2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bazıları cok iyi özellikle saksıda olanlardan bazıları kopartılabilir kardeşim evli gelin çiceğini ben yaptım valla cokta iyi olustu paylasırım resmini bir ara
Ayy dekoratif olanlar da çok iyimiş. Hatta süper şeyler var yine hepsini alasım geldi :KK53: Ben de böyle bakıp bakıp alamıyorum niye bakıyosam işkence olsun diye herhalde :KK69:

Merhaba, hoşgeldin aramıza :) Biz nişanlımla bodruma gitmiştik, çok huzurluydu sakindi. Tavsiye ederim :)

Katılıyorumm. Hafta yeni başlamıştı vee ne güzel haftasonu geldii :KK73:Sevdiceğimle geçireceğimiz 2 gün daha :KK73:

Bu hafta bana da çok hızlı geçti, iki gün dedi yaaa :63:

günaydın kızlar bu iğrenç hafta bitti ya şükürler olsuunn sevdiğimle hiç konuşamadık morallerim çok bozuktu hep sinirli ve stresliydim patladım hep ona :KK59:
İnşallah bu haftaya güzel başlarsınız bizde gerginiz isteme öncesi ya anlamıyorum daha az görüsmeye başladık bu hafta hiç görüsmedik işten cıkınca telde konusuyoruz sonra bide iyi geceler hepsi bu

Ooo o zaman o değişikmiş biraz :KK51:ağlama yaa niye ağlıyosun ki sen istediğini yap

evet canım biraz değişik. :KK12:

Klasik erkek kuzum ya aynı seyleri bılırsın zaman zaman bende yaşıyorum sanki bianda icinden canavar ckio onun:KK43:

Simdi naislsin gelin olan sensin tabi sen nedersen o olcak kuzum ozurdilemesine sevindim kuzum hatasinj anlamasida guzel bisey

şimdi iyiyim canım.düşünceleri aynı ama söylediği sözler için özür diledi sadece.o da yeterli çünkü ben zaten daha çok söylediklerine bozuldum.

güle güle kullan tatlım :KK70: fotoları alalım hemen öyle söyle kaç olmaz :KK70:

hepicinize günaydın ve hayırlı cumalar :)

atıyım canım hemen :)

Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
Hoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)

Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh :21:
AMİN kuzum hayrli cumalar :KK66:
günaydın kızlar :)
Günaydın kızlaar :KK36:
Günaydınn kızlar
Günaydın beybileeer :D
Bugün cuma ekstra bir mutluluk hali olsun üzerimizde İnşallah...
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu :D
Benden şuan için haberler bunlaaar :)

Hoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)

Günaydın beybileeer :KK70:
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu :KK70:
demek kanlı canlı yemek gerceklesti ne kadar oldu ki anne baba demeyeli aynı taktiği kullanmalı :) ilham veriyorsun bana baby

Günaydın beybileeer :KK70:
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu :KK70:
hadi hayırlı olsun darısı diyemeyenlerin başına=))) hala diyemiyorum bennn

istemede ne giymeli nasıl hazırlanmalı bilemiyorum bi yardım edin:)

Back
X