2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

büyük ihtimalle canım.

teşekkür ederimm :KK76:

Off işte tam damar konu bu. Ben yine yazar yazar döktürürüm. Tasarımcıyı sadece çizimci zanneden, tek işinin modelleme olduğunu zanneden zihniyete öfkeliyim. Onların yüzünden mesleğimiz yerlerde. Tasarımın sadece aklına gelen o "ohooo neler yapmıştım ben şimdiye" zihniyetinden bambaşka bir şey olduğunu anlayamıyorlar. İnsanlar 4 yıl boşa eğitim almıyor, tasarım dediğin şeyin belli temellere dayandığını, bazı kurallara uyman gerektiğini, çok yönlü düşünmen gerektiğini bilmiyorlar. O yüzden önüne gelenin 3d programları öğrenmesinden korkuyorum çünkü program kullanan insan evladı tasarımcıyım diye ortalıklarda gezmeye başlıyor. İşte benim şu an bu adamla yaşadığım problem de tam olarak böyle. Benim mesleğimi bilmeyip bana ahkam kesmeye çalışıyor, kendi işini üstün görüp kendisini de benim patronum zannediyor. İlk başta niye ona danışmadan beni işe almışlar diye trip atmış üstelik kazık kadar adam! Ben onun elemanı değilim bunu anlayamadı, herkes yerini bilmeli. Evet benim ona danışmam gereken çok şey var, ama ne yazık ki mümkün olamıyor. Of çok dertlenmişim.

Aman aman sizin işinize saygı duyuyorum ben vallahi, hiç sevmem çizim yapmayı..Büyük sabır isteyen bir iş bana göre..Ve sen tasarım yapıyorsun anladığım kadarıyla..Daha zevkli olabilir senin işin o tarz bir ekiple çalışmasan..

Ay süper de şartları daha net yazsalarmış ne iyi olurmuş. Mesela ben yaştan kurtarıyorum ama nişanlım kurtaramaz, hangimizin yaşını hesaba katarlar bilemedim :KK53:
daha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)

Aman aman sizin işinize saygı duyuyorum ben vallahi, hiç sevmem çizim yapmayı..Büyük sabır isteyen bir iş bana göre..Ve sen tasarım yapıyorsun anladığım kadarıyla..Daha zevkli olabilir senin işin o tarz bir ekiple çalışmasan..
Evet canım ürün tasarlıyorum. Mutfak ürünleri hem de :P Çok zevkli ama işimden bezdirdiler şu son dönemde. Bitti bitecek bu proje o yüzden rahatım şimdilik.
kızlar çok sıkılıyorum ya saat 5 olsada eve geçsem
Eveett bu hafta çok sıkıcı. Ben de 7yi bekliyorum
daha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)
Ne oyunu buu ! Hayallerimizle oyun resmen. Ben bu oyunu bozarım :KK53:

aynıyım canım eve gidip yatmak istiyorum
Kuzum ya umarım gönlüe göre olur her şey...
Evet canım ürün tasarlıyorum. Mutfak ürünleri hem de :p Çok zevkli ama işimden bezdirdiler şu son dönemde. Bitti bitecek bu proje o yüzden rahatım şimdilik.

Eveett bu hafta çok sıkıcı. Ben de 7yi bekliyorum

Ne oyunu buu ! Hayallerimizle oyun resmen. Ben bu oyunu bozarım :KK53:

peşine düşmek lazım:63:

kızlar işler güçler derken geldim biraz okudum biraz kaçırdım :):) tavaya ağlayanlar patron cekiştirenler görümceyle dedikodular devlet yardımı da iyiyimiş benim yaşta tutuyor:)

nişanlılar bitti patronlara mı başladık :KK70: ben hızımı alamadım sizden sonra görümcemlede konuştuk onlada erkekleri çekiştirdik biraz haha :KK70:

kızlar işler güçler derken geldim biraz okudum biraz kaçırdım :):) tavaya ağlayanlar patron cekiştirenler görümceyle dedikodular devlet yardımı da iyiyimiş benim yaşta tutuyor:)

Entrika dolu daha ne olsun :D

Entrika dolu daha ne olsun :KK70:
valla bende dün YEKTA61 YEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galiba:KK70::KK70::KK70:az önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim:KK70::KK70::KK70:

valla bende dün YEKTA61 YEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galiba:KK70::KK70::KK70:az önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim:KK70::KK70::KK70:
Deli mi ne :D :D Can sıkıntısı başa bela cidden

aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahahahhah sana inanmıyorum kahkaha atmamak için kendimi zor tuttuuuum yaa :)

Bende istiyorum o kafadan :KK53:, ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz yahuu:KK57: Biri benim enerjimi çalmış :KK14:

Back
X