2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nişanlımın benden önce 2 ay süreli kadr bir kız arkadaşı vardı yani 4 sene öncesi. Bu kız rahatsızın teki srürekli arayıp duruyordu hatta onunla ilgili daha öncede konu açmıştım. Özellikle ilk senemizde çok sıkıntıydı sora numaraları değiştik vs biraz rahat etmiştik soraki yıllardada facebboktan vb yerlerden ulaşıp huzurumuzu bozmuştu. Dünde nişanlımla normal konuşuyorduk sana bişey dicem dedi bende söyle dedim. Yok yok söylemiyim felan yaotı söyle dedim. Kızma ama işte o kız mesj attı ne mesj attı sana deidm? Kızın annesi rahatsızdı biliyordum annesi ölmüş eeee bize ne kızımı teselli edeceksin. Kızın profile baktım annesi öleli 1 hafta felan ölmüş buna mesj atıyor. Nişanlımda bian şok oldum vs deyince sinirlendim git tesellli et kızı vs saydım oda si ..git deyip telefonu kapadı . Sorada istemiyorum seni vsler . Nişanı atıcaz kızlar. Sabah kardeşimle konuştum ama halamlara nasıl söylicem ayrıldığımızı bana kızarlarsa napıcam offf
Sana niye kızsınlar ki. Canım bence bu defa baya aşırıya kaçmış. Normalde yapıcı konuşmaya çalışırım benim haddime değil sonuçta ama kız yüzünden küfür etmesi.. Kız duygusal olarak berbat bir dönemdedir, muhtemelen de unutamamış aramış ama nişanlının nasıl davranacağını bilip seni sakinleştirmesi lazım. Konuşma şeklini beğenmediyse de bu küfretme sebebi olmamalı. Çok alışmış böyle konuşmaya :/

annemin düşüncesi değil halamın düşüncesi önemli halam ne derse o olur çünkü ha annemlede konuşucam zaten akşam bi annemede anlatırım sora halamı ararım

Hala çok etkili o zaman sizde..Nişanlılığın tanıma evresi olduğunu söylememe luzum yok zaten..Halanı en iyi sen tanırsın..az çok bir tahminin vardır..Çook sert mi ?

Sana niye kızsınlar ki. Canım bence bu defa baya aşırıya kaçmış. Normalde yapıcı konuşmaya çalışırım benim haddime değil sonuçta ama kız yüzünden küfür etmesi.. Kız duygusal olarak berbat bir dönemdedir, muhtemelen de unutamamış aramış ama nişanlının nasıl davranacağını bilip seni sakinleştirmesi lazım. Konuşma şeklini beğenmediyse de bu küfretme sebebi olmamalı. Çok alışmış böyle konuşmaya :/
benimde artık tahammülüm kaldmadı bigün geçmiyorki yeni bir sorun bunaldım artık oda benle yapamazmış beni idare edemiyormuş istemiyorum seni diyor

Bence bu tur konusmalarr bana yanls geliyor bazen insan kendi kabuguna cekileblr elestrel bisey konusman yanlis uzaktan kolay bu tutum konusmadan nasil duruyorlar şaşırıyorum demek mantiksiz bazen oluyor ALLAH kimsenin basina vermesin ama bazen konuşacak dermanin kalmiyor bunun inanamiyorum gibi bi tavırla sasrmak sacma siz konusuyosunuzdur bunlada ovunmenin anlami yok uzakta olunca hersey toz pembe olmuyor ne yazikki yasanan seyleri yasasan sen konusurmuydun kendine zamn ayrmazmydn insanlar bazen yalnz kalmak isteyeblrler belkide zmn ilac olucak bunda sasrcak bise yok bu sekil buna tepki vermek sacma gerçekten.

Seni kırmak yada yermek için bir yorum yapmadım orda 3 gün aramıyor dedğin için konuşmadan nasıl duruyor bu erkekler anlamında yazmıştım ama yanlış anlayıp kırman gerçekten hiç iyi olmadı. Sorun değil bir daha yorum yapmam zaten kendimi övdüğüm tek bir yorumda yoktur burda !
kızlar hepimiz stresli dönemlerdeyiz, en sevdiğimiz insanla bile tartışıyoruz, kırılıyoruz. burda hiç tanımadığımız insanlarla birbirimizi yanlış anlaşılması çok normal. ama bunu biraz daha anlayışlı bir şekilde yapalım lütfen. burda kimsenin kimseyle bir alıp veremediği olacağını sanmıyorum. neden özellikle kırmak niyetinde olalımki. @hayatperisi7 şu sıralar hassas olduğundan belki normalde yalnış anlamayacağı bir cümleden kırılmış olabilir. yada @serp07 yanlış anlaşılacak şeyler yazmış olabilir. bunun sonucu yorum yapmam giderim burdan gibi olmamalı kızlar. Biraz birbirimize töleranslı ve anlayışlı olalım lütfen.
Nişanlımın benden önce 2 ay süreli kadr bir kız arkadaşı vardı yani 4 sene öncesi. Bu kız rahatsızın teki srürekli arayıp duruyordu hatta onunla ilgili daha öncede konu açmıştım. Özellikle ilk senemizde çok sıkıntıydı sora numaraları değiştik vs biraz rahat etmiştik soraki yıllardada facebboktan vb yerlerden ulaşıp huzurumuzu bozmuştu. Dünde nişanlımla normal konuşuyorduk sana bişey dicem dedi bende söyle dedim. Yok yok söylemiyim felan yaotı söyle dedim. Kızma ama işte o kız mesj attı ne mesj attı sana deidm? Kızın annesi rahatsızdı biliyordum annesi ölmüş eeee bize ne kızımı teselli edeceksin. Kızın profile baktım annesi öleli 1 hafta felan ölmüş buna mesj atıyor. Nişanlımda bian şok oldum vs deyince sinirlendim git tesellli et kızı vs saydım oda si ..git deyip telefonu kapadı . Sorada istemiyorum seni vsler . Nişanı atıcaz kızlar. Sabah kardeşimle konuştum ama halamlara nasıl söylicem ayrıldığımızı bana kızarlarsa napıcam offf
tatlım sana artık sölicek bişi bulmaıyorum. bir erkek nasıl bu duruma gelebilir gerçekten aklım almıyor. İnsan var olan bir düzenini bozmak için neden bukadar uğraşırki. Senin bu tepkiyi vereceğin gayet açıkken neden söyleyip huzur kaçırıyorki. yok saysın. tepkinde haklı görsemde seni uyarmak isteidğim bir nokta var. yaşadıklarımdan yola çıkıp sölicem bunu. haklıda olsak erkeklere böyle tepkiler verirsek malesef sonu hoş olmuyor. daha sakince ve akıllıca tepkiler vermek gerekiyor. Nekadar haklı olsakta biliyorsunuz biraz fazla sayınca hemen adımız dırdırcıya çıkıyor. o çizgiyi iyi korumak lazım.

Çok üzgün ve bitkinim kızlarrrrr daha dayanacak gücüm kalmadı

benimde artık tahammülüm kaldmadı bigün geçmiyorki yeni bir sorun bunaldım artık oda benle yapamazmış beni idare edemiyormuş istemiyorum seni diyor

Canım ne kadar sert olursa olsun bu senin hayatın..sen ilerde daha mutsuz olduğunda , daha mı iyi olacak? Artık aşamayacak sorunlara giriyorsun sen..Millet ne der diye düşünme sakın..İlk önce annen ile konuş, daha sonrada halanla konuş..Konuşmanın seyrine göre de kara verirsin..Allahım hayırlısını nasip etsin

Kalbim ağrıyor kızlar
tatlım önce sakin olmalısın. eğer sen böyle davranırsan karşındaki sana daha beterini yapar. benin okuduklarımdan anladığım kadarıyla ortada biten ama can çekişen bir ilişki var.Yani nişanlın için zaten bitmiş. sadece bazı şeylerden dolayı vicdan azabı çektiği için kendisi bırakmıyor. Bazen erkekler böyle yapıyorlar. ayrılık kararını kızın alması için uğraşıyorlar. sonraki aşamada sen istedin ayrıldık falan lafları oluyor. kendi yaptıklarını bakmıyorlar. Neyse bence senin nişanşında şuan bunun için uğraşıyor. ama şöyle bir gerçek var. Biz nekadar yorum yaparsak yapalım ne yaşadığını sen bilirsin. nişanlını tanımıyoruz sadece söylediklerinle yorum yapabiliyoruz. Aranızda geeçen herşeyi, onu, karakterini, kendi hayatını hepsini düşünerek karar vermelisin. ve verdiğin kararında ne olursa olsun arkasında durmalısın. ayrılık kararı almak uygulamaktan çok çok daha kolaydır. sen şuan bu karakterdki bir insana bir ömür katlanabilecekmisin, bu karakterdeki bir insanı idare edebilecek sabrı gösterebilecekmisin yada evlendikten sonra ayrılık kararı alırsan altından kalkabilecekmisin. bunların hepsini iyi düşün canım ve unutma ailende olsa kimsenin ne düşündüğü umurunda olmasın. sen kararını verdikten sonrada ne olursa olsun arkasında dur. Ailen senin iyiliğini istiyorsa zaten sana tek kelime etmez yanında olurlar.

Canım ya çok abarttı ama haddini fazla aşmış ve bu lafı da ağzına sakız etmiş. Şu an çok üzülürsün ama düşünsene bi evlendiğinizi, hamileyken bile sana bu tarz laflar sarf etme potansiyeli var. O zaman daha yıpratıcı olmaz mı, yazık değil mi sana da? Yani hatasını anlayan biri olsa tamam evlenince düzelir belki diyeyim ama bilemedim. Sen görmezden geldiği sürece o da görmezden geliyor ve ortada çözülen bir problem yok :/

kızlar hepimiz stresli dönemlerdeyiz, en sevdiğimiz insanla bile tartışıyoruz, kırılıyoruz. burda hiç tanımadığımız insanlarla birbirimizi yanlış anlaşılması çok normal. ama bunu biraz daha anlayışlı bir şekilde yapalım lütfen. burda kimsenin kimseyle bir alıp veremediği olacağını sanmıyorum. neden özellikle kırmak niyetinde olalımki. @hayatperisi7 şu sıralar hassas olduğundan belki normalde yalnış anlamayacağı bir cümleden kırılmış olabilir. yada @serp07 yanlış anlaşılacak şeyler yazmış olabilir. bunun sonucu yorum yapmam giderim burdan gibi olmamalı kızlar. Biraz birbirimize töleranslı ve anlayışlı olalım lütfen.

tatlım sana artık sölicek bişi bulmaıyorum. bir erkek nasıl bu duruma gelebilir gerçekten aklım almıyor. İnsan var olan bir düzenini bozmak için neden bukadar uğraşırki. Senin bu tepkiyi vereceğin gayet açıkken neden söyleyip huzur kaçırıyorki. yok saysın. tepkinde haklı görsemde seni uyarmak isteidğim bir nokta var. yaşadıklarımdan yola çıkıp sölicem bunu. haklıda olsak erkeklere böyle tepkiler verirsek malesef sonu hoş olmuyor. daha sakince ve akıllıca tepkiler vermek gerekiyor. Nekadar haklı olsakta biliyorsunuz biraz fazla sayınca hemen adımız dırdırcıya çıkıyor. o çizgiyi iyi korumak lazım.
Her cümlene tek tek katılıyorum, daha doğru anlatamazdın

YEKTA61 YEKTA61 Canım sen arafta kalmış gibisin. Biliyorsun içinde doğruyu, ama uygulayamıyorsun. curlygirl curlygirl e katılıyorum. Karar verip kararının arkasında durmalısın ki gücünü görsün herkes. İçindeki zayıf kalbi kimse görmesin. Sen herkese inat dimdik dur, ister devam et ister bitir ama kimseye belli etme içindekileri. Bi süre kafanı dinle sen, kendinle barışık ol, üzmemeye çalış. Sağlıklı karar vermen gerek çünkü

günaydın canım canım bi sakin olun durulsun ortalık annenlede konusmalısın of ya bunlar niye böyle anlamıyorum

Kızlar hakikaten haftaya çok kötü bi başlangıç yaptık ve devamıda bu şekilde geliyo. @hayatperisi7 Canım buradaki birçok arkadaşımız gibi sen de zor bir dönemden geçiyorsun. Zaman zaman hepimizin hayatında ters giden şeyler oluyo ne yazık ki. Ben de bu sebepten @serp07 i yanlış anlamış olabileceğini düşünüyorum. @serp07 Canım bazı konular var hassas işte, biz ne söylediğimizi ne için söylediğimizi gayet iyi bilsek de karşı tarafa yanlış yansıyabiliyo. Hele ki böyle ekstrem durumlarda. O yüzden lütfen kırgınlık dargınlık yaşamayalım. Şurada birbirimize destek olmak için yokmuyuz zaten? Öyle de devam edelim. İkinizin de kötü bir niyeti olmadığı aşikar netice..

Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm
canım sen kendini övmedin anladık biz senin ne demek istediğini herkes gergin ama birbirimizi kırmayalım kıyamam

YEKTA61 YEKTA61 Canım çok üzüldüm bir kez daha böyle bişey yaşamana. Vereceğin karar herkesten önce seni ilgilendiriyor bunu hiç unutma. Bu hayat senin hayatın. Ne der, nasıl tepki alırım kısmını düşünme bile. İnan ne kadar zor gelse de yapacağın şeyi şuan gerçekleştirmen çok daha kolay olacak ileriye göre.
Şuan hatırlayamadım ama kızlardan birinin de dediği gibi nişanlılık zaten bi tanıma evresidir aslında.
O yüzden bunları şimdi görmen , sornadan karşılaşmandan çok daha iyi.
Bir söz var ya zararın neresinden dönsen kardır diye. Gerçekten öyle işte.. Sana affet demeye dilim varmadı çünkü bu sana haksızlık olur.. O yüzden kızma bana..
Ama üzülme de Allah büyük , derdi verirken dermanını da verecek mutlaka. Hiçbişey olmamış gibi davran diyemem asla ama herşey gibi bu da geçecektir. Kendine kötülük etme sakin . Hem ne akdar teselli bilmem ama biz buradayız. Kendini her kötü hissettiğinde yanındayız ...

Back
X