• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@serp07 Canım parça parça da olsa buldum yatak odasını :KK70:
Bi bakıverin bakalım.
İç dizaynını katalogdan çekmiştim idare ediver :KK70:
Bi de komodin katalogdan . O yüzden renk daha farklı görünüyo ama sen canlısından anla rengini
ben çok beğendim canım benim deidğim modele de benziyor :D mağaza adı nedir? güle güle kullanın buarada:D

@serp07 Canım parça parça da olsa buldum yatak odasını :KK70:
Bi bakıverin bakalım.
İç dizaynını katalogdan çekmiştim idare ediver :KK70:
Bi de komodin katalogdan . O yüzden renk daha farklı görünüyo ama sen canlısından anla rengini
Bence güzel gözüküyo :) güle güle kullan canım ben sadece yatak başlığında kapitone sevmiyorum deri olunca

ben çok beğendim canım benim deidğim modele de benziyor :KK70: mağaza adı nedir? güle güle kullanın buarada:KK70:
Yaa beğendin mii yaşasın o zaman :D
Mağaza bilindik değil kuzum ya bizim eve yakın bir mobilyacı var oradan aldık. Eslems mi ne. Ama inetrnet sitesi de yok baktım :(

Bence güzel gözüküyo :) güle güle kullan canım ben sadece yatak başlığında kapitone sevmiyorum deri olunca
Teşekkür ederim canımm.
Deride ben de kapitone sevmiyorum aslında. O kısmını değiştirebilirim dimi diye sormuştum ever demişti.
Eğer kafama daha yatan bişey olrusa değiştircem. Daha vakit var onun için

Teşekkür ederim canımm.
Deride ben de kapitone sevmiyorum aslında. O kısmını değiştirebilirim dimi diye sormuştum ever demişti.
Eğer kafama daha yatan bişey olrusa değiştircem. Daha vakit var onun için
O zaman tam olur döşemeyi yatay üç parça şeklinde yaparlar, daha şık duru canım :)

O zaman tam olur döşemeyi yatay üç parça şeklinde yaparlar, daha şık duru canım :)
Evet ya da deri değil de diğer kumaşın adı neydi katırlamıyorum ondan yapiym dedim ama bozulur görüntü derid aha şık daha ağır duruyo dediler bilemedim şuan :D

Evet ya da deri değil de diğer kumaşın adı neydi katırlamıyorum ondan yapiym dedim ama bozulur görüntü derid aha şık daha ağır duruyo dediler bilemedim şuan :KK70:
Kapitoneyi kadife de yaptığında şık oluyo ama bence senin oda modern deri olsun ama döşemesini yatay yapsın kapitone olmasın.. O zaman on numara olur :)

Hepsinde bakmanız gereken şeyler gövde dir , gövdesi mdf olmalı en sağlamı o dur, kapak olar mdf üzeri lake cila veya akrilik yada highgloss kapaklar var.. mdf üzeri lake cila en iyi yöntem tabi ama diğerleride kötü değildir kullanılabilir sadece yıllar sonra solma yapabilir bunlar.Kumaşlar dediğin gibi tay tüyü kolay silinir :)
Bu bilgiye de ayrı sevindim. Aldığımız koltuğun kumaşı tay tüyüydü :D

Kapitoneyi kadife de yaptığında şık oluyo ama bence senin oda modern deri olsun ama döşemesini yatay yapsın kapitone olmasın.. O zaman on numara olur :)
Heh kadifee :D Ama aynen buraya olmaz gibi geldi bana da. Uyum sağlamaz yani. Teşekkür ederim canım dediğin gibi bir konuşayım taksit ödemeye gidince :D

vet canım koltuk yemeği aldıysan oda tabiki :KK70:
Haha yaa yemeği de aldım ama bulamadım fotosunu. Koltuklar bunlar. Bide ikilisi var da onu çekmemmişim Bi iki renk seçeneğini görmüş olun :KK70:Renkleri ve yastıkları istediğim gibi değiştirebiliyorum. Hatta üzerinde kumaşlar var renk seçmem için vermişti de ben henüz netleştirmedim kafamda. Onuda sipariş öncesi belirlicem inşallah
Buna da bakın bakalıım kızçeler.

Eklentiler

• IMG-20141207-WA0000.webp
    IMG-20141207-WA0000.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20141207-WA0001.webp
    IMG-20141207-WA0001.webp
    28 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20150201-WA0015.webp
    IMG-20150201-WA0015.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 48
Haha yaa yemeği de aldım ama bulamadım fotosunu. Koltuklar bunlar. Bide ikilisi var da onu çekmemmişim Bi iki renk seçeneğini görmüş olun :KK70:Renkleri ve yastıkları istediğim gibi değiştirebiliyorum. Hatta üzerinde kumaşlar var renk seçmem için vermişti de ben henüz netleştirmedim kafamda. Onuda sipariş öncesi belirlicem inşallah
Buna da bakın bakalıım kızçeler.
Güzelmiş canım bunlar da :)

şubeye geliyo önce kargolar.şube de arabayla 10 15 dakika falan saniye bölgesinde uzak yani buraya.dün aradılar kargonuz var ben buranın yabancısıyım acemiyim falan dedi.belediyenin önüne gelebilirmisiniz dedi.belediyede evime çok yakın.şuan gelemem dedim.evi tarif ettim gelmedi.2 saat sonra aradım gidip almak için.oraya gidicektim zaten.gittim paket büyükmüş öylece kaldım ortada.kardeşimi aradım gelip aldı beni.uğraştırmalarına rağmen hiç sinirlenmedim.bugün tekrar arıyo yine beni ayağına çağırıyo.bende kızdım tabiki.ben her seferinde sizin ayağınıza mı gelicem siz getirceksinzi falan dedim.acemiyim bilmiyoeum evi diyo.beni ilgilwndirmiyo dedim.bişeyler daha söyledim ama sinirden hatırlamıyorum.haklısınız diyceği yerde gelip şubeden alırsınız o zaman diyo bana.ben para veriyorum getirceksiniz ne demek gelir alırsınız ya.gerixekalı dedim bi de kapatmadan önce.benden sonra sözlüm aradı.hakaret etti bana demiş.bişeyler daha demiş ama anlamamış.şubeyi arayıp söyledim.en kısa sürede istiyorum dedim.tamam konuşurux dediler ama hala gelmedi.
bende kaç gündür kargoyla uğraşıyorum canım 4 gündür kargom şubede getirmiyolar heryere şikayet ettim almaya gittik vermiyolar bide çok büyükmüş altta kalmış çıkaramazlarmış acayip sinir oldum hem getirmiyolar hemde biz almaya gidiyoruz vermiyolar :KK62:

bende kaç gündür kargoyla uğraşıyorum canım 4 gündür kargom şubede getirmiyolar heryere şikayet ettim almaya gittik vermiyolar bide çok büyükmüş altta kalmış çıkaramazlarmış acayip sinir oldum hem getirmiyolar hemde biz almaya gidiyoruz vermiyolar :KK62:
Kargocular sapıtmış resmen . Sebeplere bak . Sen mi çıkaracakmışsın gidip koliyi alttan o nasıl şey ya
Of ben de kargo bekliyorum yine bugün. Geçen de de gün içinde kesin gelir dedi gelmedi sonrada kurye bugün yetiştirememiş yarın getirseeek? demişti. Ama beterin beteri varmış tabii.

canım inada bindircekler şimdi benimkini de getirmiycekler.dün şubeyi de aramıştım.arkadaşlarla konuşuruz biz tamam dediler.akşamda genel merkezi aradım.onlarda acil notu düşüyoruz dediler.sabahta netten şikayet ettim yazıyla.hla gelmedi.bakalım nolucak.bende almak istemiyorum gidip.ilk getirdiklerinde gidip aldım ama paket büyük arabayla gelir ancak.kardeşim almasa ortada kalıcaktım öyle paketle.her seferinde gidip alamam ki onların getirmesi gerek.bana gelir şubeden alırsınız o zaman dedi iyice sinir oldum zaten.

Back
X