- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
bi dünyaada iş var bunaldıkça bakıyorum:):)kaç tabiii. süpürge de yakıştı zaten![]()
![]()
Geçmiyorbak herkes teker teker gidiyor.
greenandblue da atladı süpürgesine zaten
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi dünyaada iş var bunaldıkça bakıyorum:):)kaç tabiii. süpürge de yakıştı zaten![]()
![]()
![]()
Sorma ya bittikçe yenileri ekleniyor. Ürün bitmedi ambalajlar yığıldı şimdi de. Herkes de acil diye geliyor kaç kolum kaç beynim var şaşıyorum bazenbi dünyaada iş var bunaldıkça bakıyorum:):)
Oo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok
Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten
Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.
Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcamHepinizden önce gelin gidicem işte
![]()
o acil işler beni öldürecek mailden gelen işler acil telden gelenler acil dısardan gelenler aciil hepsi öyle delirmiş olmalılarSorma ya bittikçe yenileri ekleniyor. Ürün bitmedi ambalajlar yığıldı şimdi de. Herkes de acil diye geliyor kaç kolum kaç beynim var şaşıyorum bazen
Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..
İnşallah hepimiz için öyle olurBakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte
![]()
kaç tabiii. süpürge de yakıştı zaten![]()
![]()
![]()
aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadan![]()
acil olmayan iş yokturo acil işler beni öldürecek mailden gelen işler acil telden gelenler acil dısardan gelenler aciil hepsi öyle delirmiş olmalılar
o da neymiş öyle gercekten pesHiç sorma ya...
Aynen aynen süpürgesine atlayı kaçtıgreenandblue :)
Pazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya![]()
geçen gece ona kadar çalıstık adam kafasına esiyor hasar mı var kaza mı yaptı gece ikide arıyor bende burdaki erkek arkadasa yönlendirdim cok kavga ettik bu yüzdenacil olmayan iş yoktur![]()
o da neymiş öyle gercekten pes
böylesine vicdan yapılmaz iyi oluyoraynen ama olsun ya işime geliyor yaptıkları,
evleneceğimi bilmiyorlar işten nasıl ayrılacam diye vicdan yapıodum ama sayelerinde yapmıyorum artık ..
böylesine vicdan yapılmaz iyi oluyor
İlk biz evlenicez bakma senhele ben daha söz bile yok![]()
Yasal bile değil ki bu yaptıklarıPazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya![]()
Neden söylemedin kiiaynen ama olsun ya işime geliyor yaptıkları,
evleneceğimi bilmiyorlar işten nasıl ayrılacam diye vicdan yapıodum ama sayelerinde yapmıyorum artık ..
Inşallah canımHastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..
İnşallah hepimiz için öyle olurBakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte
![]()
İlk biz evlenicez bakma sen
Yasal bile değil ki bu yaptıkları
Neden söylemedin kii
kıyamam ne güzel ya sen yazdıkça ben heyecanlanıyorumBence de ..
Hakkımızda hayırlısı olsun ya Allah iyileriyle karşılaştırsınn.
Bu arada ben adana da bi yerde yapılan çğköfteye bayılıyorum nişanlım mesaj attı yemek hazırlama
sana çiğköfte getiriyorum diye aayy canım ya *.*
kıyamam ne güzel ya sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum
Ay ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artıkBence de ..
Hakkımızda hayırlısı olsun ya Allah iyileriyle karşılaştırsınn.
Bu arada ben adana da bi yerde yapılan çğköfteye bayılıyorum nişanlım mesaj attı yemek hazırlama
sana çiğköfte getiriyorum diye aayy canım ya *.*
Herkes kendini düşünüyor cümlemi buraya da yapıştırıyorum aynen :) İskelet olana kadar orada çalışmanı bekliyorlar sankiBi kaç yere başvuru yaptım kendi memleketimde, evlenip istanbula gideceğimi söyledim herşeyi açık açık söyleyince almadılar işe... hatta hepsi işe aldı bu ayrıntı öğrenip vazgeçti. benimde çalışmam lazımdı buraya söylemedim/söyleyemedim yani mecbur kaldım canım. Sırf söylediğim için şuan son aylarımı ailemden uzak geçiriyorum.
Ay ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artıkHeyecanını bize da yansıttın valla
Herkes kendini düşünüyor cümlemi buraya da yapıştırıyorum aynen :) İskelet olana kadar orada çalışmanı bekliyorlar sanki
Kızlaaaarrrr
http://fancy.com/things/257151549/Automatic-Mini-Donut-Factory
Bunu istiyorumm bayıldım ya![]()