2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok

Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten :KK70:

Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.

Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcam :KK59: Hepinizden önce gelin gidicem işte :KK70:

hele ben daha söz bile yok :mad::mad::mad::mad:

Sorma ya bittikçe yenileri ekleniyor. Ürün bitmedi ambalajlar yığıldı şimdi de. Herkes de acil diye geliyor kaç kolum kaç beynim var şaşıyorum bazen
o acil işler beni öldürecek mailden gelen işler acil telden gelenler acil dısardan gelenler aciil hepsi öyle delirmiş olmalılar

Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..

İnşallah hepimiz için öyle olur :KK68: Bakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte :KK70:

Hiç sorma ya...

kaç tabiii. süpürge de yakıştı zaten :KK70: :KK70: :KK70:

Geçmiyor :KK70: bak herkes teker teker gidiyor. greenandblue greenandblue da atladı süpürgesine zaten :63:

Aynen aynen süpürgesine atlayı kaçtı greenandblue greenandblue :)

aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadan:KK70::KK70::KK70:

Pazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi :(
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya :(

böylesine vicdan yapılmaz iyi oluyor

Bence de ..
Hakkımızda hayırlısı olsun ya Allah iyileriyle karşılaştırsınn.

Bu arada ben adana da bi yerde yapılan çğköfteye bayılıyorum nişanlım mesaj attı yemek hazırlama
sana çiğköfte getiriyorum diye aayy canım ya *.*

hele ben daha söz bile yok :mad::mad::mad::mad:
İlk biz evlenicez bakma sen :P
Pazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi :KK43:
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya :KK43:
Yasal bile değil ki bu yaptıkları
aynen ama olsun ya işime geliyor yaptıkları,
evleneceğimi bilmiyorlar işten nasıl ayrılacam diye vicdan yapıodum ama sayelerinde yapmıyorum artık ..
Neden söylemedin kii

Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..

İnşallah hepimiz için öyle olur :KK68: Bakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte :KK70:
Inşallah canım :KK48: sizinde hakkınızda hayırlısı olsun eninde sonunda olacak nasıl olsa :KK70:

İlk biz evlenicez bakma sen :p

Yasal bile değil ki bu yaptıkları

Neden söylemedin kii

Bi kaç yere başvuru yaptım kendi memleketimde, evlenip istanbula gideceğimi söyledim herşeyi açık açık söyleyince almadılar işe... hatta hepsi işe aldı bu ayrıntı öğrenip vazgeçti. benimde çalışmam lazımdı buraya söylemedim/söyleyemedim yani mecbur kaldım canım. Sırf söylediğim için şuan son aylarımı ailemden uzak geçiriyorum.

Bence de ..

Bu arada ben adana da bi yerde yapılan çğköfteye bayılıyorum nişanlım mesaj attı yemek hazırlama
kıyamam ne güzel ya sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum

Bence de ..

Ay ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık :KK68: Heyecanını bize da yansıttın valla
Bi kaç yere başvuru yaptım kendi memleketimde, evlenip istanbula gideceğimi söyledim herşeyi açık açık söyleyince almadılar işe... hatta hepsi işe aldı bu ayrıntı öğrenip vazgeçti. benimde çalışmam lazımdı buraya söylemedim/söyleyemedim yani mecbur kaldım canım. Sırf söylediğim için şuan son aylarımı ailemden uzak geçiriyorum.
Herkes kendini düşünüyor cümlemi buraya da yapıştırıyorum aynen :) İskelet olana kadar orada çalışmanı bekliyorlar sanki

Ay ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık :KK68: Heyecanını bize da yansıttın valla

Herkes kendini düşünüyor cümlemi buraya da yapıştırıyorum aynen :) İskelet olana kadar orada çalışmanı bekliyorlar sanki

:) :) ciddi mii vallaha şuan saate bakıp duruyorum da az kaldı yaaa :):KK37::KK60:

Evet ya belki çalışmamı beğenmeyeceklerdi sanki ömür boyu onlarla çalışma garantim varmış gibi.. Çok sinirimi bozmuşlardı :KK62:

Back
X