- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Şimdi oda usta ev düğün telaşındandır canım üzülme
inşallah öyledir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi oda usta ev düğün telaşındandır canım üzülme
öyledir canım:) düşün biz düğünde bile tartıştık kendi aramzda:) bitti hepsi çok güzel oldu:)inşallah öyledir![]()
O söylemiyosa sen güzel bişeyler yaz nolcakki, o da yazar :)en çok mutlu eden şey o zaten canım çok bişey yapmalarına gerek yok.ne güzel yapmış.benim sözlüm bayadır güzel bişey söylemiyo![]()
Ay maşallah yaa, nazarlardan korusun Allah, hep mutlu olalım hepimiiiizGünaydın kızlar:) ben çok mutluyum ki:))
Şükür iyidir canm sen nasılsın :)
öyledir canım:) düşün biz düğünde bile tartıştık kendi aramzda:) bitti hepsi çok güzel oldu:)
O söylemiyosa sen güzel bişeyler yaz nolcakki, o da yazar :)
AMin kuzum inşallah:)Ay maşallah yaa, nazarlardan korusun Allah, hep mutlu olalım hepimiiiiz![]()
Şu an yok desende vardır illaki canım. Sevmese evlenir miydi senle. Ben öyşe durumlarda ilk günlerimizi hatırlatıyorum :) o söylüyo zatrn:)evet canım çok stresli oluyo düğün işleri haklısın ama bizim şuan stres yapıcağımız bişey yokki.düğün eylülde evde yavaş yavaş yapılıyo.ustalarla da abisinin biri ilgileniyo.yani stres sıkıntı yapıcağı gergin olucağı hiçbişey yok.eskiden bi arayıp itiraflarda bulunurdu nası sevdiğini söylerdi.şimdi onlar yok.monotonlaştı sanki.
Şu an yok desende vardır illaki canım. Sevmese evlenir miydi senle. Ben öyşe durumlarda ilk günlerimizi hatırlatıyorum :) o söylüyo zatrn:)
İlk zamanlar:) arkadaşlarım diyıdu ne oldu sana göxlerinin içi gülüyo diyo:)sevgisinden şüphe etmiyorum da hissettirme konusunda bişey yapmıyo.arada bi tutardı romantikliği ama tam tutardı.sahneye çıkıp şarkı söylediği bile olmuştu.şimdi arayıp sevdiğini bile söylemiyo.bende öyle yapıyorum bi tartışmamızda ya da sorun olduğunda.ilk zamanlar ne kadar güzeldi dimi :)
Canım istersen kalsın ama sonra napacaksın ki?Kızlar ben nisanlığımı satılığa cikarmistim. 1-2 kisi kiralamak satin almak istiyo ama sanki satmak istemiyorum satmasammi kizlar![]()
Hic kiyamiyorumm satmya :)Canım istersen kalsın ama sonra napacaksın ki?
Arada olur ya sıkma hiç canını kafasında başka bişey düşünüyodur düğünle falan ilgiliben söylüyorum zaten canım hoşuna gidicek şeyler arada.karşılık veriyo sonra bişeyler soruyo konuyu kapatıyo bende devam etmiyorum artık.
Ay bende kıyamam heralde ya ne biliyimHic kiyamiyorumm satmya :)
İlk zamanlar:) arkadaşlarım diyıdu ne oldu sana göxlerinin içi gülüyo diyo:)
Vazgevtim satmaktan zaten kldirdim biraz once ilanlari nisanlimda satma dediAy bende kıyamam heralde ya ne biliyim