Ben ona arkdsin isteyken yaninda olmasin dedim onun yanına bana sanane fln dedi agrima gitti kizlar ya beni oglen 2den 6bucuga kadar aramsdi bi baktm 5de face grlmis hem tlefn cekmio hemde ardsinin telinden face grmis foto atmis ya ya dedim hem cekmio diosun hemde foto atiosun arkindan drdim.onunki turkcelmis nisanlmn vodefone dedim senin telin hic cekmezken onun taa interti cekmez dedim kavga ettik@extravolume
Ah canım yaa ne desem bilemedim.
Senin nişanlın çok yoğun çalışıyo ve fazla stresli anladığım kadarıyla. Sen de ilgi bekliyosun haklı olarak.
Haksızsın demiyorum ama onu da düşün biraz. Erkekler arkadaşlarının yanında sevgilileri- eşleri ile pek konuşamıyolar. Hemen hepsinde vardır bu yani. Seninki de ondan aramamıştır diye düşünüyorum. Hem iş hem yanında arkadaş olunca sohbet derken biraz ihmal gibi olmuş.
Ama canını sıkma düzelicek bunlar. Herkes zaman zaman zor dönemler geçirir.
Daha anlayışlı olmaya çalış. Ve en önemlisi ondan ilgi beklediğini yoğun zamanında değil en sakin en iyi anınında söyle. Diğer türlü stüne gittiğini düşünüp bunalabilir.
Sakin bi anında kızmadan ilgi beklediğini, sesini duymak istediğini özlediğnii falan söylersen zaten anlayacaktır canım..