• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İndirim çeki falan olur belki :KK70: ayy alıyorum da nereye koycam ben bu kadar şeyi ya
Bi de o varr tabii anneler çıldıracak :D
Her koltuğun yatağın altında bişeyim var benim de. Hatta dışarda da var mecburenn .
Stoklayacak yer kalmadıı

Modeller güzelmiş canım beyaz ve ceviz karışık olabilir daha sıcak gösterir :) ama ben olsam hepsini bi set gibi almazdım mesela yatak odası baska bi seriden olabilir.. böyle hersey aynı olunca sıkılabilirsin

Benim kapıların arkası kutu dolu :KK70: Annem evinde nereye sığdırcan bunca şeyi diyo :KK70:
Haha şimdiden düşünceler sardı valla haklılar bi yandan :D

Canım modeller güzelmiş. Ama mobilyacıyı duymamıştım daha önce ben bişey diyemiyorum ona.
Bir de ben biraz daha klasikciyim galiba. Bunlar bana modern kaçtı ama beğendimm :D

Modeller güzelmiş canım beyaz ve ceviz karışık olabilir daha sıcak gösterir :) ama ben olsam hepsini bi set gibi almazdım mesela yatak odası baska bi seriden olabilir.. böyle hersey aynı olunca sıkılabilirsin
tatlım bende tam tersi durum :D farklı görünce sinir oluyorum herşeyin birbiri ile uyum içinde olması lazım haha :D

bende bunu beğendim gösterdiğin mobilyacıdan :)
pr_01_10165_max.jpg

Canım bu mobilya evgörde de var birde oraya bak fiyatlarını karşılaştır bakalım hangisi daha uygun ama ünitesi sade çok güzel lake galiba mobilya temizliği de kolay olur

şimdilerde ceviz ürünü moda eskiye dönüyorlar:)

İşte bu derim :KK70:
Yatak odamı modern sayılabielcek bişey aldım diye huzursum zaten ama klasiklere bakınca annem ne rüküşsün diyo :KK70:
Napim o da öyle olsun dedim..
Mobilya seçmek de ayrı zor yaa

bn koltukların ayaklarını hiç beğenmedim öyle yanlı almayın hiç kullanışlı değil kızlar ablam aldı benim

Back
X