Off ne güzel olurdu biliyomusuuunAyy sende gel canım:) o zaman kahve yaparım dedikodu yaparız:)

Koşarak koşarak gelicem şimdiiii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off ne güzel olurdu biliyomusuuunAyy sende gel canım:) o zaman kahve yaparım dedikodu yaparız:)
Ben benimkini 2000 tlye aldim canim :sBende seviyordum da ne bilim 700 lrada çok para değil mi ya 1500 tl ye bile var![]()
Ne güzel canım öncesinde kutlamak daha güzel canım..
Canıım,gözün aydıııın! Çok sevindim senin adınaaa![]()
Hadi gözün aydın :)
Ohhh atlattın canim ne güzel simdi rahat rahat keyifle kitabını oku yaninada bi kahve yapıver misssYorgun bitkin bi şekilde geldim evimebide hava buz gibi
nöbetçiydimdr ama haftayı bitirdim :) yemeğimi hazırladım fırına koyacam :) biraz kitap okuyacam şimdi :)
Diger buyk makineden alicaksin sanirimm simdiden hayirli olsun canımmm. Ben baya arastirdiydim alacagim zaman kenwood ve kitchenaid en iyileriydi kenwood aldim ama kullandigimda cok sallaniyor oyuzden biraz moralim bozuldu 2 sefer evde deneme amacli kullandim makineyi sallaniyor baya acaba normalmi bilemedm
Kızlaar nisanlim biletlerini aldı insaAllah 1 ay sora gelicek :) nisan 1 de dogum gunum var ogun tam gelemiyor ama onun oncesindeki hafta sonu geliyo insaAllahh![]()
Yorgun bitkin bi şekilde geldim evimebide hava buz gibi
nöbetçiydimdr ama haftayı bitirdim :) yemeğimi hazırladım fırına koyacam :) biraz kitap okuyacam şimdi :)
kızlar işyerinden iznimi aldım yarın sabah börülceme yola çıkıyoruz akşamınada kayınvalidemin evine stres başladı![]()
Ben benimkini 2000 tlye aldim canim :s
çok pahalı ya herşeye veririm ama ona o kadar para veremiyorum![]()
evet canım börülcem doğum yaptı bebiş görmeye. başka şehirdeler. kayınvalidemlerde onlara yakın başka şehirde oturuyorlar ordanda onlara gidip onları görücez baya koşturmalı bi hafat sonu olacak biizm için. İşin kötü yani diğer börülceminde hamile olduğunu öğrendik ve düğün zmaanı doğum yapacak üzülsemmi sevinsemmi bilemedimNiye gidiyorsun ya ben kaçırdım sanırım
Doğum yapmıştı ziyarete mi ? :)
Ben hala bugün bitmicek heralde diye düşünüyorumAyy sende gel canım:) o zaman kahve yaparım dedikodu yaparız:)
bugün hiç bitmicek sandım ben bi an yabide bugün ilk saatim vardı 2.saatim boştu 3.saatim dolu 4 boş 5.saatim dolu 5ten sonra da öğle arası vardı ve beni o çok yordu
(
Teker teker gelin börülceler deseydin yaa!evet canım börülcem doğum yaptı bebiş görmeye. başka şehirdeler. kayınvalidemlerde onlara yakın başka şehirde oturuyorlar ordanda onlara gidip onları görücez baya koşturmalı bi hafat sonu olacak biizm için. İşin kötü yani diğer börülceminde hamile olduğunu öğrendik ve düğün zmaanı doğum yapacak üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
Geliver hadi:))Off ne güzel olurdu biliyomusuuun
Koşarak koşarak gelicem şimdiiii :)
Kitabım bitti :) mutlu bi sonla:) bu kadının kitaplarına bayılıyorum ya:)Ohhh atlattın canim ne güzel simdi rahat rahat keyifle kitabını oku yaninada bi kahve yapıver misss
Ben hala bugün bitmicek heralde diye düşünüyorum![]()
Teker teker gelin börülceler deseydin yaa!
Amaan varsın sevdicekle yoğun geçsin haftasonu kuzum mis gibi işteee :)
Canim ben zaten bilerek aldim. Seviyorum pasta yapmayi boyle seyleri.Parasinda degilim zaten yeterki verdigim parayi haketsin beni sadce titreme yapması moralimi biraz bozdu ama calistirdigim yerden kaynaklaniyor olabilir henuz nornal olarak kullanmaya baslamadigim icin servise goturmek istemedim bide yeni oldugu icin kendi evimde kullandigimda eger ayni problemle karsilasirsam servise gondericem eger duzelmezse iade oluyirmus servisle gorustum oyle soylenildi normalde titreme olmaz denildikızlar yazık ya. bir miksere okadar vermek benim içim acıyor valla. Ben arkadaşımla beraber butik pasta yapıp satıyorum, bu işten para kazanmama rağmen biz bile gerek duymadık bu mikserlerden, daha yeni geçenlerde arkadaşın eşi aldı hediye olarak ve orta halli bişi aldı. Evde bir fırın işletmiyorsanız çok aşırısına gerek yok. onu koyacak yerde bulamazsınız emin olun.
ayy okul olmasa çok mutluyum ama okul olunca bide kötü öğrencileri görünce suratım asılıyoevet canım şuan 1200 den 700 e düşmüş fiyatı onu düşünüyorum o zaman mağazaya gidince bende bu markalara bakarım hangisinde olduğunu şuan hatırlamıyorum ama sarsıntı olmaz diyordu
Gözün aydın hayatım :)
Surat asma kız yeni gelin :) Ne mutlu sana evindesin bak evlendiniz kavuştunuzz ooohhhhhhhhhhhh .p
Az kaldı az:) dayan sende:)Ben hala bugün bitmicek heralde diye düşünüyorum![]()
Kitabin adi ve yazari ne canim :)Geliver hadi:))
Kitabım bitti :) mutlu bi sonla:) bu kadının kitaplarına bayılıyorum ya:)
Ayy Maşallah ne bereketliymiş hakikaten sizin için bu yazaynen canım ya
birde arkadaşlarımda var doğuracak olan bereketli bir yaz olacak. benim düğün zamanı 4 bebiş gelecek
![]()