• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa umutlandım şimdi keşke bizim buradakinde de olsa öyle bi imkan çok mutlu olurduuum .
Yarın bi sorayım hatta bugün telefonla sorayım kaç kişilik onu da bilmiyorum çünkü.
Teşekküre derim kuzucuum birsürü sordu sordum :KK22:
Ay sor canım o yüzden burdayız bende size birsürü şey sorucamda toparlıyorum kafamda şimdi :KK48:

canım sinirlendi işte.her istediğimi yapıyomuş ben memnun olmuyomuşum falan.memnuniyetsizmişim.başka şeylerde söyledi.ben ağlamaya başladım. sonradan sinirle söyledim özür dilerim dedi.ben olmıycak bişey istemedim dedim pahalı bişey de değil dedim.ben parasında pulunda değilim bana mantıklı şeyler söyle diyo.hangi istediğini yapmadım mantıklı olan diyo.mantıksızmış taht getirmek.bi daha aynı konuyu açmak istemiyorum moralim bozuldu.olmadı süre yaklaşınca kendim ayarlamaya çalışırım.

Sen bilirsin kuzucum ama çok normal şu durum erkekler cideen anlamıyorlar ben 6 aydır dikkatini çekiyorum 6 AYYYYYdır açık mekan fotoğrafçısı isteğimi kabul ettiremiyorum!!!!! Bana ne dedi biliyor musun (ve bunu son derece ciddi bi şekilde soruyor) hepimizde cep telefonu var cep telefonuyla düğünde çekerler bizi yetmez mi o? diyor :KK57: adam stüdyo çekimi bile saçma buluyor ne gerek var ne kadar saçma en kıytırık bi telefonla çekilse benim için farketmez diyor. Sen gel bu adamlara tahtın gerekliliğini anlat.... Sen hiiçç canını sıkma canım bak mekanlar bile verebiliyor tahtı ayrıca ona da eyvallah etme hiç kendin ayarlarsın hiç çekilmez bunların dırdırı.. Ömrümü yedi benim ömrümü daha yeni nişanlıyız :KK11:

kızlar hepsi aynı hepsi. bende daha öğlen dedim akşam gelinlik için bakalım die diyor baktıkya. baktığımız istanbulun bir ilçesinde sadece 5 mağaza. bana diyor ordakilerden seç işte ne gerek var gezip dolaşmamıza. he ayrıca netten model bakıom die de kızıyor. nettekilere ne bakıon sen diyor gerçeği ile birmiki sanki diyor. Malesef onlara göre herşey gereksiz biz abartıyoruz.

Kızlar sorularım var yaa şimdi benim şaka maka 2 ayım kaldı düğünüme :rolleyes: çoğunuzun yazın biliyorum ama bana bir organizasyon firması lazım kınam için ama sadece kızları istiyorum organizeyi onlar yapsın o kadar başka bişey istemiyorum var mı böyle bildiğiniz bir firma? Diğer sorum gelin çiçeği hakkında, şimdi ben hep gerçek çiçek istiyordum ama yapma olupta gerçek havası verilenler varmış göreniniz oldu mu? math27 math27 sanırım onlardan almıştı ama emin değilim ve ne kadar gerçekçi olur? Ayrıca instagramda gelinciceğicom diye bi hesap var çiçekleri süperrr ama canlı görmeden de sipariş etmek istemiyorum 150 tl bu boru değil. Son sorum da fotoğrafçı.. Uygun fiyata ve kaliteli çekimleri olacak biri var mı hiç araştırdığınız gördüğünüz duyduğunuz? Bütün bunları istanbul içi olacak :p

Ay sor canım o yüzden burdayız bende size birsürü şey sorucamda toparlıyorum kafamda şimdi :KK48:
Kuzu valla çok makbule geçtii :D
Şimdiaradım sordum çok da ilgilendi.
Aparatif tabaklar hazırlarız isterseniz 7 çeşit falan dedi. Onu da her masaya 1 yada 2 şet rane koyarız nasıl isterseniz 7 tl fiyat dedi.
Süsleme içinde birlikte karar veririz dedi isterseniz sizden 1-2 kişiyle gün içinde çalışırız ki istediğiniz gibi olsun dedi.
Yarın gidip bi görüşücem hatta Öyle olursa baya uyguna geleck gibi.
Mekan da 60 kişilikmiş toplamda. Bana yeter zaten.
Ay nası mutlu oldum şimdi
Sütlüce Dilek benim konuştuğum bu arada :)

Sen bilirsin kuzucum ama çok normal şu durum erkekler cideen anlamıyorlar ben 6 aydır dikkatini çekiyorum 6 AYYYYYdır açık mekan fotoğrafçısı isteğimi kabul ettiremiyorum!!!!! Bana ne dedi biliyor musun (ve bunu son derece ciddi bi şekilde soruyor) hepimizde cep telefonu var cep telefonuyla düğünde çekerler bizi yetmez mi o? diyor :KK57: adam stüdyo çekimi bile saçma buluyor ne gerek var ne kadar saçma en kıytırık bi telefonla çekilse benim için farketmez diyor. Sen gel bu adamlara tahtın gerekliliğini anlat.... Sen hiiçç canını sıkma canım bak mekanlar bile verebiliyor tahtı ayrıca ona da eyvallah etme hiç kendin ayarlarsın hiç çekilmez bunların dırdırı.. Ömrümü yedi benim ömrümü daha yeni nişanlıyız :KK11:
Fotoğraf için benimki ikna olacak gibi ya. Başta gereksiz görüyordu, baktı nişanda adam akıllı fotoğrafımız yok ya flu ya hepimiz ayrı yere bakıyoruz ya bütün aile yok.. Garip garip fotoğraflar, düzgün hatıramız olamadı çok üzüldüm ben. O da farkında ses etmiyor. Zaten nişanda birini tutmak mantıklı değildi bizim için ama en azından tanıdık birini görevlendirebilirdik acemiliğimize geldi. Düğünde böyle olmasa bari dedim. Düğün için fotoğrafçımız olacak illa ki dedi içime su serpildi.

kızlar hepsi aynı hepsi. bende daha öğlen dedim akşam gelinlik için bakalım die diyor baktıkya. baktığımız istanbulun bir ilçesinde sadece 5 mağaza. bana diyor ordakilerden seç işte ne gerek var gezip dolaşmamıza. he ayrıca netten model bakıom die de kızıyor. nettekilere ne bakıon sen diyor gerçeği ile birmiki sanki diyor. Malesef onlara göre herşey gereksiz biz abartıyoruz.
Al işte bak jhepsi aynı :)
Düz mantık bunlar anacım :D
Boşverin ya zaten anlamıyorlar da bişeyden :D
Detayları kendimiz düşünüp kendimiz yapıp onlara da bilgi vermek yeterli demek ki fazlası zarar :)

Kızlar sorularım var yaa şimdi benim şaka maka 2 ayım kaldı düğünüme :rolleyes: çoğunuzun yazın biliyorum ama bana bir organizasyon firması lazım kınam için ama sadece kızları istiyorum organizeyi onlar yapsın o kadar başka bişey istemiyorum var mı böyle bildiğiniz bir firma? Diğer sorum gelin çiçeği hakkında, şimdi ben hep gerçek çiçek istiyordum ama yapma olupta gerçek havası verilenler varmış göreniniz oldu mu? @math27 sanırım onlardan almıştı ama emin değilim ve ne kadar gerçekçi olur? Ayrıca instagramda gelinciceğicom diye bi hesap var çiçekleri süperrr ama canlı görmeden de sipariş etmek istemiyorum 150 tl bu boru değil. Son sorum da fotoğrafçı.. Uygun fiyata ve kaliteli çekimleri olacak biri var mı hiç araştırdığınız gördüğünüz duyduğunuz? Bütün bunları istanbul içi olacak :p
Kuzu ben de organizasyon firması için çok araştırma yapmıştım ama bütçe fazla oluyo işte. İstersen isimlerina bakıp söylerim sana.
Gelin çiçeği içinde instagramda 2 sayfa var çok güzel ve cidden gerçek gibi duruyo ben de oradan bakıcam kısmet olursa, malum daha 6 ayım var.
Fotoğrafçıda aynı şekill takipte olduğum yerler var ama sen bütçeden haber ver bana sana bendeki seçenekleri söyleyeyim :D

https://www.markafoni.com/best-of-kitchen/all/kampanya/35789/

Off çıldırıcam vallahi hep param yokken geliyor bu kampanyalar :KK61: Şu taş servisleri falan çok seviyorum ben ya. Onun dışında da bir sürü güzel cicişler var kızlar ya
Ayy cidden güzel şeyler varmış. Güzel şey var da para yok iştee :D
Sana bi anne sözüyle seslenicem " amaan kampanya her zaman var , biri biter biri başlar ne telaş yapıyosun" :D Haha
yada benimki böyle bilemedim şimdii.
Ama kredi kartını çıkarıp hunharca haricam şimdi naptın sen yaa:D

Al işte bak jhepsi aynı :)
Düz mantık bunlar anacım :KK70:
Boşverin ya zaten anlamıyorlar da bişeyden :KK70:
Detayları kendimiz düşünüp kendimiz yapıp onlara da bilgi vermek yeterli demek ki fazlası zarar :)
hahaa aynen şekerim :D ayarlayıp sadece bilgi verince sıkıntı yok :D yeterki onu bulaştırmıyım :D

Erkekleri karıştırmıcaz demek ki kızlar, biz araştırıp beğenip karar vereceğiz onlara da gelinliğimi şurda diktirecem sen fiyatını konuş artık pazarlık mı yapıyorsun napacaksın bilmiyorum ama haberin olsun diyip sıyrılıcaz :KK69:

atlım bende bunlara bakıyordum şimdi. butraz şeyleri ev tutulunca alayım diye bırakıyorum sona ama ozman nasıl yapcam bilmiyorum
Evi tutunca da hangi birini alıcaz orası da meçhul valla. Yok hiçbi türlü yetişmiyo bu işlere para. :(
Erkekleri karıştırmıcaz demek ki kızlar, biz araştırıp beğenip karar vereceğiz onlara da gelinliğimi şurda diktirecem sen fiyatını konuş artık pazarlık mı yapıyorsun napacaksın bilmiyorum ama haberin olsun diyip sıyrılıcaz :KK69:
İşte bu kadarr valla! :D
Aklın yolu bir bebişler. Can sıkmaya değmez :)

Kuzu valla çok makbule geçtii :KK70:
Şimdiaradım sordum çok da ilgilendi.
Aparatif tabaklar hazırlarız isterseniz 7 çeşit falan dedi. Onu da her masaya 1 yada 2 şet rane koyarız nasıl isterseniz 7 tl fiyat dedi.
Süsleme içinde birlikte karar veririz dedi isterseniz sizden 1-2 kişiyle gün içinde çalışırız ki istediğiniz gibi olsun dedi.
Yarın gidip bi görüşücem hatta Öyle olursa baya uyguna geleck gibi.
Mekan da 60 kişilikmiş toplamda. Bana yeter zaten.
Ay nası mutlu oldum şimdi
Sütlüce Dilek benim konuştuğum bu arada :)
Oooooooo çook ucuzzzz ama mekan fiyatı ister onlar belki ki yine de baya uyguna gelir ay çok sevindim canım yaa vesile olduysam ne mutlu inşallah pişman olmazsın çok eğleniriz :KK71:

Oooooooo çook ucuzzzz ama mekan fiyatı ister onlar belki ki yine de baya uyguna gelir ay çok sevindim canım yaa vesile olduysam ne mutlu inşallah pişman olmazsın çok eğleniriz :KK71:
Yani evet alırlar belki ama yine de uygun olacak gibii. Valla bu iş olursa çok duamı alacaksın. Ondan sonra sırın yere gelmez haha :D
İçimde dertti bu mekan işi çünkü.
Zaten kına için 750 TL ayırmıştım. elklemek gerekirse de minik bi miktar ilave yaparım mis gibi olur diye düşünmedim değil :D

Fotoğraf için benimki ikna olacak gibi ya. Başta gereksiz görüyordu, baktı nişanda adam akıllı fotoğrafımız yok ya flu ya hepimiz ayrı yere bakıyoruz ya bütün aile yok.. Garip garip fotoğraflar, düzgün hatıramız olamadı çok üzüldüm ben. O da farkında ses etmiyor. Zaten nişanda birini tutmak mantıklı değildi bizim için ama en azından tanıdık birini görevlendirebilirdik acemiliğimize geldi. Düğünde böyle olmasa bari dedim. Düğün için fotoğrafçımız olacak illa ki dedi içime su serpildi.
Benim nişanda aynı dediğin gibi oldu, bana da saçma geliyor nişan için fotoğrafçı tutmak biz stüdyo da bile çektirmedik yani neyse kuzenim fotoğrafçılık eğitimi aldı makinası da güzel diye o çekti (çekmez olaydı yani 5 yaşındaki çocuk çekse daha düzgün çekerdi iğrenç oldu) neyse onları bile güzel buldu benimki yaa, e tamam işte fotoğrafımız var mı var diyor :KK62: hey Allahım gelde çıldırma adam için anı kalsın yeter yani taş levhalara kazılsa fotoğraflarımız önemsemeyecek :KK11:

Kuzu ben de organizasyon firması için çok araştırma yapmıştım ama bütçe fazla oluyo işte. İstersen isimlerina bakıp söylerim sana.
Gelin çiçeği içinde instagramda 2 sayfa var çok güzel ve cidden gerçek gibi duruyo ben de oradan bakıcam kısmet olursa, malum daha 6 ayım var.
Fotoğrafçıda aynı şekill takipte olduğum yerler var ama sen bütçeden haber ver bana sana bendeki seçenekleri söyleyeyim :KK70:
Canım fotoğraf için açıkmekanda 2 saatlik bir çekim artı bi bize iki tane de aileye albüm ve bi tane poster istiyorum ama en fazla 500 tl verebilirim (benimkinin cimriliği yüzünden), çiçek konusu ise yani gerçekte görmek istiyorum almadan olay bu yoksa o bahsettiğim hesaptakiler süper görünüyor sen yine de söyle kuzum instagram hesaplarını ben bi bakayım. Birde dediğin organizasyon firmalarını yine de söyler misin canım onlara da bakayım bakmışken

Benim nişanda aynı dediğin gibi oldu, bana da saçma geliyor nişan için fotoğrafçı tutmak biz stüdyo da bile çektirmedik yani neyse kuzenim fotoğrafçılık eğitimi aldı makinası da güzel diye o çekti (çekmez olaydı yani 5 yaşındaki çocuk çekse daha düzgün çekerdi iğrenç oldu) neyse onları bile güzel buldu benimki yaa, e tamam işte fotoğrafımız var mı var diyor :KK62: hey Allahım gelde çıldırma adam için anı kalsın yeter yani taş levhalara kazılsa fotoğraflarımız önemsemeyecek :KK11:
Aaa bak bu konuda nişanlıma +10 puan veriyorum.
Benim de ablamlar profsyonel bi makşna almışlardıç Nişan evdeydi zaten eniştemin de bu konuda üniv. yıllarında çalışmışlığı olduğundan çok iyidir. O çekti gayet kalitelilerdi aslında. Ben de masraf olmasın diye çekmesek de olur dışarda fotoğraf dedim. O da yok olmaz öyle şey dedi içinde kalır sonra söylersin diyo :D Yok be söylmem dedim ama yine de gittik stüdyo da çektirdik. Bu seferde ben albüm istemiyorum poz alalım albüm oluşturalım dedim ona itiarz etti albüm olacakmış.
Neyse o konuda ikna ettim poz olarak aldık. iyi ki de öyle yapmışız fotoğrafçı albüm hazırlamış süpriz. Oldu bitti o iş mis gibi :D

Canım fotoğraf için açıkmekanda 2 saatlik bir çekim artı bi bize iki tane de aileye albüm ve bi tane poster istiyorum ama en fazla 500 tl verebilirim (benimkinin cimriliği yüzünden), çiçek konusu ise yani gerçekte görmek istiyorum almadan olay bu yoksa o bahsettiğim hesaptakiler süper görünüyor sen yine de söyle kuzum instagram hesaplarını ben bi bakayım. Birde dediğin organizasyon firmalarını yine de söyler misin canım onlara da bakayım bakmışken
Oyy kuzu ya baktığım fotoğrafçıları hiç söylemiyim o zaman bütçeyi 2 ye 3 ekatlar cinsten çünkü hepsi. Ben de sinir oluyorum ama başka çare yok tabii vericez. Bulursan sen de söyle bana valla :)
Çiçek içinde _isilti_ diye bi hesap var ben de bi de en beğendiiğim olan "thedayevent" :D Ayrıca daa hiracollection var.
Kına içinde kokoskınaorg kinaorganizasyon diye iki hesap var şuan diğerlerini silmişim heralde.
Ama onlar sanırım senin istediğin gibi değil de daha detaylı şeyler yapıyolar. Bi görüşmekte fayda var tabii.

Ayy cidden güzel şeyler varmış. Güzel şey var da para yok iştee :KK70:
Sana bi anne sözüyle seslenicem " amaan kampanya her zaman var , biri biter biri başlar ne telaş yapıyosun" :KK70: Haha
yada benimki böyle bilemedim şimdii.
Ama kredi kartını çıkarıp hunharca haricam şimdi naptın sen yaa:KK70:
Yaa işte benim limitim de yok ki harcayamıyorum :( Yoksa hiç acımam borçsa borç kendim harcayıp borçlanırım en azından :D
atlım bende bunlara bakıyordum şimdi. butraz şeyleri ev tutulunca alayım diye bırakıyorum sona ama ozman nasıl yapcam bilmiyorum
Ya ev tutulduktan sonra artık çok zaman kalmamış olur, evlendikten sonra da bu kadar boşvermişlikle harcayamayız gibi gwliyo. Yani düğünden önce ne aldıysam aldım bi daha kıyamam ben paraya.
Yaa aynen stüdyo vs hiçbişey yok bizde de . Baya küçük kuzenlerimin çektiği fotoğraflar, onlar da telefonumu tutsun diye bırakmıştım çocuk çekmiş sağolsun da tahmin edersiniz nasıldır. Aynı şekilde kuzenim fotoğrafçılık mezunu, ama o sağolsun tek kare çekmiş değil :)

Back
X