• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: :KK70: Aynenn yaa ben onları aldım ödedim kurtuldum bi anda bu arada benimde diğer takımım kütahya senin hangi model canm
Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince :D
Benimki bu canım, merak ettim seninki hangisiii ?

Eklentiler

• ALZ85YT42025102-1-600x600.webp
    ALZ85YT42025102-1-600x600.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 66
DÜNDEN BERİ YEMEK TAKIMI KONUSU HALA İZİNİ SÜRDÜRÜUOR KIZLAR:KK70::KK70:
Bitse de kurtulsak keşke amaa bitmiyokiii! Halbuki biri dünyanın en güzel günlük yemek takımını getirse hediye etse yok mu dicem sankiii :D :D
Bakarken çığlık atasım geliyo zateeeen :(

Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince :KK70:
Benimki bu canım, merak ettim seninki hangisiii ?
Aaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)
Bu benimki canım :)

Eklentiler

• FB,25426,23,kutahya-porselen-aliza-bone-60112-84-parca-yemek-takimi.webp
    FB,25426,23,kutahya-porselen-aliza-bone-60112-84-parca-yemek-takimi.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 54
Aaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)
Bu benimki canım :)
Seninki de çok şıık. Tabağın kendi rengi güzel zaten yahu ilginç :D Parayı evrince çirkin olmuyo hiçbişey zaten :D
Güle güle kullanalıııım :)

bende arıyorum uygun bi 12 kişilik yemek takımı.öyle marka birşey alıp 1500-2000 arası bi fiyat vermeyi hiç düşünmüyorum.sonuçta kırılabilir,bi de ne kdr kullanıyorsun 1 senede sanki.Noble Life die bi marka var,onun yemek takımları da güzel.o marka bişi alabilirim.

sen hangi şehirdesin cnm?

aynen :p ocağımıza incir ağacı diktiler :p
ben antalyadayım canım :)

Gençlik selam nasıl gidiyor? Bu aralar çok yoğundum ancak evimdeyim ve netin başıdayım çok şükür. Nabersiniz hacıtlar???

kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır? :KK17:

Back
X