2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii :D

Eklentiler

• IMG_20150227_142215.webp
    IMG_20150227_142215.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20150227_142414.webp
    IMG_20150227_142414.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 44
15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285
2. diyorum.Danteli daha şık
Yetişemezsin kızııım, takipte kalmak gerekkk çok hızlıyız :KK70:
Yetiştim kiii:KK76:
Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? :KK57::KK57: Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma :oops:
En önce sen anne olurmuşsun :D
Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii :KK70:
Ne çabukk daha dün bakmamış mıydık bunlara. Güle güle kullan canım :)

kızlar kargom geldi.bi kez genel merkez iki kez şube bi de şikayetvara yazı yazınca mecburen getirdi.kızda bi tavırlar bi tripler görceksiniz.:KK70: paşa paşa geldi ya.arıyo direk nerde ev diyo bana.getirdi kargoyu verdi.elime kağıdı kalemi tutuşturdu hiçbişey demeden.:KK48: bende gülümseyerek attım imzamı.:21: halbuki bana kusura bakmayın diyip işini yapsa şimdi surat 5 karış bi şekilde bu duruma düşmezdi.

Güzel günlerde kullannn, benimde saç kurutma almam lazım, görünce aklıma geldi :KK57:
Teşekkürler canıımm.. Gördükçe akla gelen eksiklerden nefret ediyorum :D
kızlar kargom geldi.bi kez genel merkez iki kez şube bi de şikayetvara yazı yazınca mecburen getirdi.kızda bi tavırlar bi tripler görceksiniz.:KK70: paşa paşa geldi ya.arıyo direk nerde ev diyo bana.getirdi kargoyu verdi.elime kağıdı kalemi tutuşturdu hiçbişey demeden.:KK48: bende gülümseyerek attım imzamı.:21: halbuki bana kusura bakmayın diyip işini yapsa şimdi surat 5 karış bi şekilde bu duruma düşmezdi.
Haha benimkilerde güya dün beni bulamamışlardı ya kargocu gelince söyledim pişkin pişkin sırıttı bi de. Utanmazlaaar :D

Ütüyü görünce aklıam geldi kızlar philipd GC4870/22 ütü alanlar :D annemin ütüsü bozuldu bende benimkini açtırdım ben sonra alırım diye. Dün ütüyü yaparken annemden çıkan ses :D "amannnn ben ne çekiyormuşum diğerinden ne güzelmiş buuuuu, kesinlikle kendine gene bundan al harikaymış. hemenciciik açtı" :D

Bi tane olsun da onla başedemeyince bakalım ikinciyi ister m

Hahahaha, dua etcem yaramaz bi çocuğu olsun diye ama bu sefer yine beni bulacak derdi :KK70:

Bugün herkes pek dertli .Bende dertliyim ne yazıkki ama yazmıyım şimdi

Aslında senin amacın öyle bir şey söylemek değildi , çünkü kendinde çalıştığın için şu şartlarda tek başına ev almanın da zor olduğunu biliyorsun .

Sadece o şekilde konuşması yüzünden ,sende ona o şekilde konuştun ister istemez haklı olarak ama sevgilin hatasıını anladığı için bence konuyu kapatın ve şu zamanda ev almakda çok zor ne yazıkki.

İçim de kırık zaten, bu konuyu tekrar açmayacağımdan eminim zaten. Neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ..

kızlar sürekli okuyorum yetişemiyorum size.

anlamış yanlış davrandığını bence.ayrıca o çocukların sorumluluğu hiç kolay bişey değil.sadece kadında da olmuyo.kadına da erkeğe de büyük sorumluluk düşüyo.bu konuyu şimdiden konuşmak çok gereksiz geliyo bana.zaten ilk çocuğu kucağa alınca bu kadar çok istiyceğini sanmıyorum.tabi evin işleri ve çocuğun bütün sorumluluğunu size yüklemiycekse.izin vermeyin öyle yapmasına aklı başına gelir.sizde inat edip uzatmayın yoksa maddiyata fazla önem veren bi konuma düşersiniz.hoş olmaz.

Canım çok doğru bi noktaya değinmişsin. Şimdi sevgililerimiz iyi hoş, her konuda paylaşım var vs. diyoruz. İyi ama nasıl alışırsa öyle gider gözüyle mi bakmalıyız bu konuya. Yani evlenince ben mutfakta bulaşık toplarken o tv karşısında göbeğini kaşırsa bi hayal etsene. Diğer sorumluluklarda da böyle.
Ya ben çok mu karamsar

yazım mi hadi bende yazayım günlerdir daralıyorum :)

Bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilim burda tek yaşıyor arkadaşları ile aldığı maaş yetmiyor ne yazıkki .kpss ye girdi ve infaz koruma memurluğu için başvuru yaptı benim istememe rağmen , ve dualar ettim inşallah kazamnamazsın diye ve duam kabul oldu kazanamadı :)
Biz bu ay kendimiz için pijama takımı aldık bohçaya koymak için daha sözlü değiliz kendi aramızda taktık yüzük ekim ayında.
geçenlerde konu nasıl açıldı bilmiyorum abisi için 10 bin kredi çekmişler kredi kartları felan ödemiş ailesi gidip kızı istemişler yüzük takmışlar şu an 2 yllık evli abisi, hani yardım ettiğini biliyordum ama rakamında bu olduğunu bilmiyordum bana da geldiler tabi ama hiçbir şey demedim alttan aldım .herşeyi kendi yapacak ama nasıl yapacak 2020 de felan evleniriz herhalde , bir abisi nikah yapmışmış düğün yapmamış ,sende kredi çek bende kredi çekeyim yapalım demesi daha sinir etti beni .hiç kredi çekemem senin yapman lazım hiç bekleme , eşyaları zaten evgörden senetle alınacak krediye gerek yok dedim. madem abisi istedi oda istesin ne olacak yani. Birde aöf harç parası ayın 2 sine kadar bu ayın 5 nde maaşının alıyor. ne yapcam felan dedi bende abisinden ablandan iste ayın 5 inde verirsin dedim yok onlardan istiyemezmiş gidip annesine söylerlermiş zihniyete bakar mısınzı ? benden istiyor ben hiçbişey demedim
Dün sonunda patladım ailenden niye istemiyorsun abin istemiş yaptırmış gayet de rahat bir şekilde. sen niye yapmıyorsun en azından nişan yapsınlar bu kadar mı zor dedim o da işte ben ailemden istiyemem dedi niye dedim işte zamanında bende abimi eleştirdim şimdi onlarda bana aynı şeyi söylerler dedi. sinir oldum ya , söylerlerse söylesinler yani ne var bunda.
Birde dün oturalım dedim neymiş adam varmış orada . dedim ne olacak otur . kolumun tutup götürdü beni öyle sinirlendi ki oturturdu bana aptallık , gerizekalılık etme mantıklı düşün adam var orda dedii bende sustum başladım ağlamaya tutamıyorum gözyaşlarımı , babamda bizi görmüştü sevgililer gününde ondan beri huzursuzdum .Özürler diledi ama öyle kırgınım ki , Sırf gururundan yapıyor ailesi ona söz söylemesin ama bana gelince gurur diye bişey yok sinir oluyorum ya

Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? :KK57::KK57: Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma :oops:

Canım niye taşlayalım :KK70:
E ona bakarsan benden de zorlasan bi tane çıkar gibi geliyo. O da nasıl bişimiş bi bakiiim diye :anneadayı:
Vallahi şimdi o da inanamıyor nasıl böyle bi konuda inatlaştım diye. Galiba biz çok nazara geliyoruz diye başlıyor felak nas okumaya :nazar::KK70::KK70::KK70:

15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285

Canım hepsi prenses model. Yani etek altındaki detay ve pile sıklığı ile fark var aslında sadece.
Ben de bu model istediğim için hepsi birbirinden güzel geldi :)

Canım çok doğru bi noktaya değinmişsin. Şimdi sevgililerimiz iyi hoş, her konuda paylaşım var vs. diyoruz. İyi ama nasıl alışırsa öyle gider gözüyle mi bakmalıyız bu konuya. Yani evlenince ben mutfakta bulaşık toplarken o tv karşısında göbeğini kaşırsa bi hayal etsene. Diğer sorumluluklarda da böyle.
Ya ben çok mu karamsar
Bundan ben de muzdaribim :( İkimiz de çalışıcaz tabi ki beraber yaparız ev işlerini derdi, iş başa düşünce kıçını kaldırmadı sağolsun, hep bahanesi onun daha geç eve gitmesi, daha çok çalışması ya da yüksek lisans yapması oldu. Ona göre ben hep rahattayım çünkü. Rahata çok düşkünler, ben de öyleyim ama o rahatsız olduğu pislikler evde olmasın diye yorgun argın eve gittiğimde iş yapmak zorundayım. Umarım evlenince yapar. Öyle olacağını iddia ediyor.

Back
X