- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 927
- 133
mesela ekmek kutusu pek iyi değilmiş.tencereler çok çok pahalıydı.şekerlik ve sürahilerinin de daha güzelleri var.ben robotu da gereksiz buluyorum.pratik gibi gelse de mini robottan farkı yok bence canım.
Tencere alma gibi bir durumum yok ona verilen paryla 2 set tencere alınır fuzuli bişey o.
Ekmek kutusu almıştım sen öyle söyleyince şimdi kuşku oluştu bende. ipli mini robotunu aldım onun bi büyüğü zaten kullanışlı değilmiş .
Kızlar ben çok bunaldım sürekli borç ödemekten. Günde 11 saat çalışıyorum, aldığım maaşla her şeyin borcu benim üzerime kalıyor, düğün yapacağız bırakın tek kuruş kenara ayırmayı her ay eksilere gidiyorumKardeşimle beraber yaşıyoruz o da çalışıyor ama o parasını hep kendine harcıyor, ben hep kira faturaya. Doğalgazı o ödeyecekti mesela bende para kalmamıştı, yoksa doğalgazı kapatacaklardı, o gün ödeyemediği için harcamış o parayı da. Eve taşınırken avans almıştım onun borcu yeni bitecek, ben hep hesaplı gittim ne kıyafet ne bir şey almadım kendime. Nişanda yapılan masraflar kredi kartı limitimi taşırmış durumda ve ödeyemiyorum
Zaten tek başıma kaldırabileceğim bir kira değildi, ona güvenerek çıktım o eve ama o hep çarçur ediyor maaşını. O kadar bunaldım ki çığlık atasım var artık
![]()
Allah yardımcın olsun canım inan çok iyi anlıyorum seni ben ailemle yaşadığım halde aldığım maaş yetmiyor harçlık bile çok az kalıyor kafayı yicek gibi oluyorum yuva kurana rabbim yardım edermiş ailenden destek almıyr musun peki?
yok canım bu set zaten var bende yeşilli olan set varya onu diyorum şimdii katalogta mevcut ama param yok maalesef daha sora alıcam inş :)
Ben pembesini görmüştüm yeşil olan hangisi canım ?
he sen antartikadan bahsetmiyorsun sera setten bahesiyorsun onlar çok iyiymiş ya ben poşetler ürün koymkatan nefret ediyorum ve onları en başında aldım büyük onalrdan küçükler pek işe yaramıyor canım bilgin olsun