2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum önce sen ne istediğini belirle. 2 saatlik bir dış çekim mi yoksa tüm gün hikaye çekimi mi?
ayrıca video istiyor musun istemiyor musun (videoyu güzel yapan yer türkiyede çok çok sınırlı)
daha sonra fiyata dahil olanları sor. sözleşme olmadan sakın ödeme yapma. ayrıca ödemenin tamamını tek seferde verme.. bi sorun olursa sorabilirsin canım elimden geldignce yardımcı olmaya çalışırım

Ben ne istiyorum biliyormusun, kuaförden başlayıp, mekan girişine kadar benimle olmalı..hazırlık aşamasını içeren video,

Ama hikaye çekimi kapsamına giriyormuş bu dediğim, oda en düşük 2500 tl gibi bir şey :KK14:

Eklentiler

• [img][5][1][900x1234].webp
    [img][5][1][900x1234].webp
    56 KB · Görüntüleme: 61
çok saol kuzucum amin inşallah.. özellikle doğum fotoğrafçılığı yıllardır hayalim.. yeni yeni yapmaya başladım işte ve bu işte kendi başıma devam etmek istiyorum..

ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımm

NASIL KALİTESİ CANIM KUTUSUYLA MI GÖNDERİYORLAR BOHÇAYA KOYACAĞIMDA BENDE ŞIK OLSUN İSTİYORUM PIERRE CARDINDAN DAHA UYGUN FOSSIL

Ben ne istiyorum biliyormusun, kuaförden başlayıp, mekan girişine kadar benimle olmalı..hazırlık aşamasını içeren video,

Ama hikaye çekimi kapsamına giriyormuş bu dediğim, oda en düşük 2500 tl gibi bir şey :KK14:
evet canım aynen bu hikaye olur. madem öyle tüm gün iste. sabah biz mesela 2 kişi birimiz erkek briimiz kız tarafına gdyoruz aileyle pozlar damadın kızı alması kuaför ve hazılıklar dış çekim tekrar aileyle pozlar mekanda çekim nikah kıyılışı ve en son pistte dans edenler ile son buluyor. tüm bunlar hem video hem foto oluyor :)

evet canım aynen bu hikaye olur. madem öyle tüm gün iste. sabah biz mesela 2 kişi birimiz erkek briimiz kız tarafına gdyoruz aileyle pozlar damadın kızı alması kuaför ve hazılıklar dış çekim tekrar aileyle pozlar mekanda çekim nikah kıyılışı ve en son pistte dans edenler ile son buluyor. tüm bunlar hem video hem foto oluyor :)

greenandblue greenandblue muhteşem sorularıyla geri dönüyorrrrrrrrrrrr:rolleyes:
:rolleyes::KK9::KK9::KK73::KK73::KK33::KK33::KK33::KK71::KK71::KK71:

Ben anlamıyorum yaaa, utancımdan bazılarına soramıyorum da bu kız gerizekalı mı, derler diye :KK45:
Canım ne olur beni bi aydınlat :cool:

Şimdi ben, kuaför aşamasından mekana kadar olan kısımı hem video ya alsın, hemde fotoğraflasın istiyorum..bu dediğimin adı hikaye çekimi mi oluyor?

greenandblue greenandblue muhteşem sorularıyla geri dönüyorrrrrrrrrrrr:rolleyes:
:rolleyes::KK9::KK9::KK73::KK73::KK33::KK33::KK33::KK71::KK71::KK71:

Ben anlamıyorum yaaa, utancımdan bazılarına soramıyorum da bu kız gerizekalı mı, derler diye :KK45:
Canım ne olur beni bi aydınlat :cool:

Şimdi ben, kuaför aşamasından mekana kadar olan kısımı hem video ya alsın, hemde fotoğraflasın istiyorum..bu dediğimin adı hikaye çekimi mi oluyor?
canım olur mu bu konuda bilgim çok o yüzden dilediğince sorabilirsin :)
evet dediğin şey hikaye çekimi oluyor. ama tüm gün istemediğin için yine de fiyat daha uygun olabilir. bazı firmalar standart fiyat veriyor bazıları ise saatlik fiyat veriyor.

Geldi canımi,idari izin denildi..2 gün iş durdu ya adamlar zarara uğradı.!!! 1200 kişi çalışıyor sadece burada 2 günde 120 bin kar yapmak için bizim izinleri kestiler..Sinirden kulaklarımdan ateş çıkıyor!

Canim bunlar ne acmis ya. Bana gelme diyecek yillik izinden kesecek. Gel dedi de gitmedin sanki. Pislikler. cok sinirlendim. sen bunu ispatlasan onlara bi cezasi falan yok mu ?

Canim bunlar ne acmis ya. Bana gelme diyecek yillik izinden kesecek. Gel dedi de gitmedin sanki. Pislikler. cok sinirlendim. sen bunu ispatlasan onlara bi cezasi falan yok mu ?

Şimdi ispatlayacağım kişi ile, itiraz edeceğim kişi aynı maalesef.

Genel merkezden 'kar tatili ile çalışma yapılmayacaktır' diye mail geldi..Biz o gün zaten işe gelmiştik, öğleden sonra gittik..Sonraki iki gün yine çalışma olmadı..ama açıklama yapmadılar..Sadece gerekirse maazeret izini yazarız dediler.bizde gittik eve...Yani başta kimse senelik izinden düşeceklerini tahmin etmedi..ee sonra ne oldu baktı 2,5 gün yattı 1200 kişi, bu şekilde çıkardı acsısını..

ya bende baktım onlara.çok güzel görünüyolar aslında ama alırsam annem söylenir.biraz süslü olcak pileli falan.o yüzden almadım.birde canlı canlı görmek lazım tabi.nevresimlerine bakıyorum bende.alabilirim.
tatalım ben zaten günlük için düşünüyorum bu örtüleri yoksa tabikide benim anamda süslü diyor :D günlük içinde lazım olacak mutlaka sürekli süslü şeyi örtemem ben. yolum düşerse bakıyım bakalım nasılmış

canım olur mu bu konuda bilgim çok o yüzden dilediğince sorabilirsin :)
evet dediğin şey hikaye çekimi oluyor. ama tüm gün istemediğin için yine de fiyat daha uygun olabilir. bazı firmalar standart fiyat veriyor bazıları ise saatlik fiyat veriyor.

anladım canım çok sağol..bende böyle birşey istiyorum tam olarak :) ama fiyatlar biraz fazla geliyor iştee

anladım canım çok sağol..bende böyle birşey istiyorum tam olarak :) ama fiyatlar biraz fazla geliyor iştee
canım o zaman freelance çalışan biriyle anlaşıcaksn. düğününe kdr yeterli tecrübem olsa ben çekerdim:KK54::KK54:
ama 2016 dan önce başlayabileceğimi sanmıyorum:mad:
hikaye çekimleri çok tuzlu maalesef. çünkü tüm günü kapatıyorlar diğer türlü aynı gün 2 3 iş alabiliyorlar özellikle haftasonları..

Back
X