büyük ihtimalle canım.
teşekkür ederimm
Off işte tam damar konu bu. Ben yine yazar yazar döktürürüm. Tasarımcıyı sadece çizimci zanneden, tek işinin modelleme olduğunu zanneden zihniyete öfkeliyim. Onların yüzünden mesleğimiz yerlerde. Tasarımın sadece aklına gelen o "ohooo neler yapmıştım ben şimdiye" zihniyetinden bambaşka bir şey olduğunu anlayamıyorlar. İnsanlar 4 yıl boşa eğitim almıyor, tasarım dediğin şeyin belli temellere dayandığını, bazı kurallara uyman gerektiğini, çok yönlü düşünmen gerektiğini bilmiyorlar. O yüzden önüne gelenin 3d programları öğrenmesinden korkuyorum çünkü program kullanan insan evladı tasarımcıyım diye ortalıklarda gezmeye başlıyor. İşte benim şu an bu adamla yaşadığım problem de tam olarak böyle. Benim mesleğimi bilmeyip bana ahkam kesmeye çalışıyor, kendi işini üstün görüp kendisini de benim patronum zannediyor. İlk başta niye ona danışmadan beni işe almışlar diye trip atmış üstelik kazık kadar adam! Ben onun elemanı değilim bunu anlayamadı, herkes yerini bilmeli. Evet benim ona danışmam gereken çok şey var, ama ne yazık ki mümkün olamıyor. Of çok dertlenmişim.