2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırrrrrrr :KK70: kendinize gelin bakım silkelenin :KK70: pembe pembe baharatlıkları düşün :KK70: koltuğun ne renk olacağını düşün :KK70:

ayyy kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ya , dün biz bu yüzden kavga ettik :KK53: Ben renkLi baharatlık arıyorum, bunu da söylüyorum sevgili nişanlıma, adam bana inatla camlı ve metal olan olan baharatlıkları gösteriyor ısrarla:KK11: Dün yine aynısını yaptı ,O sırada içime şeytan kaçtı tabi benim , dedim sen beni tınlamıyormusun diye bir başladım yemek yedik, arabaya bindik ben hala dır dır konuşuyordum:KK53: En sonunda sevgili nişanlı ''ben ne anlarım Tuzluktan! dedi, ben diğerlerini de gösteriyorum belki beğenirsin diye dedi,sonrası malumm :KK53::KK53:

Allahım biz de geçen gün aynı konuyu konuştuk diyorum ki balayına nereye gidelim 2 gün sakin bi yerde kafamızı dinleyelim dedik (biz 2 yıldır izine falan hiç çıkmamıştık) ben araştırıyorum sen naptın bi yer buldun mu dedim yok tabi dur dedim sen benim beğendiklerimden seç bi yere karar verdim o bölgedeki on bes oteli attım buna :D ee diyo sadece iki yer mi eledin evet dedim otur sen ele :D

Allahım biz de geçen gün aynı konuyu konuştuk diyorum ki balayına nereye gidelim 2 gün sakin bi yerde kafamızı dinleyelim dedik (biz 2 yıldır izine falan hiç çıkmamıştık) ben araştırıyorum sen naptın bi yer buldun mu dedim yok tabi dur dedim sen benim beğendiklerimden seç bi yere karar verdim o bölgedeki on bes oteli attım buna :KK70: ee diyo sadece iki yer mi eledin evet dedim otur sen ele :KK70:
bizde 2 senedir tatile gitmedik :D ve ben her sene arkadaşlarımla toplanıp ev tutup tatil yaprız çok eğleniriz ama hiç 5 yıldızlı bir otele gitmedim yani. nevşehiri başta ben istiyordum ama sonra gidebilirz die vaz geçtim. şimdi nevşehire gidersek biliyorumki bu yaz başka bir tatil planımız olmayacak ee ozman neden egede 5 yıldızlı bir yere gitmeyelim :D ama bizim beyfendi armut piş ağzıma düş :D ne istediğnibi anlasam :D iyi saydırdık bugün gene :D

ayyy kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ya , dün biz bu yüzden kavga ettik :KK53: Ben renkLi baharatlık arıyorum, bunu da söylüyorum sevgili nişanlıma, adam bana inatla camlı ve metal olan olan baharatlıkları gösteriyor ısrarla:KK11: Dün yine aynısını yaptı ,O sırada içime şeytan kaçtı tabi benim , dedim sen beni tınlamıyormusun diye bir başladım yemek yedik, arabaya bindik ben hala dır dır konuşuyordum:KK53: En sonunda sevgili nişanlı ''ben ne anlarım Tuzluktan! dedi, ben diğerlerini de gösteriyorum belki beğenirsin diye dedi,sonrası malumm :KK53::KK53:
Haha buna sevineceğimi hiç düşünmezdim .
Ya biz geçen gün ne için kavga ettik dersiniz?? Cevap veriyorum "TAVA"
Çook minnoş pembe döküm bi tava vardı. Onu almak istedim. Sonra Nişanlıcığım tutturdu " bak aşkım, bak sevgilim , bak canımın içii bu ne ? Tava. Yani salona falan koymicaz bunu biliyosun dimi?" diye Diğer tava daha ucuzdu bu arada :KK70:
Sonra ben kızdım önden önden gittim çıkıcam mağazadan. Ama elimdeki çikolatalarımı bırakmıyorum kasaya gittim. Arkamdan geldi öpücekti tam ki ben bunu bertaraf ettim :KK70: Sonra mağazadan çıkınca kıyamet koptu. Ben başladım sen ne anlarsın tavadan aynı şey mi. Bu döküm tava olduğu için daha pahalı. Bana ondan da lazım. Karışmasana sen diye haha :KK70:
E o da azıcık haklı olarak ama normalde de karışmıyorum diye kızıyosun fikir ver diyosun. Ben de onu alma dedim ama tamam ben anlamıyomuşum demek ki gel onu alalım dedi ama 1 saat kavga ettim bunun için bi de sinirimden ağladım :KK70:

cevrendekilere anlatamıyosun cünkü yargılayabiliyorlar ama burda kosulsuz sartsız kabul var :):)
Ya bir de direk en ufak olayda ilişkine bakış açıları değişir. Burada tarafsız konuşuluyo, yıkıcı davranılmıyo. E insanın konuşmaya da ihtiyacı var. Gerçekten çok çok iyi geliyor burada konuşmak. Fevri davranmamaya başladım bu sayede. Arkadaşlarımın da kafasını şişirmiyorum çünkü sürekli sorun anlatırsan ee niye evleniyorsuna geliyor. Ama burda herkes o sorunların nasıl bir şey olduğunu biliyor. Nişan düğün stresi çeken yok etrafımda hiç.

Çook minnoş pembe döküm bi tava vardı. Onu almak istedim. Sonra Nişanlıcığım tutturdu " bak aşkım, bak sevgilim , bak canımın içii bu ne ? Tava. Yani salona falan koymicaz bunu biliyosun dimi?" diye Diğer tava daha ucuzdu bu arada :KK70:
Sonra ben kızdım önden önden gittim çıkıcam mağazadan. Ama elimdeki çikolatalarımı bırakmıyorum kasaya gittim. Arkamdan geldi öpücekti tam ki ben bunu bertaraf ettim :KK70: Sonra mağazadan çıkınca kıyamet koptu. Ben başladım sen ne anlarsın tavadan aynı şey mi. Bu döküm tava olduğu için daha pahalı. Bana ondan da lazım. Karışmasana sen diye haha :KK70:
E o da azıcık haklı olarak ama normalde de karışmıyorum diye kızıyosun fikir ver diyosun. Ben de onu alma dedim ama tamam ben anlamıyomuşum demek ki gel onu alalım dedi ama 1 saat kavga ettim bunun için bi de sinirimden ağladım :KK70:
Ay ne hallere düşüyoruz yaa :D :D :D :D

ihhhi :D aynı şeylerden bizde tartışıyoruz :D herkes aynı demekki
Ya bir de direk en ufak olayda ilişkine bakış açıları değişir. Burada tarafsız konuşuluyo, yıkıcı davranılmıyo. E insanın konuşmaya da ihtiyacı var. Gerçekten çok çok iyi geliyor burada konuşmak. Fevri davranmamaya başladım bu sayede. Arkadaşlarımın da kafasını şişirmiyorum çünkü sürekli sorun anlatırsan ee niye evleniyorsuna geliyor. Ama burda herkes o sorunların nasıl bir şey olduğunu biliyor. Nişan düğün stresi çeken yok etrafımda hiç.
kesinlikle katılıyorum. arkadaşlara ne kadar anlatsanda olmuyor.

Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm

canım o da üzgün olduğu için yanlış anladı.normal bi ruh halinde değil biliyosunki.ayrıca aranızda yanlış anlaşılma olmadan bi problem olsa da burda tek kişi yokki bizde varız canım.lütfen yazmaya devam et.burda çok güzel paylaşımlar yapıyoruz.yorumlarından da gayet iyi niyetli olduğunu biliyoruz :)

Kalbim ağrıyor kızlar

canım sürekli ayrılma lafını bi kez iki kez dillendirse anlarım sinirle ağzından çıkmıştır derim ama sürekli ağzında ayrılma.demekki bişeyler oturmamış kafasında seninle ilgili.bizde ayrılma aşamasına geldik 3-4 kez.çok iyi anlıyorum seni kalbinin ağrısını.Allah yardım etsin canım.dışarı çık dolaş hava al.bana iyi geliyo belki sanada gelir.

bizde 2 senedir tatile gitmedik :KK70: ve ben her sene arkadaşlarımla toplanıp ev tutup tatil yaprız çok eğleniriz ama hiç 5 yıldızlı bir otele gitmedim yani. nevşehiri başta ben istiyordum ama sonra gidebilirz die vaz geçtim. şimdi nevşehire gidersek biliyorumki bu yaz başka bir tatil planımız olmayacak ee ozman neden egede 5 yıldızlı bir yere gitmeyelim :KK70: ama bizim beyfendi armut piş ağzıma düş :KK70: ne istediğnibi anlasam :KK70: iyi saydırdık bugün gene :KK70:
Maşallah formumuz yerinde evet :)

Geri sayım yapıyorum kızlarr kurtuluyorum bu mobbingciden :)) Yani tabi hala buralarda olacak ama onunla yaptığımız son iş diye umuyorum. 2 model sonra özgürüm :KK76:

Kızlar nasılsınız?
Yazamıyorum kaç zamandır.. Buralardayım ama işten başımı kaldıramıyorum ya benim de iş yeri ile ilgi sıkıntılarım var malesef Allahtan ayrılacam ama artık zor dayanıyorum :(
Burası da bayağı gergin üzmeyin kendinizi ya :(
Diğecek birşey bulamıyorum ama bugünler gelip geçici biliyorsunuz değil mi?

Kızlar nasılsınız?
Yazamıyorum kaç zamandır.. Buralardayım ama işten başımı kaldıramıyorum ya benim de iş yeri ile ilgi sıkıntılarım var malesef Allahtan ayrılacam ama artık zor dayanıyorum :KK43:
Burası da bayağı gergin üzmeyin kendinizi ya :KK43:
Diğecek birşey bulamıyorum ama bugünler gelip geçici biliyorsunuz değil mi?
Senin ne sıkıntın var ? Ben de aynı dertten muzdaribim. Yani sadece bir kişi benim problemim ama sıkıntı yaratıyor. Başka iş buldun mu?

Back
X