyaım ve 200 kişilik baktım 10 bine mal oluyordu ya şehirlerden dolayı ne şanslısınız.
Şehir farkı cidden. İstanbulda o rakama piknik yapamazsın kırda o kadar kişiyle :)
Ben üstten bi araştırdım da 13 Bin falandı o da dediğin gibi kısıtlı kişi sayısı ile..

kızlar ya bu gelinlik olayı benim kafamı çok kurcalıyor. içime sinmicek diye telaş yapıyorum fikirleirnizi istiyorum. Sizce alt eteği hangisi gibi olmalı. Uzun bir kuyruk istiyorum tabiki. üstü straplez ama kollarına doğru dantelden ince askı olabilir. Belinde resimdekilerdeki gibi kemer gibi birşey yapıp arkada fiyonk yapılabilir nasıl sizce.

Eklentiler

• g14005.jpg_580.webp
    g14005.jpg_580.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 60
  • kz8f.jpg_580.webp
    kz8f.jpg_580.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 57
kızlar ya bu gelinlik olayı benim kafamı çok kurcalıyor. içime sinmicek diye telaş yapıyorum fikirleirnizi istiyorum. Sizce alt eteği hangisi gibi olmalı. Uzun bir kuyruk istiyorum tabiki. üstü straplez ama kollarına doğru dantelden ince askı olabilir. Belinde resimdekilerdeki gibi kemer gibi birşey yapıp arkada fiyonk yapılabilir nasıl sizce.
Ben de ayynı senin gibi düşnüyorum. Henüz vakit var ama ben de sanki seçemicem gibi geliyo. İçime sinmezse diye korkuyorum. Bide seçtikten sonra başka bi gelinlik görüp de keşke demek istemiyırum. Bu kararsızlıkla ben de bu işler çok zor.
Ayrıca canım bence ilkinin etek kısmı daha güzel. Diğeri de hoş ama sankig elinlik havasının dışında gibi. Ben gelinliği gelinlik gibi seviyorum :) Straplez istiyorsan dediğin gibi ince dantel bi askıyla daha güzel durur sanki. Öyle üst kısım çok boş durmasın diye yanii..
Bir de kemerden akstını anlayamadım. Bel kısmı zaten oturacak ihtiyaç yok gibi ama tam olarak demek istediğini anlamadımm

ben istanbuldyaım ve 200 kişilik baktım 10 bine mal oluyordu ya şehirlerden dolayı ne şanslısınız.

Bende dün akşam burda ki düğün için , kapalı salon tuttum :KK43: Hiç sevmeme rağmen, kır düğünü dediğin gibi en az 10 bin tl yı bulacaktı :KK43:

gönlüne göre olsun canım

Şehir farkı cidden. İstanbulda o rakama piknik yapamazsın kırda o kadar kişiyle :)
Ben üstten bi araştırdım da 13 Bin falandı o da dediğin gibi kısıtlı kişi sayısı ile..

saolun kızlar :) hafta içi olması tabi büyük etken,hafta sonu istesek direk iki kat artar 6-7 bin arası olurdu fiyat.bi de kır düğününde çoğu yer yemekli yapıyor,başka kabul etmiyor bu da fiyatı arttırıyor.bizim ki dediğim gibi kokteyl içerikli olacak,yani kuruyemiş,cips,kuru pasta vs.öyle meze ya da ana yemek yok.herkes evinde yesin gelsin ztn yemeğini :KK70:

Ben de ayynı senin gibi düşnüyorum. Henüz vakit var ama ben de sanki seçemicem gibi geliyo. İçime sinmezse diye korkuyorum. Bide seçtikten sonra başka bi gelinlik görüp de keşke demek istemiyırum. Bu kararsızlıkla ben de bu işler çok zor.
Ayrıca canım bence ilkinin etek kısmı daha güzel. Diğeri de hoş ama sankig elinlik havasının dışında gibi. Ben gelinliği gelinlik gibi seviyorum :) Straplez istiyorsan dediğin gibi ince dantel bi askıyla daha güzel durur sanki. Öyle üst kısım çok boş durmasın diye yanii..
Bir de kemerden akstını anlayamadım. Bel kısmı zaten oturacak ihtiyaç yok gibi ama tam olarak demek istediğini anlamadımm

bende birinciyi sevdim.gelinlik çeşitleri o kdr çok ki,en mantıklısı bence bi yere girip beğendiğini alıp çıkmak.çünkü baktıkca kafan karısıyor,işin içinden çıkamıyorsun.

Back
X