Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salonlar çok pahalı hakikaten canım. Benim de içim acımadı değil tutarken. Ama bizde ben vazgeçsem nişanlım asla vazgeçemzdi. Hatta blöf yapıp aman çok pahalı nikah mı yapsak sonra eğlenceye gideriz falan dediğimde kızmıştı bana olmaz öyle şey diye. Bi ekre evleniyoruz senelerdir bunu bekliyoruz geçiştiremem demişti.
Ama madem öyle biraz daha uygun fiyatlı biyer bulabilirsiniz bence. Biraz araştırmaya bakar yani canım.
Bütçeyi daha az sarsacak bi yer.
Eğlence gibi birşey istemiyor seninki yanii.Bende bohça için dedim ama yok adettmiş olmazmış bohçasız
bende tekne yapalım nikahtan sonra diyorum ama onada yanaşmıyor![]()
Doğrudur bi de merkez le alakalı ya iş sanayi gibi bir yerde ama çok yakın merkeze ve evler 300-500 arası resmen ben uygun olsun diye 45 dak-1 saat yolu çekmek zorunda kalıcam bide sıfır olmicak ev falan off düşündükçe moralim bozuluyoCanımm maalesef ev fiyatları çok yüksek burada, başka şehirde bu fiyata iki ev alınır vallahi..Hayırlısı diyorum artık
Aynenn burdan ev sahiplerine sesleniyorum azıcık insaflı olun lütfen. Ay gecen bi ev bakıyoruz kadın diyoki istersen şurda da burda da evim var.. kaç tane eviniz var dedim 8 tane var bu civardaAHHkiralar öyle pahalı ki , o kadarparaverene kadarevalım onun kredisini ödüyim diyorsun ama iştealınan maaş belli birde uygun ev bulamıyorsun bir şeyinden bir şey oluyor muhakkak
Eğlence gibi birşey istemiyor seninki yanii.
Ailen ne düşünüyo pekii
Aynenn burdan ev sahiplerine sesleniyorum azıcık insaflı olun lütfen. Ay gecen bi ev bakıyoruz kadın diyoki istersen şurda da burda da evim var.. kaç tane eviniz var dedim 8 tane var bu civardaev olarak diyo birazınıda bize bırakaydın be abla dedim içimden
Doğrudur bi de merkez le alakalı ya iş sanayi gibi bir yerde ama çok yakın merkeze ve evler 300-500 arası resmen ben uygun olsun diye 45 dak-1 saat yolu çekmek zorunda kalıcam bide sıfır olmicak ev falan off düşündükçe moralim bozuluyo![]()
Aynenn burdan ev sahiplerine sesleniyorum azıcık insaflı olun lütfen. Ay gecen bi ev bakıyoruz kadın diyoki istersen şurda da burda da evim var.. kaç tane eviniz var dedim 8 tane var bu civardaev olarak diyo birazınıda bize bırakaydın be abla dedim içimden
Gençlere yardımcı olalım dio 2 bin indirim yapıyoFiyattan haber ver deseydin![]()
Benim babamında 2 tane var da, bana hayrı yok :)
Nolucak böyle hiç bilmiyorum içim sıkıldı çokk bunaldım yani bu ev muhabbetinden
![]()
Eşya demişken dün fuara gittim güzel yatak odaları vardı 5bin civarıydı genel olarak fiyatı da iyi genel olarak o yüzden arastır sende masko falan var dimi istanbulda oraya gittn mi hiç :)) balayı da yok hala yaa biz bi yerde kalmayıp gezme niyetindeyiz de bakalımBiz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..
Bu arada hatunlar balayı ne durumda?
Gençlere yardımcı olalım dio 2 bin indirim yapıyo![]()
Çok yardımcı olmuş cidden!!Gençlere yardımcı olalım dio 2 bin indirim yapıyo![]()
Aynennn saol çok iyisin dedimahh canım o yardmı ben sana edeyim diyeydin şakalar ya![]()
Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..
Ben aldım yatak odamı bu haftasonu:)Biz evi tuttuk, onu eledim artık da..Bitmiyor ki sırada eşya, gelinlik, fotoğrafçı var..
Yakında kitap çıkarıcam bu dialoglardanÇok yardımcı olmuş cidden!!
bende 2 abi var ikiside evli sürekli gelirler zaten küçük abimle bir oturuoruz şuan . bide ablam var ..herşeye okadar çok karışıyolar kı birinin gönlünü yapsak digerinin gönlü olmuyor. kendileri aralarında da anlaşamazlar ama konu ben olunca hepsi bir oluyor bazen. sırf laf saymak için
ama saolsunlar annem babam arkamda onlar daha olgun daha anlayışlılar . o yüzden ablam ve yengelerime kulak asmıyorum
. çok şükür bu halime