2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: Ay güldürdün beni vallahi.
Hayır gayet güzeller.
Benim tek korkum mutfakla uyum sağlamaması :KK70:
Seninkilerin öyle bi sorunu olmaması çok iyi.
Ayrıca bu kahve makinasının da kahveleri süper oluyo!

Mutfakla ne gibi uyum istiyorsun sen :rolleyes::rolleyes:

Bu arada kahve içmeye de beklerim :KK50:

Dip not o tost makiansında da gözüm kalmıştı bi ara ama renkli alayım diye acımı kalbime gömmüştüm :KK70:

zateb o tost makinası çok manidar, nişanlım almıştı..daha nişan yok, teklif yok :) Evimizn ilk eşyası olsun diye almış, bende o seriden gitmek zorunda kaldım :KK53:

oş diyebilirim normalde kırımızı seven insan olmamama rağmennnnn ısrarla kırmızı diyorumm bu da solukk:p
Bu da mı gol değil yaniii :D
Mutfakla ne gibi uyum istiyorsun sen :rolleyes::rolleyes:

Bu arada kahve içmeye de beklerim :KK50:
Haha mutfak dolaplarım kırmızı olsa Allah muhafaza bunlar pembe olsa ne çirkin durur diye hayale diyorum mesela öyle diyim.
Ay gelirim vallahi gele bi kullanmaya başla :D

Bu da mı gol değil yaniii :KK70:

Haha mutfak dolaplarım kırmızı olsa Allah muhafaza bunlar pembe olsa ne çirkin durur diye hayale diyorum mesela öyle diyim.
Ay gelirim vallahi gele bi kullanmaya başla :KK70:
Ne yazıkki canım :KK70:

ben kırmızı alacağım sanırım elekronik ürünleri:KK59:

Haha ay ben çok sorunluyum yaaa.
Onu da yapasım yok işte bi renkli canlı olsun diyorum . Poof :KK70:
Olmadı tost makinama göre mutfak dolabı değiştirirm napim ya haha :KK70:

Nişanlına git de bakalım ne der o zaman sana :KK70:

bende bir yandan öyle de olabilir diyorum yani metal rengi aaaa ben kırmızı alamam ki korkmazın kettlesni aldıydım ki şimdi aklıma geldi :-)bu benimki
korkmaz-a394-03-energy-z.jpg

blender setim
120020220-1-tefal_smart_pro_silver_activflow_blender_set_700_w.jpg

Kızlar animasyon işine kafayı sardım patron da baktı iyi oluyor peşimi bırakmıyor buraya giremiyorum yaaaa

buda güzelmiş canım

Miss_bonn Miss_bonn canım ben bunu pierre cardının sitesnden baktım 154,98 tl iki bölmeli. bu gratisteki de 50 tl olunca bilemedim ama pierre cardın de de aklım kalacak gibi .
daha alınması gereken çk şey var

kızlar siz bohçaya ne aldırdınız ?

sevgiliniz size bişey taktı mı ?
Valla.canim.bende cok begendim ama internetten alcaz sanrm pierre cardine bakmak lazim bi

ozgekimbilirst: 39743557 .!.:
Nişanlına git de bakalım ne der o zaman sana :KK70:

bende bir yandan öyle de olabilir diyorum yani metal rengi aaaa ben kırmızı alamam ki korkmazın kettlesni aldıydım ki şimdi aklıma geldi :-)bu benimki
korkmaz-a394-03-energy-z.jpg

blender setim
120020220-1-tefal_smart_pro_silver_activflow_blender_set_700_w.jpg
Haha ne der kimbilir valla :D
Ama cok ilginc pembeyi gosterdm al bunu dedi ilk kezzzz. Bagişiklk kazandi pembeye heralde haha.
Seninkide cok tatlii. Ne renk ama buradan anlasilmiyo net. Kirmizi mi pembe gibimii.

Eki Görüntüle 1439578 Eki Görüntüle 1439579 Eki Görüntüle 1439580
Benimkiler bunlar, şimdi gidip bunları pembeye boyayasım varrrrr

bence çok güzeller.benim aklımdakilerde böyleydi.özellikle su ısıtıcısını çok beğeniyodum sonradan renkli aldım.kenwood. küçükmüş normal boyuttan.hala aklımda bu var.diğerlerini de daha almadım ama renkli alsam bi dert almasam bi dert.:KK43:

:KK70: Ay güldürdün beni vallahi.
Hayır gayet güzeller.
Benim tek korkum mutfakla uyum sağlamaması :KK70:
Seninkilerin öyle bi sorunu olmaması çok iyi.
Ayrıca bu kahve makinasının da kahveleri süper oluyo!

o düşünce bende de var ya.sanki herşey kel alaka olcakmış gibi geliyo.dolaplar beyaz.üst kısmında siyah bi şerit var göze batmayan.fayanslar gümüş renkli aralarda siyahlar var.ocak evye davlumbaz siyah.duvar kağıdı krem.benim aldıklarım pembe mor mavi :confused: perdeleri kara kara düşünüyorum.

Back
X