2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım gelinlik, balayı, fotoğrafçı mesela :KK17: bir yandanda ev bakmaya başlamalıyım farkındayım ama ona yoğunlaşamıyorum. doğtaşta indirim var kaçırmasam diyorum. diğer taraftan bosch tada indirim var ordan almayı düşünüorum alsammı diyorum. böyle düşüne düşüne hiç birine yoğunlaşamıyorum ve hepsi duruyor :mad:

ayy ben hiçbirşey yapmıyorum,'' amaaan sabahlar olmasın'' modundayım valla :KK19: Daha hiç gelinlik bakmadım, fotoğrafçı araştırıyordum bir ara bıraktım..Mobilya baktım, Lazzaoni'ye baktım bende muhteşem ürünleri var ama bir yemek odası 7 bin uyuz oldum :KK53:

bende senin gibiyim, her tarafa burnumu sokuyorum sonuç yok :KK45:

ayy ben hiçbirşey yapmıyorum,'' amaaan sabahlar olmasın'' modundayım valla :KK19: Daha hiç gelinlik bakmadım, fotoğrafçı araştırıyordum bir ara bıraktım..Mobilya baktım, Lazzaoni'ye baktım bende muhteşem ürünleri var ama bir yemek odası 7 bin uyuz oldum :KK53:

bende senin gibiyim, her tarafa burnumu sokuyorum sonuç yok :KK45:
güzel özetledin evet burnumu sokuyorum ama sonuç yok :D napsak ya

Günaydın cumartesi de çalışan işçi kardeşlerimm, ve tatil keyfi yapan kıskandığım hatunlar size de günaydın :KK49:
Biri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorumm :(
Günaydıın herkeslereee
tatlım gelinlik, balayı, fotoğrafçı mesela :KK17: bir yandanda ev bakmaya başlamalıyım farkındayım ama ona yoğunlaşamıyorum. doğtaşta indirim var kaçırmasam diyorum. diğer taraftan bosch tada indirim var ordan almayı düşünüorum alsammı diyorum. böyle düşüne düşüne hiç birine yoğunlaşamıyorum ve hepsi duruyor :mad:
güzel özetledin evet burnumu sokuyorum ama sonuç yok :KK70: napsak ya
Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun benii :D Senin saydıklarının büyük çoğunluğu halledilmiş olsa da çok eksik var ve ben karar ve-re-mi-yo-ruuum :(
günaydın hatunlarr. nasılsınız bakalım
Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim benn :DSen nasılsın

Biri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorumm :KK43:
Günaydıın herkeslereee

Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun benii :KK70: Senin saydıklarının büyük çoğunluğu halledilmiş olsa da çok eksik var ve ben karar ve-re-mi-yo-ruuum :KK43:

Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim benn :KK70:Sen nasılsın
ay ben nerelere gidem :D sen bunlar hazır olduğu halde eksik var diyorsun ben napam tam olarak 5 ay kalmış of offf

ay ben nerelere gidem :KK70: sen bunlar hazır olduğu halde eksik var diyorsun ben napam tam olarak 5 ay kalmış of offf
Oyy ooy... Saydıkların arasında benim de gelinlikçi, fotoğrafçı ve ev kısmı var. 6 ayımız kaldı bizimde. Henüz varmış yaa :)
Ama çok eksik var küçük küçük, baktıkça deli oluyorum yanii ...
Biraz dha çabuk karar verebilen tipler olsak hepsi hallolacak daa işteee..

Oyy ooy... Saydıkların arasında benim de gelinlikçi, fotoğrafçı ve ev kısmı var. 6 ayımız kaldı bizimde. Henüz varmış yaa :)
Ama çok eksik var küçük küçük, baktıkça deli oluyorum yanii ...
Biraz dha çabuk karar verebilen tipler olsak hepsi hallolacak daa işteee..
nişanlı beylerdende kaynaklanıo. şöyle masaya yumruğunu vursa balayına şuraya gidioz dese :D yada şu gelinliği giyecen dese hiç sorun olmucak :D

nişanlı beylerdende kaynaklanıo. şöyle masaya yumruğunu vursa balayına şuraya gidioz dese :KK70: yada şu gelinliği giyecen dese hiç sorun olmucak :KK70:
Haha ay nasıl katıldım sana bilemezsiiiin :D Bende bu yüğzden kızıyorum bi de görsen. Ne var yani şunu yapıcaz bunu al desen diye :D
O da şaşkın şaşkın Allah Allaah öyle yapsam bu seferde herşeye karışıyosun ben kendim bişey seçemicekmiyim diye başlicaksın hiç risk alamam diyo :D

Haha ay nasıl katıldım sana bilemezsiiiin :KK70: Bende bu yüğzden kızıyorum bi de görsen. Ne var yani şunu yapıcaz bunu al desen diye :KK70:
O da şaşkın şaşkın Allah Allaah öyle yapsam bu seferde herşeye karışıyosun ben kendim bişey seçemicekmiyim diye başlicaksın hiç risk alamam diyo :KK70:
evet ya onlarda kolayını bulmuş :D ben soruyorum fikir söylüo gene kızıyorum :D sonra diyor her şekilde kızıyorsun ne istiyorsan onu yap :D

günaydın canım. stresliyim ya hiç bir şey karar veremiyorum ve ayarlayamıyorum. sen nasılsın
günaydın canım. herşey hallolur inşallah sıkma sen canını :KK75:
Biri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorumm :KK43:
Günaydıın herkeslereee

Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun benii :KK70: Senin saydıklarının büyük çoğunluğu halledilmiş olsa da çok eksik var ve ben karar ve-re-mi-yo-ruuum :KK43:

Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim benn :KK70:Sen nasılsın
günaydın canım ben de film izlicem şimdi :KK54: hallolur her şey zmanla stres yapmayın güzellikler:KK55:

günaydın canım. herşey hallolur inşallah sıkma sen canını :KK75:

günaydın canım ben de film izlicem şimdi :KK54: hallolur her şey zmanla stres yapmayın güzellikler:KK55:
Ahh inşallah kuzuu, fazla takılmamak lazım aslında ama insnaın beynini kemiriyo vallahii.
Ben de iş yerinde kahvaltı tv falan takılıyorum neye geldiysem , neyse bi kaç saat takılayım madem:D

günaydın kızlar

Günaydıın :)

Günaydın cumartesi de çalışan işçi kardeşlerimm, ve tatil keyfi yapan kıskandığım hatunlar size de günaydın :KK49:

Günaydın canım kardeşim, bende işçi kısmındayım :D :D

günaydınn kızlarr

Günaydııın :)

Biri bizi sirkelesin :KK53:

Ben silkeliyim sizi gelin :D :D

günaydın hatunlarr. nasılsınız bakalım

Günaydın canım çok şükür sen nasılsın? İş yok mu bugün :) Hangi filmi izlicen? Bende bir yandan dizimi izliyorum :D :D

Ahh inşallah kuzuu, fazla takılmamak lazım aslında ama insnaın beynini kemiriyo vallahii.
Ben de iş yerinde kahvaltı tv falan takılıyorum neye geldiysem , neyse bi kaç saat takılayım madem:KK70:
aynen canım takıl bakalım :)
Günaydıın :)

Günaydın canım kardeşim, bende işçi kısmındayım :KK70: :KK70:

Günaydııın :)

Ben silkeliyim sizi gelin :KK70: :KK70:

Günaydın canım çok şükür sen nasılsın? İş yok mu bugün :) Hangi filmi izlicen? Bende bir yandan dizimi izliyorum :KK70: :KK70:
kuzu yok iş bugün labirenti izliyorum kitabını yeni bitirdim bi de filmine bakayım dedım :)

kuzu yok iş bugün labirenti izliyorum kitabını yeni bitirdim bi de filmine bakayım dedım :)

Hımm anladım canım :) Benimki izlemişte beğenmemişti kitabı daha güzel demişti :) Ben bilmiyorum okumadım ama fragmanı güzeldi,bazen oluyo ama öyle filmi değilde kitabı daha güzel oluyo. Neyse sen izle hadi iyi seyirler ;) ;)

Kızlar merhabalar buralardaym ama yazmak istemiyorum, Düşünceler içinde boğuluyorum :(
ay ben nerelere gidem :KK70: sen bunlar hazır olduğu halde eksik var diyorsun ben napam tam olarak 5 ay kalmış of offf

siz böyle yaptıkça ben ne yapacam diye strese giriyorum yahuu...
istanbula geldiğimde istanbulda olanların yakasına yapışacam ben 1-2 ayda o kadar şeyi nasıl halledecem :(

Back
X