• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Babam daha önesinde de görmüş benim yeni haberim oldu daha doğrusu yeni söyledi bunu anneme ben şklardayım tabi.

ailesinin bileziği hazır .biz bohça için alışverişe başladık yavaştan . bir göndersene canım bakim bende.

kimbilir belki böylesi iyidir inan hiç bişey bilmiyorum beynim durdu düşünmekten
gönderim canım sana resmimi
sıkma canını hiç herşey olcağına varır kötü diye nitelendirdiğimiz şeylerin altında bile bizim için hayırlısı olabilir.

tanışmadan sonra nasıl oldu buluşmalarınız felan canım

Biz bekleriz zaten 1 sene nişanlı kalacagız borçsuz evlenmk için.zaten evde yapacağım nişanı.
canım benim babam bu konuda anlayışlı birisidir. Benden gizli yanlış bir şey yaapcağına nerde kimle olduğunu biliyim der. Biz zaten sadece pazar günleri görüşüyorduk gene haftada bir görüştük. sonrada askere gitti telefonda sürekli. ben nişan süresinin çok uzatılmaması taraftarıyım. aileler işin içine kadar çok girerse okadar kötü oluyro stres kavga hepsi artıyor. Son anlara doğru tanışıp görüşmeleri bence daha doğru

şehirde etkiliyor tabi tutarı.İstanbulda fiyatlar çok yüksek ve 150 kişilik mekan sayısı çok fazla yok gibi geldi bana.hep en az 250 kişi için başlayan salonları gördüm ben.
kesinlikle canım bir çok yer 300 kişinin altına vermedi veririm diyen menü fiyatını yükseltti. Uygun olan yerler ulaşımdan uzak yerler oluyor birde. Oraya gitmek ayrı dert zaten. kısmet artık. hepimizin bir yerde kısmeti var. hayırlsısıyla atlatalım inş.

Slm hatunlar bugün isyerindeki arkadaslarla gune girmistim ogle arasi icin yemege gideceklerini soylemislerdi malum ben raporlu oldugum icin benide cagirdilar guzel bi yemek yedik paraciklari verdik. Sora avm ye gittim tabi yine ceyizlik ufak tefekte olsa bisicikler aldim :)) siz neler yaptiniz bakiyim.

Slm hatunlar bugün isyerindeki arkadaslarla gune girmistim ogle arasi icin yemege gideceklerini soylemislerdi malum ben raporlu oldugum icin benide cagirdilar guzel bi yemek yedik paraciklari verdik. Sora avm ye gittim tabi yine ceyizlik ufak tefekte olsa bisicikler aldim :)) siz neler yaptiniz bakiyim.
Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmen:-). Neler aldın bakalım.

Kuzum benim özleyince böyle gerekli gereksiz sıkıntılar yaşanıyo biliyorum. Ama geçici bi dönem bu , onu düşün ve sabret.
Canını sıkma, hepsi gelip geçecek.. Güzel günler için gün say gerisini de hiiiç düşünmeee.

Evet ya bitse de kurtulsakk :(

evet kızlar ya gerçekten özellikle ütü konusuna canııı gönülden katılıyorum :KK70:

ayy saol cnm ya ilgilenmişsin :KK68: o zaman normal mi alsam mı acaba? çünkü normal sadece yemek ısıtma ve buz çözme modelleri olan bir mikrodalga ile ızgaralı olan arasında en az 100 tl oynuyor,markalara göre bu fiyat artıyor :KK43:

cnm ben sana kaba taslak şöyle anlatayım benim masrafları.benim de evde oldu.gayet güzel çaldık oynadıkta,neyse ki salon tutmamışım boşa para vermemişiz dedim :) 250 tl nişan pastası+230 tl kuaförde verdim+125 tl foto+1000 tl alyanslar+1000 tl nişanda takılan bilezik+30 tl nişanda dağıttığımız hediye magnetler+250 tl nişan elbisem+100 tl nişan ayakkabım+300 civarıda nişanda ki meşrubat,kuru pasta,kağıt bardak-çatal vs toplamı.arada başka kıvır zıvırda vardır.bu tabi nişanlım ve benim toplam ödediğimiz,tek başıma sadece benim ödediğim tutar değil.ortalama işte evde de olsa,yaptığın şeyin boyutuna göre 3000-3500 arası en az bi masraf çıkıyor malesef :KK43:

çok geçmiş olsun cnm ama özür dilerim ben seni üzmek için söylememiştim :KK61::KK61: Vip Wedding diye bir yer.linki aşağıda ekliyorum.bi de Angel die bi yere bakmışlardı bizimkiler,orası da 3800 demiş. senin iptal etme şansın yok mu,buralara bi baksan?

http://dugun.com/kir-dugunu/adana/kale-vip-wedding

yok canım üzülmedim çünkü bize daha pahalıya patlıyor orayı tutsak da, balayı süiti ve kuaförü ayrıca tutmamız gerekecek :) hayırlısı olsun bakalım

Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmen:-). Neler aldın bakalım.

Tahmim edebiliyorum kuzu kafan balon gibi olmustur.
Öyle ahım şahım biseyler almadım english homedan bi havlu aldım bide renkli ic ice kalpli kapları vardı onlarsan aldım bernardodanda bu cerezlikle havanı aldım bitanede kupa aldım kendime :)

unnamed.webp

635405046473165405.webp

iyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

ilk fotoğrafdaki bize daha yakın.ikinciye oranla daha küçük.fiyatı 30000 tl yalnız.ikram olarak meyve kuruyemiş kola vs. var.yemeksiz düşünüyoruz zaten çünkü davetli sayısı çok olduğundan baya pahalıya patlar o zaman.yemeksiz fiyatı bile çok.sözlüm sahibini tanıyomuş görüşcek.fiyatı 20000e çekerse eğer tutucaz zaten burayı.birde burası bizim tanıştığımız yer.:KK68:

ikinci fotoğraftaki yer daha büyük ve daha düzgün yerleşimi var diğerine göre.hiçbi ikram yok kendimiz almammız gerek sanırım.fiyatı da 15000 civarında diyolar daha görüşmedik ama.

3.seçenek de havuzlu ama bize baya ters uzak.yinede aklımızda fiyatı da çok farklı olmaz.

sizce hangisi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 79
iyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

ilk fotoğrafdaki bize daha yakın.ikinciye oranla daha küçük.fiyatı 30000 tl yalnız.ikram olarak meyve kuruyemiş kola vs. var.yemeksiz düşünüyoruz zaten çünkü davetli sayısı çok olduğundan baya pahalıya patlar o zaman.yemeksiz fiyatı bile çok.sözlüm sahibini tanıyomuş görüşcek.fiyatı 20000e çekerse eğer tutucaz zaten burayı.birde burası bizim tanıştığımız yer.:KK68:

ikinci fotoğraftaki yer daha büyük ve daha düzgün yerleşimi var diğerine göre.hiçbi ikram yok kendimiz almammız gerek sanırım.fiyatı da 15000 civarında diyolar daha görüşmedik ama.

3.seçenek de havuzlu ama bize baya ters uzak.yinede aklımızda fiyatı da çok farklı olmaz.

sizce hangisi?
Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?

ben elektriklilerimi aldımmm:KK76:

ütü phılıps azur gc 4870

saç kurutma makinesi phılıps salondry pro 2300

tost makinesi arnica tostica (waffle yaptığı için tercih ettim)

blender set fakir motto

çaycı arnica demly inox
merhaba merak ettim kullandıysanız arnica demly den memnun musunuz?

sizce hangisi?
İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabilir

sizce hangisi?

30.000 miiiiii?? :KK57::KK57: ben onu ilk başta 3.000 okudum bilio musun :KK17::KK17: Allah yardımcın olsun walla cnm :( neden pahalı buraların fiyatı bu kdr,yemeksiz bide :(

sizce hangisi?
para sorun degilse ilk yer daha guzel

Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?

ben 3 saatlik bişey için milyarlar vermeyi saçma buluyorum canım.onun yerine iyi kötü bi araba alırsın, kenara koyarsın bişey yaparsın.Allaha ne kadar şükretsem az herşeyimiz var yeteri kadar ama bu parayı da sırf düğün için vermek israf etmek gibi geliyo.yine 15000i gözden çıkardık vericez.o son çocuk ben son kızım gücümüz de yetiyo iyi bi yerde olsun diyoruz fazlaya kaçmadan..eğerki 20000e çekerse içinde ikramda olcağı için burası da uygun olcak bize.çekmezse 2.yi tutucaz mecburen zaten.

İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabilir

aslında bana 2. daha ferah güzel gelmişti ama siz 1.yi beğendiniz sözlümde ordan yana.orası olucak büyük ihtimalle tabi fiyatı indirebilirsek.çünkü yemeksiz çok geliyo bana.

30.000 miiiiii?? :KK57::KK57: ben onu ilk başta 3.000 okudum bilio musun :KK17::KK17: Allah yardımcın olsun walla cnm :KK43: neden pahalı buraların fiyatı bu kdr,yemeksiz bide :KK43:

canım fiyatlar böyle bilmiyorum.daha ortalama yerler de var ama herkes aynı yerde yaptığı için zaten bu sene yer bulamayız.bir de her düğünde aynı yere gidince soğudum ister istemez.15-20yi verebilirz ama 30 banada çok fazla geliyo.

teşekkür ederim hepinize kızlar.ben 2.den yanaydım ama herkes 1i beğendi.birde tanıştığımız yer zaten.fiyatı aşağıya çekerse tercihim 1 olucak.çekmezse 2.yi tutarız artık.

Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükür:KK60: bugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar:KK19:

uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim;)

Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükür:KK60: bugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar:KK19:

uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim:KK66:
Hadi gözün aydınn bol bol hasret giderin :))

Back
X