- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Evlilik durumu olmasa iş arardım da şimdi el mahkum susuyorum![]()
Canım benimm üzülme , burunlarından fitil fitil gelir inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik durumu olmasa iş arardım da şimdi el mahkum susuyorum![]()
çok saol kuzucum amin inşallah.. özellikle doğum fotoğrafçılığı yıllardır hayalim.. yeni yeni yapmaya başladım işte ve bu işte kendi başıma devam etmek istiyorum..tasarimcibayan canım yazacaktım unuttum,kendi derdime düşüp
Hayırlı olsun şimdiden..çok sevindim..İnşallah çok başarılı olursun
![]()
ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımmcanım kalitesi nasl acaba bende bohça için düşünüyrumda
bende fossıl düşündüm aslında ama kalitesini bilemedim
ay kendimi cahil hissetim hiç duymamıştım ki yacanım kalitesi nasl acaba bende bohça için düşünüyrumda
bende fossıl düşündüm aslında ama kalitesini bilemedim
Yaza daha rahat araştırcam canım. O zaman bakarım artık:)bence daha uygun oluyor hatta canım karacanın bie öyle tektek oluşturulabilr parçaları var bence biz avmdeki mağazalarına uğrayın
Canım benimm üzülme , burunlarından fitil fitil gelir inşallahh
kızlar madamecoco daki yatak örtülerinden alanınız varmı?
çok saol kuzucum amin inşallah.. özellikle doğum fotoğrafçılığı yıllardır hayalim.. yeni yeni yapmaya başladım işte ve bu işte kendi başıma devam etmek istiyorum..
ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımm
Pusuya yattım şimdifırsatı bulduğumda yapıştırıcam raporu
![]()
hem de çoook güzel bi duygu canımmmDoğum fotoğrafçılığı mı :) anammm çok zevkli olur kız![]()
bende netten almak istemiyorum. dün instagramdan sayfalarını inceledim birsürü kişi kötü yorum yapmış kargolarının gelmediğinden para iadesinin yapılmadığından. en iyisi mağazadan almak. ama ben karra veremiyorum. günlük için böyle birşey istiyorum ama bundan daha uyguna bulabilirmiyiz acaba. ben battal boydan almak istiyorum çünkü yatak örtüsüs uzun olunca seviyorumben aslında almak istedim, dün internet sitesinden baktım. ama görmeden de almak çok mantıklı gelmedi..![]()
Haha sorma yaa cehalet zorr
Çok iyi anlıyorum dediğim gibi. Ben de çok dedim kurumsallığı batsın diye. Neye yarıyor sanki..Kurumsallığı batsın diyesi geliyor insanın..! Buraya sırf taşeronlarda eziyet çekmeyeyim diye girdim bende..Çünkü pazar günü, resmi tatillerde de çalıştırıyorlardı.maaşlarda daha düşüktü.Yani burada ilk defa resmi tatil yaptım ben.Benim sinirlendiğim nokta , kendileri zorunlu izin verip daha sonra senelik izinden düşmeleri..Başta söyleseler yine anlarım.Ama yok ya işverene acımak yok! Bundan sonra rapor alıcam.
Benim de almam lazıııım. Var mı fotosuu.ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımm
Güle güle kullan canm :) ne oldu bizim çekiliş yaaHaha sorma yaa cehalet zorr![]()
Çok iyi anlıyorum dediğim gibi. Ben de çok dedim kurumsallığı batsın diye. Neye yarıyor sanki..
Valla bunlara dürüstlük yaramaz canım. Bişey kazanmazsın hep kaybedersin yani. O yüzden hakkındır al bol bol raporunu, sefan olsuun:)
Benim de almam lazıııım. Var mı fotosuu.
Biz erkek tarafına hala bohça yapmadık. Düğün zamanı götürücez diye konuşulmuştu çünkü. Ama koyacaklarımı alıyorum ufak ufak..
Kızlar yaa ben çok güldüm kendime
Yemeğe die çıktım. Yemek sonrası mediamarkta gittim. Seyahat ütüsü vardı çok uygun fiyata. Ben de hop diye alıverdim.
İsityodum çünkü balayında ve sonraki tatillerde lazım olur diyee . Benimkinin ütü takıntısı var çünkü. Minicik bi kısmını yanlışlıkla buruştursak vay halimize
Bakın burada yeni ciciş![]()
kızlar madamecoco daki yatak örtülerinden alanınız varmı?
Yaa kimseden ses çıkmıyo kii ben çok istedim yapmaak.Güle güle kullan canm :) ne oldu bizim çekiliş yaa
7 kişi miYaa kimseden ses çıkmıyo kii ben çok istedim yapmaak.
Şu an için olumlu dönen 7 kişiyiz. Ne diyosun :)
hem de çoook güzel bi duygu canımmmbuarada sen fotoğrafçı işini hallettin mi
Haha sorma yaa cehalet zorr![]()
Çok iyi anlıyorum dediğim gibi. Ben de çok dedim kurumsallığı batsın diye. Neye yarıyor sanki..
Valla bunlara dürüstlük yaramaz canım. Bişey kazanmazsın hep kaybedersin yani. O yüzden hakkındır al bol bol raporunu, sefan olsuun:)
Benim de almam lazıııım. Var mı fotosuu.
Biz erkek tarafına hala bohça yapmadık. Düğün zamanı götürücez diye konuşulmuştu çünkü. Ama koyacaklarımı alıyorum ufak ufak..
Kızlar yaa ben çok güldüm kendime
Yemeğe die çıktım. Yemek sonrası mediamarkta gittim. Seyahat ütüsü vardı çok uygun fiyata. Ben de hop diye alıverdim.
İsityodum çünkü balayında ve sonraki tatillerde lazım olur diyee . Benimkinin ütü takıntısı var çünkü. Minicik bi kısmını yanlışlıkla buruştursak vay halimize
Bakın burada yeni ciciş![]()
bende netten almak istemiyorum. dün instagramdan sayfalarını inceledim birsürü kişi kötü yorum yapmış kargolarının gelmediğinden para iadesinin yapılmadığından. en iyisi mağazadan almak. ama ben karra veremiyorum. günlük için böyle birşey istiyorum ama bundan daha uyguna bulabilirmiyiz acaba. ben battal boydan almak istiyorum çünkü yatak örtüsüs uzun olunca seviyorum
kuzum önce sen ne istediğini belirle. 2 saatlik bir dış çekim mi yoksa tüm gün hikaye çekimi mi?Kesinlikle çok zevkli olur, sevdiğin işi yapıyorsan olay bitmiştir zaten :)
Ben hala araştırma yapıyorum,kesinleşen birşey yok..bir sınırı yok bu işin sanırım..