- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
aksam arar cıkınca diye düsünmekteyim
sabahta kavga ettik bilmem ne düsünmüstür biraz içime su serpildi
okumadan aynı soruyu sormuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam arar cıkınca diye düsünmekteyim
sabahta kavga ettik bilmem ne düsünmüstür biraz içime su serpildi
olsun kuzum ne olacak sanki iş yerinden bir arkadaşta profiterol almış getirmiş bazılarımız keyifsiz diyeokumadan aynı soruyu sormuşum![]()
olsun kuzum ne olacak sanki iş yerinden bir arkadaşta profiterol almış getirmiş bazılarımız keyifsiz diye
Ohh afiyet olsun çikolatalı iyi gelir. Genel olarak bir olumsuzluk var galiba şu sıralarolsun kuzum ne olacak sanki iş yerinden bir arkadaşta profiterol almış getirmiş bazılarımız keyifsiz diye
galiba ama atacağım buna inanıyorum ama onla ama onsuzOhh afiyet olsun çikolatalı iyi gelir. Genel olarak bir olumsuzluk var galiba şu sıralar
tutustu buna eminim yüzüğün içine yazdığı notla beraber gönderdimAfiyet olsun , şimdi bakalım ne yapacak?
kuzu migren???bir insanın her gün başı ağrır mı ya, ilaçlarda artık tınlamıyor![]()
tutustu buna eminim yüzüğün içine yazdığı notla beraber gönderdim
geçmiş olsun zor bi durum stres yapmamamn gerek bide başın ağrıdığında yoğurt peynir tüketme migreni tetikler annemde varmaalesef 7 yıldır benimle![]()
geçmiş olsun zor bi durum stres yapmamamn gerek bide başın ağrıdığında yoğurt peynir tüketme migreni tetikler annemde var
Oyy baya ağır gittin galiba. Ya bu arada canım sizin nişan mı vardı söz mü ben karıştırdımtutustu buna eminim yüzüğün içine yazdığı notla beraber gönderdim
Çok geçmiş olsunn arkadaşlarımdan gördüm ben de, baya kötü oluyorlardımaalesef 7 yıldır benimle![]()
yok canım çikolatada yemedimçikolata ? :)
Ay o değişim aşaması çok sancılı oluyor evetAma işte 5 yıl geçti üzerinden bana sanki çok çok daha eski gibi geliyor
Sağol canım bakalım moralim çok bozuk kötüyüm zaman sadece biraz zaman gerek ben aramıyorum benim için bitti çok büyük konuşmak istemem ilerde ne olur ama şimdilik durum bu
Oyy baya ağır gittin galiba. Ya bu arada canım sizin nişan mı vardı söz mü ben karıştırdım
Çok geçmiş olsunn arkadaşlarımdan gördüm ben de, baya kötü oluyorlardı![]()
işte istemeye geleceklerdi 5 nisanda ailerle konusuldu aslında bu haftaydı ben ertelemiştimOyy baya ağır gittin galiba. Ya bu arada canım sizin nişan mı vardı söz mü ben karıştırdım
Çok geçmiş olsunn arkadaşlarımdan gördüm ben de, baya kötü oluyorlardı![]()
amnin canım inslllahbelkide affettirir canım kendini.2 yıldır hiç olmadı diyosun.hiç belli olmaz.hakkında hayırlısı olsun canım.