- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
cok pis yerden vurdunhahahayanında sevidğin adamla balayına gidemedikten sonra
o çantaları nerde takacaksınız
kendinize gelin
almayın demiyorum o çantaları
balayına giderken kocacınıza aldırın hahah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok pis yerden vurdunhahahayanında sevidğin adamla balayına gidemedikten sonra
o çantaları nerde takacaksınız
kendinize gelin
almayın demiyorum o çantaları
balayına giderken kocacınıza aldırın hahah
![]()
Hhaha huzur yok onlara artık. Benimki de bi kabahat işlemedi ama olsun ben genel olarak kızzdım mı kızdımhaha bügün formunda herkes it ki rahatsız olsun demek![]()
kabahatliye de kabahatsizede fırca var bügünHhaha huzur yok onlara artık. Benimki de bi kabahat işlemedi ama olsun ben genel olarak kızzdım mı kızdım![]()
hayırrrrrrrkendinize gelin bakım silkelenin
pembe pembe baharatlıkları düşün
koltuğun ne renk olacağını düşün
![]()
kalk kalk alısverse:):)
bizde 2 senedir tatile gitmedikAllahım biz de geçen gün aynı konuyu konuştuk diyorum ki balayına nereye gidelim 2 gün sakin bi yerde kafamızı dinleyelim dedik (biz 2 yıldır izine falan hiç çıkmamıştık) ben araştırıyorum sen naptın bi yer buldun mu dedim yok tabi dur dedim sen benim beğendiklerimden seç bi yere karar verdim o bölgedeki on bes oteli attım bunaee diyo sadece iki yer mi eledin evet dedim otur sen ele
![]()
Haha buna sevineceğimi hiç düşünmezdim .ayyy kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ya , dün biz bu yüzden kavga ettikBen renkLi baharatlık arıyorum, bunu da söylüyorum sevgili nişanlıma, adam bana inatla camlı ve metal olan olan baharatlıkları gösteriyor ısrarla
Dün yine aynısını yaptı ,O sırada içime şeytan kaçtı tabi benim , dedim sen beni tınlamıyormusun diye bir başladım yemek yedik, arabaya bindik ben hala dır dır konuşuyordum
En sonunda sevgili nişanlı ''ben ne anlarım Tuzluktan! dedi, ben diğerlerini de gösteriyorum belki beğenirsin diye dedi,sonrası malumm
![]()
Ya bir de direk en ufak olayda ilişkine bakış açıları değişir. Burada tarafsız konuşuluyo, yıkıcı davranılmıyo. E insanın konuşmaya da ihtiyacı var. Gerçekten çok çok iyi geliyor burada konuşmak. Fevri davranmamaya başladım bu sayede. Arkadaşlarımın da kafasını şişirmiyorum çünkü sürekli sorun anlatırsan ee niye evleniyorsuna geliyor. Ama burda herkes o sorunların nasıl bir şey olduğunu biliyor. Nişan düğün stresi çeken yok etrafımda hiç.cevrendekilere anlatamıyosun cünkü yargılayabiliyorlar ama burda kosulsuz sartsız kabul var :):)
Ay ne hallere düşüyoruz yaaHaha buna sevineceğimi hiç düşünmezdim .
Ya biz geçen gün ne için kavga ettik dersiniz?? Cevap veriyorum "TAVA"
Çook minnoş pembe döküm bi tava vardı. Onu almak istedim. Sonra Nişanlıcığım tutturdu " bak aşkım, bak sevgilim , bak canımın içii bu ne ? Tava. Yani salona falan koymicaz bunu biliyosun dimi?" diye Diğer tava daha ucuzdu bu arada
Sonra ben kızdım önden önden gittim çıkıcam mağazadan. Ama elimdeki çikolatalarımı bırakmıyorum kasaya gittim. Arkamdan geldi öpücekti tam ki ben bunu bertaraf ettimSonra mağazadan çıkınca kıyamet koptu. Ben başladım sen ne anlarsın tavadan aynı şey mi. Bu döküm tava olduğu için daha pahalı. Bana ondan da lazım. Karışmasana sen diye haha
E o da azıcık haklı olarak ama normalde de karışmıyorum diye kızıyosun fikir ver diyosun. Ben de onu alma dedim ama tamam ben anlamıyomuşum demek ki gel onu alalım dedi ama 1 saat kavga ettim bunun için bi de sinirimden ağladım![]()
Haha yaa sorma tava kavasının sonunda göz yaşlarına boğulmam gerçekten müthişti. Şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ama o an sorsan çok ciddi bi mesele tabiiiAy ne hallere düşüyoruz yaa![]()
![]()
![]()
![]()
ihhhiHaha buna sevineceğimi hiç düşünmezdim .
Ya biz geçen gün ne için kavga ettik dersiniz?? Cevap veriyorum "TAVA"
Çook minnoş pembe döküm bi tava vardı. Onu almak istedim. Sonra Nişanlıcığım tutturdu " bak aşkım, bak sevgilim , bak canımın içii bu ne ? Tava. Yani salona falan koymicaz bunu biliyosun dimi?" diye Diğer tava daha ucuzdu bu arada
Sonra ben kızdım önden önden gittim çıkıcam mağazadan. Ama elimdeki çikolatalarımı bırakmıyorum kasaya gittim. Arkamdan geldi öpücekti tam ki ben bunu bertaraf ettimSonra mağazadan çıkınca kıyamet koptu. Ben başladım sen ne anlarsın tavadan aynı şey mi. Bu döküm tava olduğu için daha pahalı. Bana ondan da lazım. Karışmasana sen diye haha
E o da azıcık haklı olarak ama normalde de karışmıyorum diye kızıyosun fikir ver diyosun. Ben de onu alma dedim ama tamam ben anlamıyomuşum demek ki gel onu alalım dedi ama 1 saat kavga ettim bunun için bi de sinirimden ağladım![]()
kesinlikle katılıyorum. arkadaşlara ne kadar anlatsanda olmuyor.Ya bir de direk en ufak olayda ilişkine bakış açıları değişir. Burada tarafsız konuşuluyo, yıkıcı davranılmıyo. E insanın konuşmaya da ihtiyacı var. Gerçekten çok çok iyi geliyor burada konuşmak. Fevri davranmamaya başladım bu sayede. Arkadaşlarımın da kafasını şişirmiyorum çünkü sürekli sorun anlatırsan ee niye evleniyorsuna geliyor. Ama burda herkes o sorunların nasıl bir şey olduğunu biliyor. Nişan düğün stresi çeken yok etrafımda hiç.
Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm
Kalbim ağrıyor kızlar
Maşallah formumuz yerinde evet :)bizde 2 senedir tatile gitmedikve ben her sene arkadaşlarımla toplanıp ev tutup tatil yaprız çok eğleniriz ama hiç 5 yıldızlı bir otele gitmedim yani. nevşehiri başta ben istiyordum ama sonra gidebilirz die vaz geçtim. şimdi nevşehire gidersek biliyorumki bu yaz başka bir tatil planımız olmayacak ee ozman neden egede 5 yıldızlı bir yere gitmeyelim
ama bizim beyfendi armut piş ağzıma düş
ne istediğnibi anlasam
iyi saydırdık bugün gene
![]()
buralardayım canım işte olduğum için yazılar felan varYEKTA61 nerdesin bakım kayboldun
Senin ne sıkıntın var ? Ben de aynı dertten muzdaribim. Yani sadece bir kişi benim problemim ama sıkıntı yaratıyor. Başka iş buldun mu?Kızlar nasılsınız?
Yazamıyorum kaç zamandır.. Buralardayım ama işten başımı kaldıramıyorum ya benim de iş yeri ile ilgi sıkıntılarım var malesef Allahtan ayrılacam ama artık zor dayanıyorum
Burası da bayağı gergin üzmeyin kendinizi ya
Diğecek birşey bulamıyorum ama bugünler gelip geçici biliyorsunuz değil mi?